info@mediamarket.si
Ocena za Sony KD-55ag9 (Št. ocen: še ni ocene)
2 leti

SONY KD-55AG9 OLED TV

Sony

Oglejte si podrobnosti, kot si jih je zamislil ustvarjalec

Združili smo svoj najzmogljivejši procesor za slike X1 Ultimate in tehnologijo Pixel Contrast Booster ter svojo edinstveno filozofijo MASTER Series in na briljanten način oživili ideje ustvarjalcev tako, kot so si to zamislili. 

Slika in zvok v popolni harmoniji

Z realističnimi slikami in ustrezno akustiko boste uživali ob gledanju. Slike s čudovitimi podrobnostmi skupaj z zvočno tehnologijo Sound-from-Picture Reality zagotavljajo izjemno zvočno-vizualno izkušnjo.

 

Vrhunski realizem

Procesor za slike X1 Ultimate z najvišjo zmogljivostjo obdelave zazna na stotine različnih predmetov na zaslonu in pametno poudari svetlost, podrobnosti in barve tako, da je vsebina izredno ločljiva, svetla in neverjetno realistična.

 

Najvišja raven kontrasta OLED v vsaki barvi

Televizor OLED s pomočjo tehnologije Picture Processor X1 Ultimate združuje globoko črno barvo in naravno barvo OLED s tehnologijo Pixel Contrast Booster,ter tako zagotavlja vrhunski barvni kontrast pri visoki svetilnosti. Gledana vsebina oživi z natančnimi podrobnostmi in živimi barvami.

 

Sound-from-Picture Reality

Tehnologija Acoustic Surface Audio+ poskrbi, da pride zvok do vas iz različnih smeri, podobno kot v koncertnih dvoranah. Dva sprožilnika in dva zmogljiva globokotonca nudijo večdimenzionalni zvok, s katerim se lahko potopite v popolnoma novo razvedrilno doživetje.

 

ključni dejavnik osupljivega zvoka

Uporabite zvočnik BRAVIA kot osrednji zvočnik in uživajte v izredno jasnem zvoku govora, vokalov in instrumentov. Preprosto povežite svoj sistem za domači kino in uživajte v osupljivem kinematografskem doživetju.

 

Studijska kakovost načina Netflix Calibrated Mode

Način je bil posebej razvit za Netflixove izvirne vsebine in reprodukcijo kakovosti slik na televizijskem zaslonu, ki je enakovredna kakovosti studijskega izvirnika za oceno. Netflix Calibrated Mode zvesto sledi viziji in namenom ustvarjalca.

 

Uživajte kot v kinu

Uživajte v razburljivem kinematografskem doživetju kar doma. S tehnologijo Dolby Vision prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos pa zapolni prostor s pristnim prostorskim zvokom

 

Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami


Barve, ki vas obkrožajo, so videti živahne, kot iz resničnega življenja. Na zaslonih TRILUMINOS reprodukcija barv zajema večjo paleto, saj so zvesto reproducirani prav vse sence in barvni odtenki na dežnikih.

 

Privlačen iz vseh zornih kotov

Ob čisti, minimalistični zasnovi se lahko povsem posvetite tistemu, kar je pomembno – sliki

 

Tik ob zidu, kot umetniška slika

Pritrdite televizor na zid. Tesno se ga oprijema, kot slika, in se lepo sklada z vsakim prostorom.

 

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Vse oblike razvedrila, o katerih sanjate, najdete tako hitro, kot govorite. Ta pametni televizor Android 4K se ponaša z naprednim glasovnim upravljanjem za takojšen dostop do filmov in TV-oddaj v aplikacijah ali oddajah.

 

Enostaven nadzor s pametnim daljinskim upravljalnikom

Na televizor prek HDMI priključite zunanje digitalne sprejemnike in druge naprave, kijih upravljate z enim pametnim upravljalnikom. Zasnova je tanjša in bolj zaobljena, ima vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje in boljšo postavitev gumbov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • LED TV
  • 139,7 cm (55")
  • B
  • 132W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!