info@mediamarket.si
Ocena za Sony KD-49XE8005 1 (Št. ocen: 4)
820,00 €
2 leti

SONY KD49XE8005 4K ULTRA HD LED TV

Sony

 Zaslon TRILUMINOS™ 

Zaslon TRILUMINOS

Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami

Oglejte si živahne barve iz resničnega življenja, ki vas obkrožajo vsepovsod. Televizorji z zaslonom TRILUMINOS predvajajo večjo paleto barv, saj zvesto reproducirajo prav vsako senco in barvni odtenek na dežnikih.

4K X-Reality™ PRO 

Ponovno odkrijte vse podrobnosti v 4K

4K X-Reality PRO

Tehnologija za obdelavo slike 4K X-Reality PRO izboljša ločljivost vsake slikovne pike, zato je slika neverjetno jasna. Slikovne pike v različnih sličicah analizira in izostri v realnem času. Ne spreglejte podrobnosti na stavbah in drevesih.

Razkrijte podrobnosti s 4K HDR

Visok dinamični razpon 4K

Televizor odlikuje jasna slika 4K s svetlostjo, barvami in podrobnostmi visokega dinamičnega razpona, kar zagotavlja vrhunsko kakovost slike. Prej skriti deli temnih senc in sončne svetlobe so zdaj popolnoma jasni in podrobni.

Zasnovan tako, da pritegne vso vašo pozornost

Kar najbolj izkoristite prostor in skrijte kable. Tanek televizor obdaja ozek aluminijast okvir, zato je videti lep in se brezhibno prilega vašim bivalnim prostorom. Kabli so modro razporejeni tako, da so skriti na sprednjem in zadnjem delu televizorja.

Android TV 

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Odkrijte razvedrilo, o katerem sanjarite, tako hitro, kot lahko govorite. 4K Android TV je opremljen z daljinskim upravljalnikom, ki ga aktivirate z glasom, zato si filme in TV-oddaje iz aplikacij ali oddaj lahko ogledate takoj.

Naše televizorje 4K Android priporoča Netflix

Z Netflixom najdete televizorje z boljšo zmogljivostjo, dostopom do aplikacij in novimi funkcijami in dobite pametnejši televizor. S televizorji, ki jih priporoča Netflix, uživate ob priljubljenih oddajah in filmih z namenskim gumbom in glasovnim upravljanjem.

Videovodiči za televizorje

Imate vprašanje glede nastavitve in uporabe televizorja? Ga ne znate povezati z drugo opremo? Podrobna navodila najdete v naših videovadnicah. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • LED TV
  • 124,5 cm (49")
  • A
  • 85W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!