Duplicate entry '0' for key 'id' SHARP 32BC5E SMART HD TV | Mediamarket Duplicate entry '0' for key 'id'Duplicate entry '0' for key 'id'
info@mediamarket.si
Ocena za Sharp 32bc5e 1.5 (Št. ocen: 2)
230,00 €
2 leti

SHARP 32BC5E SMART HD TV

Sharp

 Uporaba vgrajenih funkcij Smart TV ali povezovanje s pametno napravo je preprosto in zabavno.

S tremi vrati HDMI se lahko povežete s satelitskim sprejemnikom, igralno konzolo, predvajalnikom Blu-Ray ali katero koli drugo napravo, opremljeno s HDMI. Vrata USB omogočajo uživanje v glasbi, filmih ali fotografijah s pomnilniškega ključa USB.

Brezžična TV povezava
Brezžična TV povezava

Brezžično povežite računalnik ali napravo Android s televizorjem in takoj pošljite predstavnostne datoteke na velik zaslon. To je odličen način uživanja v fotografijah in videoposnetkih skupaj s prijatelji in družino.

DTS Studio Sound
DTS Studio Sound

DTS Studio Sound prinaša edinstveno kino izkušnjo zvoka v vaš dom. Vrhunski sistem se odlično obnese skupaj s TV avdio sistemom z dvema zvočnikoma. Rezultat je navidezen prostorski zvok, ki s kakovostjo, glasnostjo in izboljšanimi basi navduši vse.

Active Motion 200
Active Motion 200

Nič več zamegljenosti ali izostritve: z Active Motion boste premikajoče se slike doživljali z ostrino, kakršne vam ne more dati noben običajni LCD televizor. V čem je dramatična razlika? Zmogljivi procesorji in vrhunski LCD zaslon s kratkim odzivnim časom. Kot nalašč za šport, film in akcijo.

Netflix
Netflix

Kadar koli, neomejeno in brez oglasov, si oglejte, kaj vas zanima: z Netflixom lahko predvajate ogromno filmov, serij in dokumentarcev - vključno z velikimi uspešnicami in dodelanimi lastnimi produkcijami. Preprosto sklenite plačljivo naročnino in izbirate lahko med tisoč ponudbami.

Amazon Prime

Z Amazon Prime Video imate dostop do ogromne izbire (izvirnih) filmov in TV oddaj. Oglejte si serijo, o kateri vsi govorijo, in najboljše filme, vključno z najnovejšimi uspešnicami. Plačljiva storitev pretakanja preprosto vedno prinese dobro zabavo na vaš zaslon.

HEVC / h.265

Vključno s prihodnostjo: s tem najnovejšim video kodekom ste danes pripravljeni na jutrišnje standarde oddajanja. In ko se dejanje začne, boste od začetka v akciji sodelovali s televizorjem Sharp.

Dolby Digital / Dolby Digital +

Izraze vsi poznajo, za njimi pa so zvočne kode za prenos zvoka. Dolby Digital omogoča zvok s 5 kanali in nizkotoncem. Z Dolby Digital + dva dodatna kanala izboljšata zvok z dodajanjem več podrobnosti in ustvarjanjem impresivnega prostorskega zvoka.

DTS HD kodeki

5 zvočnikov in globokotonec: vsebino s tem prostorskim zvokom lahko na primer najdete na Amazon Prime in Google Play Movie. Z DTS-HD jih lahko uporabite za izboljšanje izkušnje poslušanja.

HDMI vhodi

Priključite ga, pripravljen za delo: z vhodi HDMI lahko povežete vse vrste naprav - predvajalnike Blu-ray ali DVD, predvajalnike, digitalne sprejemnike ali igralne konzole. Zdaj so na vašem televizorju na voljo filmi, glasba in igre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • LED TV
  • 81,3 cm (32")
  • A+
  • 31W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!