info@mediamarket.si
Ocena za Samsung UE75NU8009 3 (Št. ocen: 8)
1.850,00 €
2 leti

SAMSUNG UE75NU8009 Premium UHD TV

Samsung

 

HDR Elite, poglejte skrite podrobnosti

Na Samsung Premium UHD TV-ju ne boste spregledali nobene podrobnosti, zato bo vaše doživetje vsebin bogatejše. HDR Elite nudi širok razpon stopenj svetlosti, s katerimi boste razločno videli tudi najtemnejše in najsvetlejše prizore.

Dynamic Crystal Color

Sami si oglejte, kako slika na zaslonu z dinamičnimi in kristalno čistimi barvami naravnost oživi. Ko boste videli širši razpon barv, vas klasični televizorji ne bodo več zanimali.

Vaše najljubše igre v igralnem načinu

Igralni način nudi najboljše igralno okolje tako za dinamične akcijske kot za zabavne arkadne igre. Najmanjši zamik vhodnega signala: Uživajte v tekočih dinamičnih akcijah s hitro interakcijo in kar najmanjšim zamikom. Tekoče gibanje: Zagotovite si gladko tekoče gibanje slike igranju iger.

Dejanska 4K UHD ločljivost

Uživajte v ostri in razločni sliki na 4K UHD TV-ju s 4-krat več slikovnimi pikami od FHD TV-ja. Odslej boste videli tudi najmanjše podrobnosti vsakega prizora.

Izjemno velik TV, imejte pred očmi večjo sliko

Doživite bistveno večjo zabavo na zaslonu. Bolj realistična slika prinaša enkratno kinematografsko doživetje in tudi ob ogledu športnih prireditev se boste počutili, kot bi bili tam. Z živimi barvami in natančnejšimi podrobnostmi si boste želeli videti več.

Vitek in moderno preprost

Brezmejna oblika

Pripravite se na popolno doživetje svojega Premium UHD TV-ja. Vitka in elegantna oblika brez robov na treh straneh prinaša novo raven realističnosti doživetja ob ogledu vsebin.

Brez prepletenih kablov 

S tremi preprostimi koraki do gledanja televizije brez šopov prepletenih kablov.
1. korak: Priključite kable.
2. korak: Kable potisnite v utore za kable na hrbtni strani.
3. korak: Kable napeljite skozi stojalo televizorja.
Brez vidnih kablov. Čista površina televizorja.

360° minimalistična oblika

 Minimalistična zunanjost je videti čudovito iz vseh perspektiv. Vitka oblika vnaša pridih elegance in prefinjenosti v vaše prostore.

Pametnejši način uporabe pametnega TV-ja

Hitrejša, lažja in pametnejša pot do zabavnih vsebin. Upravljanje vseh naprav z enim daljinskim upravljalnikom in preprostim adapterjem. Manj iskanja in več gledanja. Še nikoli ni bilo tako preprosto uživati v gledanju TV-ja.

En daljinski upravljalnik

Vse priključene naprave in vsebine je mogoče upravljati z enim daljinskim upravljalnikom. Ima tudi funkcijo za samodejno zaznavo, ki samodejno poveže in označi priključene naprave. Enostavno iskanje in enostavna uporaba. Le en daljinski upravljalnik.

SmartThings

Ohranite povezavo s svojimi pametnimi napravami. SmartThings omogoča povezavo TV z različnimi pametnimi napravami v vašem domu in neprekinjeno upravljanje le-teh – od hladilnika do telefona.

SmartThings aplikacija – ena aplikacija za vse

SmartThings aplikacija med drugim nudi funkcije, kot sta daljinsko upravljanje in nadzorna plošča.

Mobilna nastavitev                    

1. korak

Telefon in televizor se samodejno povežeta in preideta na naslednji korak.

2. korak

Če je telefon povezan z Wi-Fi omrežjem, so podatki o omrežju samodejno na voljo televizorju.

3. korak

Če je telefon povezan s Samsung računom, so podatki o računu samodejno na voljo televizorju.**

4. korak

Izberite želene aplikacije in jih dodajte na Smart Hub. To je vse! Zdaj se udobno namestite in uživajte v svojem pametnem televizorju!***

* Samodejna prepoznava med telefonom in televizorjem je odvisna od mobilnega telefona. Na telefonih, ki ne podpirajo samodejne prepoznave, odprite SmartThings aplikacijo in z njo zaženite nastavitveni postopek.** Za nastavitveni postopek je potreben Samsung račun. Za mobilno nastavitev mora TV imeti spletno povezavo.*** Nastavitveni postopek je mogoče izvesti tudi z daljinskim upravljalnikom.

Sinhronizacija in souporaba vsebin

Izkoristite vse prednosti Samsung Cloud. Svoje naprave enostavno povežite in prenesite fotografije. Tako lahko fotografije s telefona predvajate tudi na TV ali zaslonu hladilnika.

 Obvestila

Bodite obveščeni o dogajanju brez odhajanja izpred televizorja. Na televizorju se prikažejo pojavna okna z obvestili o stanju domačih IoT naprav, opomniki iz koledarja in obvestila o uri predvajanja vaših najljubših oddaj. Obvestila lahko prejemate tudi na telefon.

Dodatne vsebine

To še ni vse. Privoščite si še več z neomejenimi vsebinami.

Steam Link

Uživajte v hitrih PC igrah na televizorju prek Steam Link povezave. Igrajte priljubljene PC igre na velikem zaslonu brez napornega gledanja in sklanjanja k majhnemu zaslonu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • PREMIUM UHD TV TV
  • 190,5 cm (75")
  • A+
  • 155W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!