info@mediamarket.si
Ocena za Sony KD-65XG9505 2.5 (Št. ocen: 8)
1.520,00 €
2 leti

SONY KD65XG9505 4K ULTRA HD TV

Sony

Odkrijte resnično pristne slike

Oglejte si izjemno realistične razvedrilne vsebine v ločljivosti 4K HDR, ki združujejo naše zmogljive tehnologije za obdelavo in kakovost slik.

Full Array LED

VEČ LUČI LED, VEČ SVETLOSTI, VEČJI KONTRAST

Televizorji Full Array LED so v primerjavi z običajnimi televizorji Edge LED bolj osvetljeni, saj vključujejo večje število luči LED, ki so nameščene neposredno za zaslonom. V kombinaciji s Sonyjevo tehnologijo lokalne zatemnitve to pomeni, da lahko televizor neodvisno zamegli ali osvetli posamezna območja LED, zato je kontrast natančnejši, kinematografsko doživetje pa boljše

Več moči, boljša zmogljivost, več lepote

 

Tehnologija 4K HDR Processor X1 Extreme vključuje zmogljivo obdelavo slike v realnem času in ponuja slike z izjemnimi podrobnostmi. Ločljivost slik je povišana bližje kakovosti 4K HDR

Podrobnost, razkrita z izjemnim kontrastom

 

Doživite lepe nočne posnetke, polne bleščečih luči in globljih črnih odtenkov. S kontrastom, ki za šestkrat3 presega kontrast običajnih LED-televizorjev, so s tem Sonyjevim televizorjem 4K s tehnologijo X-tended Dynamic Range PRO temni prizori še temnejši, svetli prizori pa še svetlejši.

Popolnoma jasna slika vsakega premika

 

Naša tehnologija X-Motion Clarity skrbi za nemoten in jasen prikaz hitrih prizorov. Premikajoče se slike so natančno nadzorovane, kar zmanjšuje zamegljenost. Tudi med prizori s hitro premikajočimi se motivi ostane slika jasna in enako svetla.

Spremenite izkušnjo gledanja vsebin s tehnologijo Dolby Vision

Poživite prizore z osupljivimi poudarki, globljimi temnimi odtenki in živahnimi barvami. Dolby Vision je HDR-rešitev, ki vam v vašem domu zagotavlja tridimenzionalno in privlačno kinematografsko izkušnjo.

Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami

 

Barve, ki vas obkrožajo, so videti živahne, kot iz resničnega življenja. Na zaslonih TRILUMINOS reprodukcija barv zajema večjo paleto, saj so zvesto reproducirani prav vse sence in barvni odtenki na dežnikih.

Glejte Netflix v 4K HDR

Z naročniškim paketom Premium za Netflix si lahko Lost in Space v 4K HDR ogledate že danes. Za člane bo v prihodnjih mesecih na voljo več vsebin HDR

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Oblike razvedrila, o katerih sanjate, najdete tako hitro, kot govorite. Sonyjev pametni televizor Android TV se ponaša z naprednim glasovnim upravljanjem za takojšen dostop do filmov in TV-oddaj v aplikacijah ali oddajah.

Skriti in pospravljeni kabli

Z namenskim priloženim držalom lahko kable lepo skrijete v stojalo.

 

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Vse oblike razvedrila, o katerih sanjarite, najdete tako hitro, kot lahko govorite. Z naprednim glasovnim upravljanjem tega Sonyjevega televizorja Android TV si lahko takoj ogledate filme in TV-oddaje iz aplikacij ali oddaj

 

Enostaven nadzor s pametnim daljinskim upravljalnikom

Na televizor prek HDMI priključite zunanje digitalne sprejemnike in druge naprave, kijih upravljate z enim pametnim upravljalnikom. Zasnova je tanjša in bolj zaobljena, ima vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje in boljšo postavitev gumbov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • LED TV
  • 165,1 cm (65")
  • B
  • 176W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!