Duplicate entry '0' for key 'id' TCL 58P635 QUHD 4K Google TV | Mediamarket Duplicate entry '0' for key 'id'Duplicate entry '0' for key 'id'
info@mediamarket.si
Ocena za Tcl 58p635 3 (Št. ocen: 5)
450,00 €

TCL 58P635 QUHD 4K Google TV

Tcl

 

Televizor TCL P635 4K HDR – vrhunska izkušnja gledanja

TCL-jeva serija P635 ponuja odlično izkušnjo gledanja za vsakogar. Vrhunsko kakovost slike s podporo HDR in ločljivostjo 4K podpira plošča VA s tehnologijo osvetlitve Direct LED za visok kontrast in globoke črne odtenke. Navdušil pa bo tudi igričarje, in sicer zaradi naprednega HDMI 2.1 in optimizacije Game Master za nizko odzivnost in samodejni način igranja ter zvočnega sistema Dolby Audio. Operacijski sistem Google TV ima raznoliko paleto funkcij, saj ima vgrajen Google Chromecast, Google Assistant in številne aplikacije, med katerimi lahko izbirate. Ta odlično opremljen model je na voljo v tanki in elegantni zasnovi, zaradi katere je primeren dodatek k vsaki vrsti pohištva.
ppi4K HDR – ujemite vsako podrobnost


Poleg ločljivosti je za kakovostnejše predvajanje potreben tudi visok dinamični razpon HDR. S tem lahko dosežete natančno upodabljanje in ustrezne ravni svetlosti v svetlih in temnih prizorih.
 
TLC QLED TV
HDR10 za slike z veliko podrobnostmi


HDR 10 zagotavlja optimalne nastavitve kontrasta, svetlosti in barv za najvišjo kakovost, verodostojnost in živahnost slike. TCL P635 tako zajame vse najmanjše podrobnosti v vseh vrstah prizorov.
 
TCL

Dynamic colour enhancement – Barvitejše slike in natančna optimizacija barv

Zvestejše prikazovanje slike in natančna reprodukcija barv z dinamičnim izboljšanjem barv bosta zagotovila boljšo izkušnjo gledanja vaših najljubših vsebin.
ppiGame Master Pro odlična igralna izkušnja


Funkcija Game Master zagotavlja optimalne nastavitve za igre, s katerimi dosežete najboljšo možno grafiko za igranje, ter najkrajši možni odzivni čas (vhodni zamik) za udobno igranje in odzivno delovanje. S HDMI 2.1 in funkcijo ALLM se to zgodi samodejno.
Za svoje odlične igralne funkcije je TCL tudi uradni televizor za Call of Duty®.
 
TCL QLED TV
Dolby Audio zagotavlja jasen in dinamičen zvok


Z Dolby Audio™ lahko uživate v čistem in bogatem zvoku za vse zvrsti zabave. Dolby Laboratories so strokovnjaki za zvok, ki s svojo vrhunsko tehnologijo oskrbujejo svetovno kinematografsko in zabavno industrijo, zato lahko v visokokakovostnem zvoku Dolby na P635 uživate kar pri sebi doma.
 
TCL

Google TV – Preprosto neomejena zabava

Google TV za lahko dostopno in neomejeno zabavo. Vse vsebine, ki jih imate radi, na način, kot jih želite.

Nekatere aplikacije, vsebine in/ali funkcije morda niso na voljo v vseh državah. Odvisno od razpoložljivosti.
ppi

Google Assistant – vaš spremljevalec v pametnem svetu Google TV


Televizorji TCL Google imajo vgrajenega pomočnika Google Assistant. Podajte ukaze ali vprašanja in pomočnik vam jih bo posredoval. Nauči se celo vaših preferenc in vam pomaga priporočiti naslednjo najljubšo oddajo. Asistent zna vse, od najnovejših izdaj do upravljanja domače razsvetljave.

Asistent Google ni na voljo v nekaterih jezikih in državah. Google Assistant zahteva internetno/podatkovno povezavo. Uporabljajo se lahko stroški prenosa podatkov. Razpoložljivost in delovanje nekaterih funkcij in storitev se razlikujeta glede na storitev, napravo in omrežje ter morda ne bosta na voljo na vseh območjih.
 

 

TCL QLED TV
Google Duo – Bodite skupaj


Google Duo vam omogoča priročno videoklicanje z bližnjimi. Na televizorju TCL lahko preprosto in brezplačno uživate v visokokakovostnih video klicih.

Zahteva prijavo z računom Google.
 
ppi

Netflix, HBO Max, Apple TV, Disney+, Amazon Prime Video in še veliko več


TCL Android TV in Google TV ponujata pretočne aplikacije vseh svetovnih velikanov. Nekatere storitve so se na našem ozemlju že uveljavile, nekatere pa so nove. Vse se potegujejo za vašo pozornost s kakovostjo in obsežno ponudbo naslovov filmov in televizijskih serij. S svojo kakovostjo postavljajo letvico zelo visoko.

 
TCL QLED TV


Izjemno tanka kovinska zasnova brez okvirja


TCL P635 se zaradi svoje minimalistične zasnove odlično prilega vsaki notranjosti. Zasnova brez okvirja omogoča, da sam zaslon bolj izstopa, kovinski elementi pa ne le povečujejo vzdržljivost celotnega izdelka, temveč so tudi zelo elegantni..
 
  • LED TV
  • 147,3 cm (58")
  • E
  • 65
  • 95

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!