info@mediamarket.si
Ocena za Tcl 58p635 5 (Št. ocen: 1)
1.890,00 €

TCL 98P745 4K UHD Google TV

Tcl

 

4K UHD + HDR 10

High Dynamic Range (HDR), najnovejši standard za vsebine UHD, zagotavlja vrhunsko izkušnjo z osupljivo svetlostjo, izjemnimi podrobnostmi v senci in živimi barvami. Sedite mirno in uživajte v neverjetnih podrobnostih slike, kot so si zamislili ustvarjalci filma.

WCG (Širok barvni obseg)

Več kot milijarda barv

Pred vami je televizor, ki lahko prikaže širšo barvno paleto do 90 % razpona po standardu DCI-P3. Tako kot ko gledate skozi kalejdoskop, da bi bili priča svetu barv.

120Hz pospeševalnik iger (240 Hz za Full HD)

Neznosna latenca, ni treba potrpeti

Zakasnitev je lahko razočaranje, zlasti za navdušence nad igrami. Funkcija samodejnega prilagajanja vsebine, ki izkorišča najnovejšo tehnologijo TCL-jevega pospeševalnika iger, prinaša višjo stopnjo osveževanja in izjemno nizko zakasnitev, bolj kot kdajkoli prej. Veliko bolj tekoča igralna izkušnja je na dosegu roke.

*Hitrost osveževanja 120 Hz je mogoče doseči z edinstvenim algoritmom in tehnologijo. Na voljo samo pri modelih 55', 65', 75', 85' in 98'.

Dolby Vision - Atmos

Odkrijte poglobljeno sceno

Predstavljajte si, kako sedite v gledališču in opazujete, kako se zavese dvigajo, ko igralci stopijo na oder. Z Dolby Vision in Atmos lahko doživite očarljiv prizor in zvok tik pred vami. Počutili se boste, kot da ste v gledališču, namesto da bi ga samo gledali doma.

AiPQ Engine 3.0

Čudoviti um

Algoritem TCL, ki podpira AiPQ Engine 3.0, obdeluje vsebino s stabilno in visoko kakovostjo 4K. Medtem pa vam tehnologija pospeševalnika iger zagotavlja bolj gladko igralno izkušnjo s frekvenco osveževanja do 120 Hz. Zdaj je čas, da uživate v pristnem filmu ali večeru igre.

Ai-CLARITY

Ai-Clarity prepozna sliko v vseh podrobnostih. Analizira slike na podlagi njihove prvotne ločljivosti in prikaže vrhunske kristalno čiste vizualne rezultate v nizki ločljivosti povečanja in natančnem zmanjšanju šuma.

Ai-COLOR

Ai-Color zaznava slike kot človeške oči. Poustvari slike z nastavitvijo več specifikacij, vključno z barvnim volumnom, nasičenostjo in kontrastom. Živahni odtenki pred vami so bili poustvarjeni in fiksirani na realističen način s pridihom umetniškega pridiha.

Ai-MOTION

Ai-Motion občutljivo zaznava hitro premikajoče se predmete, izračuna gibanje glede na hitrost osveževanja in število sličic, tako da povrne svilnato gladko sliko pri kompenzaciji zamegljenosti in trganja.

Ai-HDR

Ai-HDR naredi vaš TCL TV izjemno inteligenten za dekodiranje več formatov HDR. Je več kot le naravne barve, svetlost in temnost; vse, kar vidite, je tisto, kar je nameraval razvijalec vsebine, ko jo je ustvaril.

Ai-CONTRAST

Ai-Contrast razkrije ekstremno situacijo slike. Reproducira resničnost z dinamičnim optimiziranjem kontrastnega razmerja, da se prilagodi različnim vizualnim scenarijem, vključno s temo, svetlostjo in številnimi podrobnostmi.

MEMC

Nikoli ne zamudite podrobnosti v hitrem dogajanju

Algoritem MEMC zmanjša zamegljenost prikaza gibanja, zmanjša trganje slike in zagotavlja svilnato gladek prizor.

AMD FreeSync

Brez trganja. Brez zatikanja. Samo igranje.

Tehnologija AMD FreeSync obljublja brezhibno igranje brez artefaktov pri skoraj kateri koli hitrosti sličic, s čimer se odpravi nemirno igranje in zlomljeni okvirji. Velja za naslednji preboj v igranju iger na računalnikih in konzolah.

Game Master

Izkusite igranje iger na naslednji ravni z najboljšo tehnologijo v akciji. Odklenite napredno tehnologijo zaslona in zvoka, poskusite bolj gladko pretakanje s TCL Game Master.

ALLM

Samodejni način nizke zakasnitve in spremenljiva hitrost osveževanja zagotavljata svilnato gladko izkušnjo igranja iger na konzoli z odštevanjem zameglitev in zatikanj.

HDMI 2.1

Nizka zakasnitev na vhodu in hiter odziv

Za igričarje je odziven televizor prav tako pomemben kot tisti z dobro sliko. S HDMI 2.1 boste samodejno izkusili najnižjo zakasnitev in najboljše nastavitve slike za igranje.

*Zahtevana je najnovejša generacija igralne konzole HDMI 2.1 ali računalniške igralne naprave HDMI 2.1. 
 
  • LED TV
  • 248,9 cm (98")
  • F
  • 200
  • 389

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!