info@mediamarket.si
Ocena za Sony KD-49XE8088 (Št. ocen: še ni ocene)
900,00 €
2 leti

SONY KD49XE8088 4K ULTRA HD LED TV

Sony

Na voljo v velikosti 108 cm (43 palcev), 123 cm (49 palcev), 139 cm (55 palcev)
 
Visok dinamični razpon 4K
 
Zaslon TRILUMINOS
 
4K X-Reality PRO
 
  Android TV
 
 

Zaslon TRILUMINOS

Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami

Oglejte si živahne barve iz resničnega življenja, ki vas obkrožajo vsepovsod. Televizorji z zaslonom TRILUMINOS predvajajo večjo paleto barv, saj zvesto reproducirajo prav vsako senco in barvni odtenek.

Ponovno odkrijte vse podrobnosti v 4K

4K X-Reality™ PRO

Tehnologija za obdelavo slike 4K X-Reality PRO izboljša ločljivost vsake slikovne pike, zato je slika neverjetno jasna. Slikovne pike v različnih sličicah analizira in izostri v realnem času.

Razkrijte podrobnosti s 4K HDR

Visok dinamični razpon 4K

Televizor odlikuje jasna slika 4K s svetlostjo, barvami in podrobnostmi visokega dinamičnega razpona, kar zagotavlja vrhunsko kakovost slike. Prej skriti deli temnih senc in sončne svetlobe so zdaj popolnoma jasni in podrobni.

Zasnovan tako, da pritegne vso vašo pozornost

Kar najbolj izkoristite prostor in skrijte kable. Tanek televizor obdaja ozek aluminijast okvir, zato je videti lep in se brezhibno prilega vašim bivalnim prostorom. Kabli so modro razporejeni tako, da so skriti na sprednjem in zadnjem delu televizorja.

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Odkrijte razvedrilo, o katerem sanjarite, tako hitro, kot lahko govorite. 4K Android TV™ je opremljen z daljinskim upravljalnikom, ki ga aktivirate z glasom, zato si filme in TV-oddaje iz aplikacij ali oddaj lahko ogledate takoj

Naše televizorje 4K Android priporoča Netflix

Z Netflixom najdete televizorje z boljšo zmogljivostjo, dostopom do aplikacij in novimi funkcijami in dobite pametnejši televizor. S televizorji, ki jih priporoča Netflix, uživate ob priljubljenih oddajah in filmih z namenskim gumbom in glasovnim upravljanjem.

Videovodiči za televizorje

Imate vprašanje glede nastavitve in uporabe televizorja? Ga ne znate povezati z drugo opremo? Podrobna navodila najdete v naših videovadnicah. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
  • LED TV
  • 124,5 cm (49")
  • A
  • 85W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!