info@mediamarket.si
Ocena za Sony KD-55XE9305 (Št. ocen: še ni ocene)
1.530,00 €
2 leti

SONY KD55XE9305 4K ULTRA HD LED TV

Sony

SLIM BACKLIGHT DRIVE+

Izjemna svetlost za osvetlitev zaslona

Občutite sočno svetlobo, ki prodira skozi veje dreves. S tehnologijo Slim Backlight Drive+ je svetloba usmerjena tja, kjer je potrebna, zato so prizori dodatno osvetljeni in imajo globlji kontrast.

Vrhunski televizor 4K HDR

Oglejte si ta televizor čudovite zasnove z inovativno tehnologijo Slim Backlight Drive+ in doživite najboljše, kar vam ponujata en in drugi svet – izjemno podrobne slike v ultra tanki zasnovi. 

Pristno doživetje resničnosti

4K HDR Processor X1 Extreme

X1 Extreme prikaže slike in barve, kakršne so v resnici in kakršne si želite videti.

Razkrijte podrobnosti s 4K HDR

Visok dinamični razpon 4K

Ta televizor združuje sijajno jasnost 4K s svetlostjo, barvami in podrobnostmi, ki jih zagotavlja visok dinamični razpon (HDR). Omogoča obdelavo različnih oblik zapisov HDR, vključno z zapisi HDR 10, Hybrid Log-Gamma in Dolby Vision

Z izjemnimi možnostmi snemanja je izkušnja snemanja drugačna

Dolby Vision

Poživite prizore z osupljivimi poudarki, globljimi temnejšimi odtenki in živahnimi barvami. Dolby Vision je HDR-rešitev, ki vam v vašem domu zagotavlja tridimenzionalno in privlačno kinematografsko doživetje.

Resničnost, razkrita z izjemnim kontrastom

X-tended Dynamic Range PRO

Doživite lep nočni pogled, poln bleščečih luči in globljih črnih odtenkov. S kontrastom, ki za desetkrat5 presega kontrast običajnih LED-televizorjev, so temni prizori še temnejši, svetli prizori pa še svetlejši.

Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami

Zaslon TRILUMINOS™

Oglejte si živahne barve iz resničnega življenja, ki vas obkrožajo vsepovsod. Televizorji z zaslonom TRILUMINOS predvajajo večjo paleto barv, saj zvesto reproducirajo prav vsako senco in barvni odtenek na dežnikih.

 

Zasnovan tako, da pritegne vso vašo pozornost

Televizor je opremljen z ultra tankim profilom in ozkim okvirom, zato boste vedno osredotočeni le na vsebino razvedrila. Kabli so modro skriti na hrbtnem in sprednjem delu televizorja, neopazen vrtljivi nosilec za namestitev na steno pa vam olajša dostop do vrat in priključkov

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Odkrijte vse oblike razvedrila, o katerih sanjarite, tako hitro, kot lahko govorite. Napredni nadzor glasu za ta 4K Android TV™ vam omogoča takojšen ogled filmov in TV-oddaj iz aplikacij ali oddaj

Naše televizorje 4K Android priporoča Netflix

Z Netflixom najdete televizorje z boljšo zmogljivostjo, dostopom do aplikacij in novimi funkcijami in dobite pametnejši televizor. S televizorji, ki jih priporoča Netflix, uživate ob priljubljenih oddajah in filmih z namenskim gumbom in glasovnim upravljanjem

Videovodiči za televizorje

Imate vprašanje glede nastavitve in uporabe televizorja? Ga ne znate povezati z drugo opremo? Podrobna navodila najdete v naših videovadnicah.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • LED TV
  • 139,7 cm (55")
  • B
  • 137W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!