Duplicate entry '0' for key 'id' SHARP 50DL4 4K ULTRA HD ANDROID TV | Mediamarket Duplicate entry '0' for key 'id'Duplicate entry '0' for key 'id'
info@mediamarket.si
Ocena za Sharp 50dl4ea (Št. ocen: še ni ocene)
400,00 €
2 leti

SHARP 50DL4 4K ULTRA HD ANDROID TV

Sharp

 

Zvočni sistem Harman/Kardon®

Zmogljiv kino zvok za vaš dom Harman/Kardon® po meri ponuja odličen dinamični razpon in natančen zvok, ki napolni prostor. Zaradi tega je gledanje televizije prava poslastica za ušesa.


Uporabniški vmesnik Android TV

Prilagodite začetni zaslon Android TV tako, da vam prikaže tiste aplikacije, filme in oddaje, ki jih želite gledati. Zdaj lahko po prekinitvah nadaljujete z gledanjem filmov, začnete nove epizode ali skočite na drugo oddajo, ne da bi se morali vračati naprej in nazaj. Vse to je popolnoma enostavno z Go aplikacijo.


Ločljivost 4K/UHD

Preprost dih v ostrini in barvah. Ločljivost 4K Ultra HD je štirikrat boljša od navadne HD ločljivosti. Doživite filme ali serije z izjemno jasnostjo. To zagotavlja sodobna tehnologija za Upscaler slike, ki poljubno vsebino optimizira na 4K. Brezkompromisna kakovost kina kadar koli doma.Google asistent

Nič ni bolj priročno od Google asistenta. Vse kar morate storiti je da na daljinskem upravljalniku pritisnete na gumb za asistenta in upravljate televizor z glasom. Televizor lahko tako uporabljate tudi za opravljanje opravil, pregledovanje koledarja itn.
Tudi ostale povezane pametne naprave lahko upravljate z glasom.


 SHARP 50DL3EA televizor

 

Igralni način

Ko svojo konzolo povežete z običajnim televizorjem, pride do nepotrebnih zakasnitev, ki vas pri igranju upočasnjujejo. Z igralnim načinom je to drugače, saj vam nudi najboljše možne odzivne čase z jasno ločljivostjo 4K ali Full HD in naravnim kontrastom. Vaše najljubše igre vas bodo znova navdušile in lahko se boste še globlje potopili vanje.

 SHARP 50DL3EA televizor

 

HDR – visok dinamični razpon

dodatno svetlostjo in kontrastom ter širšim razponom barv je slika popolna za naše oči. Svetle slike so jasnejše in bolj žive, rdeče, zelene in modre barve pa postanejo bolj prelivajoče in slika s tem pridobi globino.

 SHARP 50DL3EA televizor

 

Active Motion 600

Nič več zamegljenosti ali slabe izostritve: z aktivnim gibanjem boste izkusili gibljive slike z ostrino, ki vam je ne more dati noben običajen LCD-televizor. Kaj naredi dramatično razliko? Zmogljivi procesorji in vrhunski LCD zaslon s kratkim odzivnim časom. Popoln za šport, film in akcijo.

 SHARP 50DL3EA televizor

 

Netflix

Glejte, kar vas zanima, kadar koli, neomejeno in brez oglasov. Z Netflixom si lahko ogledate ogromno število filmov, serij in dokumentarcev – vključno z velikimi uspešnicami in dovršeno lastno produkcijo. Preprosto sklenite plačljivo naročnino in izbirate lahko med tisočimi ponudbami.

 SHARP 50DL3EA televizor

 

Zmogljiv dvojedrni sistem

Funkcije naredijo razliko: LED-televizorji AQUOS uporabljajo zmogljiv dvojedrni sistem za optimizacijo slike, ki zagotavlja izjemno kakovost slike. Ta napredna tehnologija analizira in izboljša dohodne video signale, kar omogoči ostro in naravno sliko. Ne glede na to, ali gledate filme, fotografije ali videe.

 SHARP 50DL3EA televizor

 

Čitalec kartic SD

Raje kot pametni telefon uporabljate digitalni fotoaparat ali 4K fotoaparat za snemanje ali fotografiranje? To vsebino si lahko ogledate na svojem velikem televizorju s pomočjo bralnika kartic SD v ločljivosti 4K ali Full HD. Televizor prikaže podrobnosti v najboljši možni meri, zato da lahko svoje filme in fotografije predstavite doma.

 SHARP 50DL3EA televizor

 

Film Google Play

Si želite, da bi si lahko ogledali filme in serije, preden se pojavijo na Blu-Ray-u? Ali iščete določene filme, ki jih trenutno ni nikjer? Rešitev je Google Play, kjer kupite ali si izposodite svoje priljubljene filme in serije. Oglejte si jih v živo na svojem velikem televizorju in dnevno sobo spremenite v kino za svojo družino ali prijatelje. Ali pa si jih prenesite in si jih oglejte, ko imate čas.

 SHARP 50DL3EA televizor

 

Vgrajen Chromecast

Prenesite svoje najljubše filme, fotografije, videoposnetke, aplikacije ali igre, iz mobilnega telefona, tablice ali prenosnika, neposredno na velik TV-zaslon s pomočjo Chromecasta ter uživate v velikem formatu in briljantnih barvah.


 
  • LED TV
  • 127 cm (50")
  • G
  • 70
  • 95

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!