info@mediamarket.si
Ocena za Samsung UE49MU8002 2.63 (Št. ocen: 8)
950,00 €
2 leti

SAMSUNG UE49MU8002 Premium UHD TV

Samsung

Inovacija se skriva v podrobnostih HDR1000/Extreme
Izkusite moč svetlobe velikega dinamičnega razpona (HDR). V vsakem prizoru boste videli tudi najmanjše podrobnosti v kinematografski natančnosti.
Dynamic Crystal Color
Oglejte si polno igro življenja v kristalno čistih in dinamično živih barvah. Pričakujte nepričakovano.
Motion Rate 240
Oglejte si hitre prizore brez zamegljenosti slike. Funkcija Motion Rate 240 oživi športne vsebine in hitre prizore.
Natančna tehnologija črnih barv Precision Black
Precision Black tehnologija prinaša globlje temne in svetlejše bele odtenke. Zaradi močnega kontrasta in tehnologije za lokalno zatemnjevanje zaslona so prizori ostri in natančni.
Tehnologija Peak Illuminator
S tehnologijo Peak Illuminator postanejo svetla območja v temnih prizorih še svetlejša. Uživajte v izjemni sliki z dodatno poudarjenimi svetlimi deli vsakega prizora.
Lepo in enostavno
Za večji užitek ob gledanju televizorja lahko vse prepletene kable enostavno spravite v režo na hrbtni strani. Z rešitvijo za spravljanje kablov in možnostjo uporabe le enega kabla One Connect je vse lepo in enostavno.
Rešitev za spravljanje kablov
Idealna rešitev za lepo povezane in spravljene kable. Vse kable je mogoče spraviti v vitko oblikovano hrbtno stran televizorja.
Povezovanje naprav z One Connect 
Vsako napravo je na televizor mogoče enostavno priključiti z enim kablom v sklopu rešitve One Connect. Ta omogoča povezavo opreme brez številnih kablov, kar izboljša doživetje ob gledanju prikazanih vsebin.
360° dizajn
Sijajen z vseh strani. Vključen ali izključen – s svojim 360° dizajnom ter minimalističnim okvirjem in gladko hrbtno stranjo se idealno ujema z videzom vsake sobe.
Brezmejena oblika
Recite da izjemno realističnemu doživetju ogleda vsebin. Vitek televizor brez okvirja na treh robovih zaslona z vsakim prizorom prikuje vaš pogled.
Čudovita hrbtna stran
Oglejte si zglajeno popolnost iz vseh smeri – brezhibno gladka hrbtna stran in vitka oblika združenega okvirja in ohišja, ki izžareva minimalizem in eleganco. 
En daljinski upravljalnik
Popoln nadzor v vaši dlani. Vse priključene naprave je mogoče upravljati z enim samim daljinskim upravljalnikom. Z govornim upravljanjem vam nikoli več ne bo treba iskati programo
Smart View
Povežite svoj mobilni telefon s televizijo in uživajte v svojih vsebinah. Ob tem lahko z aplikacijo Smart View celoten sistem tekoče upravljate prek telefona.
Smart Hub
Oglejte si vse na enem mestu. Funkcija One Depth zbere najrazličnejšo vsebino in jo prikaže na enem zaslonu. Priskrbite si lažji dostop do vsebine različnih ponudnikov in jo pred dejanskim ogledom preverite na predoglednih sličicah.
Samodejna zaznava
Hitrejše iskanje in prepoznava vseh povezanih naprav. Samsung televizor samodejno prikaže imena naprav in olajša izbiro vhodnega signala.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • PREMIUM UHD TV TV
  • 124,5 cm (49")
  • A
  • 90W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!