info@mediamarket.si
Ocena za Sony KD-55A1 (Št. ocen: še ni ocene)
2.120,00 €
2 leti

SONY KD55A1 4K OLED TV

Sony

 
Odkrijte neverjeten kontrast na zaslonu televizorja OLED 4K HDR z 8 milijoni samosvetlečih slikovnih pik. Slike so videti neverjetno resnične z najglobljimi črnimi odtenki, zaradi katerih so podrobnosti temnih senc opazne, barve pa živahne. Zaradi inovativne tehnologije Acoustic Surface™ prihaja zvok, ki vas prevzame, neposredno z zaslona. 

Televizorji OLED

Pristna resničnost oživi z globoko črno in z naravnimi barvami. Procesor X1 Extreme natančno nadzira vsako od več kot 8 milijonov samosvetlečih slikovnih pik. Sonyjev televizor OLED odlikuje prefinjen in neprekosljiv kontrast, ki v vsakem prizoru razkriva več podrobnosti in senc ter globino.

Tehnologija Acoustic Surface

V nasprotju z večino televizijskih zvočnikov zvok prihaja s celotnega zaslona, zato je doživetje razvedrila popolnoma novo in pristno. Zaradi dveh sprožilnikov za televizorjem se zaslon trese, kar ustvarja zvok, ki vas povsem prevzame. Slika in zvok sta v popolni harmoniji. 

4K HDR Processor X1™ Extreme: Tako resničen, da ga občutite

4K HDR Processor X1 Extreme smo ustvarili, da bi izboljšali zadnjo generacijo slik 4K HDR in naredili vsak prizor pristen. Obdelava slike v realnem času je za 40 % boljša od tiste, ki jo je zagotavljal naš uveljavljen 4K Processor X1, zato je kakovost vsake slike, ki jo vidite, brez primere, ločljivost vsebine iz katerega koli vira pa bližje kakovosti 4K HDR.

Zaslon TRILUMINOS: Dodatne barve, dodaten sijaj

Več je barv, bolj resnična je vsebina. Zaslon TRILUMINOS izbirno povezuje barve po širokem spektru tako, da prefinjene barve ne postanejo prenasičene ali so prikazane naravno na zaslonu. Uživajte v živahnih in pristnih slikah, ki poudarijo čustva pri vsakem prizoru.

Razkrijte podrobnosti s 4K HDR

Televizor z visokim dinamičnim razponom (HDR) bo popolnoma spremenil vaš pogled na televizijo. Video vsebina HDR skupaj z ločljivostjo 4K Ultra HD omogoča izjemne podrobnosti, barve in kontrast s širšim razponom svetlosti kot drugi video formati. Rezultat tega je najbolj pristna slika, ki so jo televizorji kadar koli predvajali, s čudovitimi poudarki in natančnimi podrobnostmi.

4K X-Reality PRO za ponovno odkrivanje podrobnosti

Odkrijte razburljivi svet vrhunsko jasne slike. Naša najzmogljivejša tehnologija za obdelavo slike 4K čudovito izboljša vsako slikovno piko. Posamezne dele prizora pa analizira in uskladi s posebno zbirko slikovnih podatkov, ki ločeno obravnava teksturo, kontrast, barvo in robove. Razlika je očitna z vrhunsko pristno in podrobno sliko pri vseh vsebinah

Android TV vam odkriva nove razsežnosti

Vaš pametni televizor je pravkar postal še pametnejši. Veliko priljubljenih vsebin iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov lahko zdaj doživite na velikem in lepem zaslonu BRAVIA. Android TV vključuje napredni glasovni nadzor za povezovanje in dostop do vsebin iz filmov in TV-oddaj prek več tisoč aplikacij preprosto tako, da poveste, kaj želite

Netflix vam priporoča ta televizor.

Dobite boljšo izkušnjo pretakanja s televizijami, ki jih priporoča Netflix. Televizija, ki jo priporoča Netflix, je izbrana zaradi visoke zmogljivosti, najnaprednejših pametnih funkcij in preprostega dostopa do aplikacij. Poleg tega si lahko z naročnino na Netflix že danes ogledate nadaljevanko Marco Polo v ločljivosti 4K HDR. Naročniki si bodo lahko več vsebine v ločljivosti HDR ogledali v prihajajočih mesecih.

Urejen zadnji del

Enostavno upravljajte vse kable, ki so skriti v pokrovu. 

Kar najbolj poveča vidno polje

Zaslon obdaja tanek, ozek 4-stranski okvir, ki kar najbolj poveča vidno polje

Zasnova, kjer je v ospredju slika

Brez motenj in brez stojala, zato zaslon pritegne vso vašo pozornost

Čudovita slika za kateri koli slog

Narejen tako, da se lepo ujema z vašim življenjskim slogom, na stojalu za televizor ali nameščen na steno.

Object-based HDR remaster

Funkcija Object-based HDR remaster analizira predmete v vsakem posameznem prizoru, da optimizira in izboljša barve in kontrast. Vse, kar gledate, je tako še bližje kakovosti HDR. Temni elementi postanejo temnejši, svetli elementi pa svetlejši, vse, kar je vmes, pa je natančneje osvetljeno, zato je vsak prizor videti tako pristen, kot ni bil še nikoli doslej.

Super Bit Mapping 4K HDR

Funkcija Super Bit Mapping 4K HDR ustvarja tekočo in bolj naravno sliko tako, da kar najbolj zmanjša učinek barvnih pasov. S 14-bitno obdelavo signala razbije strnjene barvne pasove iz 8-bitnega ali 10-bitnega vira in pretvori na enakovredno 14-bitno stopnjevanje, ki vključuje kar 64-krat več barvnih odtenkov. Zelo izostreno reproducira obraze in druga območja, kjer je prisotno prefinjeno stopnjevanje barv.

Z Motionflow XR je slika vedno tekoča

Uživajte v tekočih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne sličice med izvirne. Primerja ključne vidne dejavnike pri zaporednih sličicah, nato pa predvidi manjkajoče dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo črno sličico za nezamegljen, kinematografski pogled.

Dual database processing

4K HDR Processor X1 Extreme vključuje dve slikovni zbirki podatkov, ki delujeta skupaj v realnem času, da je vaša slika še boljša. S pregledovanjem več tisoč vzorcev slik v Sonyjevih ekskluzivnih zbirkah podatkov za zmanjševanje šumov in zagotavljanje super ločljivosti odstranita neželene šume in zvišata ločljivost vsake slike do jasnosti 4K. Tako lahko uživate ob neverjetni kakovosti slike ne glede na vir.

Vrstica vsebin: iščite hitreje

Z nevsiljivo vrstico vsebin lahko hitro poiščete želen film, televizijsko oddajo ali videoposnetek. Prikličite vrstico vsebin in nadaljujte z gledanjem vsebine ter pri tem brskajte po vsebini TV v živo, videoposnetkih na zahtevo, prenesenih televizijskih oddajah in drugih vsebinah. Vrstico vsebin lahko celo prilagodite po svojih željah, da bo prikazovala vsebino, ki si jo običajno najprej ogledate.

Uporabite glasovno iskanje in povejte, kaj želite gledati

Porabite manj časa za brskanje in več časa za gledanje vsebin. Glasovno iskanje pri Android TV omogoča enake funkcije kot Googlovo iskanje, pri čemer lahko v različnih storitvah iščete vsebino brez zamudnega vnašanja besedila. Dobite lahko tudi priporočila; če izgovorite na primer »romantične komedije«, dobite seznam primernih možnosti.

Google Play: Svet vsebin in aplikacij

S storitvijo Google Play odkrivajte filme, TV-oddaje, igre in druge vsebine. Uživajte v veliki, rastoči izbiri aplikacij v televizorju na povsem nov način

Ustvarjen za poslušanje: ClearAudio+

Poskrbite, da bo zvok enako pristen kot slika. ClearAudio+ natančno prilagodi zvok televizorja za pristno doživetje zvoka, ki vas obkroža. Pri vseh vsebinah boste glasbo, govor in prostorske učinke slišali jasneje in natančneje.

Chromecast built-in: Dobro deluje z ostalimi napravami

BRAVIA podpira Chromecast built-in , zato lahko preprosto pretakate priljubljeno razvedrilo, kot sta YouTube ali Netflix, iz osebne naprave na vrhunskem zaslonu BRAVIA Vsebine lahko pretakate iz naprav s sistemom Android ali iOS oz. iz prenosnega računalnika. 

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe

Internetni videoposnetki nizke ločljivosti, TV-oddaje in druge močno stisnjene zvočne datoteke včasih ne zvenijo najbolje. Pri stiskanju digitalnih zvočnih vsebin se velika količina informacij izgubi. S tehnologijo Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) se izgubljene frekvenčne komponente (še posebej visokofrekvenčne) obnovijo na naravni zvok, ki da občutek širšega zvočnega spektra.

Clear Phase za tekoče in uravnotežene frekvence

BRAVIA uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z »vzorčenjem« frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Kinematografski zvok S-Force Front Surround

Uživajte v pristnem zvoku, ki vas potegne v osrčje dogajanja. S-Force Front Surround posnema, kako možgani povezujejo vire zvoka za primerno glasnost, časovno zapoznitev zvoka in spekter zvočnih valov – samo s kanali levih in desnih zvočnikov. Z naravno reprodukcijo tridimenzionalnih zvočnih polj lahko uživate v bogatem zvoku vrhunske ločljivosti v širšem območju poslušanja.

Privoščite si najboljšo sliko 4K UHD

Naši televizorji 4K UHD predvajajo osupljivo sliko in so združljivi z zahtevami Digital Europe UHD.

Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB

Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s časovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za začetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.

Uživajte v igranju iger HDR s konzolo PlayStation

Sonyjevi televizorji 4K HDR so popolni partnerji za konzole PlayStation®4 in PlayStation Pro. Prepustite se odzivnemu in zabavnemu igralnemu doživetju z živahnimi teksturami in intenzivnimi živahnimi barvami. Vaše najljubše igre oživijo z neverjetno kakovostjo slike

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • LED TV
  • 139,7 cm (55")
  • B
  • 135W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!