info@mediamarket.si
Ocena za Sonos Arc (Št. ocen: še ni ocene)
960,00 €
2 leti

SONOS ARC

Sonos

 

Dolby Atmos preslika zvoke v vesolje za učinek 3D, tako da doživite letala, kot da letijo nad vašimi glavami, slišite korake, ki se premikajo po sobi, in občutite noto povsod okoli sebe.

Zahteva TV, ki podpira Dolby Atmos in vsebino, kodirano z Atmosom.

 

Z 11 natančno izdelanimi notranjimi zvočniki, vključno z dvema namenskima višinskima kanaloma, Arc oddaja zvok v vse smeri, pri čemer vsak šepet, eksplozijo in utrip predvaja z dramatično jasnostjo, podrobnostmi in globino.

Arc, ki so ga natančno prilagodili z oskarjem nagrajeni zvočni inženirji, ponuja kristalno jasne dialoge, tako da lahko vedno sledite zgodbi. Za še večjo jasnost, ko znaki šepetajo ali se dejanje okrepi, v aplikaciji Sonos vklopite funkcijo Speech Enhancement.

Pretakajte iz vseh svojih najljubših storitev in se počutite kot v pesmi s podporo za formate najvišje ločljivosti, vključno z Dolby Atmos Music.

Dolby Atmos Music zahteva združljivo storitev pretakanja.

S samo dvema kabloma in navodili po korakih v aplikaciji Sonos je Arc enostavno nastaviti, eleganten dizajn pa se brezhibno prilega vašemu domu, ne glede na to, ali ga postavite na pohištvo ali pritrdite na steno.

Tehnologija uglaševanja Trueplay prilagaja zvok edinstveni akustiki prostora in kalibrira višinske kanale za natančno lokalizacijo. Tako vaša vsebina vedno zveni tako, kot mora, in doseže vaša ušesa v točno pravem trenutku.

Zahteva napravo iOS.

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!