info@mediamarket.si
Ocena za Sony mhc-v73d.cel (Št. ocen: še ni ocene)
630,00 €
1 leto

SONY MHCV73D prenosni brezžični zvocnik

Sony

 

Mogočnejši zvok z vsesmernim svetilom za najboljše zabave doslej
Poskrbite, da se bodo na zabavi vsi počutili dobro, ne glede na to, kje na prizorišču so. Ob vsesmernem zvoku za zabavo, ki ga ustvarijo visokoučinkoviti visokotonci in srednjetonec, bo glasba dosegla vse na zabavi, ne glede na to, ali stojijo, sedijo, pojejo

Zvok iz štirih visokotoncev povsem zapolni prostor
S štirimi navzgor usmerjenimi in visokozmogljivimi lijakastimi visokotonci, dva spredaj in dva na hrbtnem delu enote, se zvočni oder poveča, raven zvočnega tlaka pa se dvigne, zato se zvok razširi povsod po izbranem prostoru.

 

Visokoučinkovit srednjetonec za boljše vokale
Visokozmogljiva lijakasta srednjetonca spredaj in zadaj porazdelita zvok, ki je čistejši, izboljšan pa je tudi zvočni tlak za bistvene srednje frekvence. To pomeni, da boste ob čistih vokalih priljubljenih skladb plesali ali prepevali, ne glede na to, ali ste pred enoto ali za njo, blizu nje ali daleč stran od nje.

JET BASS BOOSTER za ritem glasbe na večji razdalji
Zračni tok nizkotonskih zvokov se kanalizira skozi cevasto zasnovo bas refleksa, zato jih jasno slišite in fizično občutite, ne glede na to, kje ste v množici in kako daleč ste.

 

 

Ustvarite nepozabno vzdušje
Z vsesmernim svetilom za zabave in osvetlitvijo zvočnika bo vaš plesni prostor osvetljen od tal do stropa. Večbarvni trakovi z razpršenimi valovi globoko modre, nebeško modre in zelene svetlobe ustvarjajo pristno vzdušje nočnega kluba ali festivala na                                   prostem.

Pokažite svoj pevski talent
Pripravite zabavo za vse – z dvema vhodoma za mikrofon lahko skupaj z gosti zapojete ob najljubših skladbah. Na enega od vhodov lahko priključite kitaro in sistem uporabite kot ojačevalnik za kitaro, s čimer poskrbite za pridih rock and rolla. Na voljo so trije načini – "Clean" za čisti zvok, "Overdrive" za rokerski zvok kitare in "Bass" za bas kitaro. Enota je opremljena tudi z dvema držaloma za mikrofon, kamor ju na koncu lahko varno pospravite.

Nadzor s kretnjami navpično in vodoravno
Z zamahom roke navpično ali vodoravno lahko preskočite skladbo, zamenjate učinek flanger z učinkom WAH, vklopite mikrofon za karaoke, nadzirate glasnost mikrofona in povišate glasnost. S kretnjami hitro in enostavno upravljate funkcije zvočnika
                             MHC-V73D, lučke ter poskrbite za pravo razpoloženje na zabavi.
 
Nagibanje in vlečenje ali potiskanje po kolescih za enostaven transport
Ko želite MHC-V73D premakniti, preprosto primite priročen ročaj za prenašanje in nagnite enoto proti sebi, nato pa jo na močnih koleščkih potisnite do mesta, kjer bo zabava.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!