info@mediamarket.si
Ocena za Sony STR-DH190 2.23 (Št. ocen: 13)
170,00 €
2 leti

SONY STR-DH190 A/V sprejemnik

Sony

Ustvarjen za vašo zbirko posnetkov 

Ojačevalnik STR-DH190 združuje vašo glasbo na vinilnih ploščah i v digitalni obliki. Odlična izbira za gramofone PS-HX500 ali PS-LX300USB, saj lahko brez težav preklapljate med analognim in digitalnim virom s preprosto povezljivostjo BLUETOOTH ter vzpostavite povezavo z vso svojo opremo.

Pametnejša povezljivost Bluetooth

Ne le, da sprejemnik STR-DH190 lahko povežete prek povezave Bluetooth® in predvajate vse svoje priljubljene skladbe, s pripravljenostjo povezave Bluetooth® lahko sprejemnik vklopite tudi neposredno s povezanega pametnega ali tabličnega računalnika.

Povežite vso svojo opremo 

Za enostavno povezavo s snemalnikom zvoka in drugo opremo za zvok ima sprejemnik STR-DH190 štiri analogne zvočne vhode in en izhod.

 

Ustvarjeno za izjemno doživetje ob poslušanju 

Vsak sestavni del v izdelku STR-DH190 je zasnovan za podroben in jasen zvok.

 

Zmogljiv ojačevalnik za čim manjše popačenje

Diskretni ojačevalnik zagotavlja visoko zmogljivost in čist zvok.

 

Natančen zvok z okrepljenim ohišjem

Okrepljena zasnova okvirja in ohišja zmanjšuje prenos tresljajev, ki nastanejo zaradi zvočnega tlaka zvočnika, za jasnejši in mogočnejši zvok.

 

Strokovno zasnovano za manj tresljajev

Togi deli držijo nosilec hladilnika na mestu, s čimer zmanjšujejo prenos tresljajev, ki nastanejo zaradi zvočnega tlaka zvočnika.

 

Optimalna postavitev za gramofon in transformator 

Ojačevalnik Phono in transformator sta optimalno postavljena na takšno mesto, na katerem so motnje zaradi magnetnega polja čim manjše.

 

 

Prilagodljiva namestitev zvočnikov 

S funkcijo A+B sprejemnika STR-DH190 lahko povežete dva kompleta sprednjih zvočnikov. Med zvočnikoma A in B lahko enostavno preklapljate ali pa oba skupaj uporabite za pogon zunanjih zvočnikov, prek istega ojačevalnika pa ju lahko namestite tudi v drugo sobo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!