info@mediamarket.si
Ocena za Samsung UE43RU7452 (Št. ocen: še ni ocene)
420,00 €
2 leti

SAMSUNG UE43RU7452 UHD TV

Samsung

 
Štiri najboljše funkcije

Dinamične jasne barve za realističen prikaz

Poglobite se v sliko z milijardo barvnih odtenkov. Dinamične jasne barve zagotavljajo realistične spremembe, da lahko zaznate vsako podrobnost.

 

UHD procesor, izjemna kakovost slike

Kakovost slike, ki se vas dotakne, omogoča en sam čip, ki usklajuje barve, optimizira razmerje visokih kontrastov in obvlada HDR ločljivost.

 

Resnična 4K UHD ločljivost

Uživajte v ostri in jasni sliki s 4K UHD TV-jem, ki ima 4-krat več slikovnih pik od FHD TV-ja. Zdaj si lahko ogledate tudi najmanjše podrobnosti vsakega prizora.

UHD Dimming

Uživajte v barvah, ostrini in kontrastih, optimiziranih za vaše vizualno doživetje. Samsung UHD Dimming zaslon razdeli in obdela v majhnih blokih, da lahko natančneje vidite podrobnosti.

 

 

 

 

 

HDR za več podrobnosti

Visok dinamični razpon (High-Dynamic Range) okrepi razpon svetlobe vašega TV-ja, da lahko uživate v zelo širokem spektru barv in vizualnih podrobnosti tudi v najtemnejših prizorih.

Rešitev za urejene kable

Sledite trem preprostim korakom, s katerimi se boste znebili nerodnih kablov okoli vašega TV-ja. 1. korak Priključite kable. 2. korak Kable potisnite v vdelane žlebove za kable na zadnji strani televizorja. 3. korak Kable lično razporedite po TV stojalu. Brez vidnih kablov. Čist videz.

 

Tanko je v trendu

Tanka oblika doda notranji opremi vašega doma pridih samozavesti in prefinjenosti. Ko zaslon oživi v UHD ločljivosti, se okvir umakne v ozadje, vaš pogled pa se osredotoči na dogajanje.

 

Univerzalni vodnik je vaš osebni svetovalec

Univerzalni vodnik : Samo UK, FR, DE, IT, ES

Manj iskanja in več uživanja. Univerzalni vodnik, s katerim je opremljen Samsung UHD TV, vam pomaga hitro in preprosto najti priljubljene vsebine. Zapomni si, kaj vam je všeč, in vse vsebine zbere na enem mestu.

 

Smart Hub in daljinski upravljalnik Samsung One

Samsung UHD TV je s Smart Hub funkcijo in daljinskim upravljalnikom Samsung One še pametnejši. Z njuno pomočjo je na dosegu vaših prstov vsa vsebina iz digitalnega TV-sprejemnika, igralne konzole, aplikacij, televizije v živo in drugih virov. En daljinski upravljalnik je vse, kar potrebujete.

 

Vaš pomočnik je tu. Recite Hi Bixby

S Samsung UHD TV-jem se lahko tudi pogovarjate. Bixby je pomočnik, ki poskrbi za vaše potrebe onkraj upravljanja TV-ja. Vprašajte ga kar koli in pomagal vam bo.

 

SmartThings za vaš pametni dom.

Resnično inteligenten dom, prilagojen vašemu življenju. Ker ima Samsung UHD TV vgrajeno Samsung SmartThings aplikacijo, vas lahko poveže z vašimi napravami in senzorji IoT. Vklopite lahko luči, preverite, kaj je v hladilniku, in celo upravljate robotski sesalnik.

 

Preprosto povezovanje

Deluje z

Samsung UHD TV lahko postane središče novega in udobnejšega povezanega življenjskega stila. Brez težav se poveže s pametnimi zvočniki in mobilnimi napravami, tudi s tistimi drugih blagovnih znamk.

 

Amazon Alexa

(Preverite pri vodji projekta)

Novi Samsung UHD TV deluje s sistemom Alexa, s katerim postane vaše življenje še preprostejše. Povezovanje naprav, ki omogočajo delovanje z Alexo, je enostavno. Ker je Samsung UHD TV združljiv z Alexo, ji lahko naročite, naj vklopi TV, spremeni kanale, nadzoruje glasnost in še več.

 

Pomočnik Google

(Preverite pri vodji projekta)

Novi Samsung UHD TV deluje s Pomočnikom Google, s katerim je vaše življenje še preprostejše. Spreminjajte kanale, prilagajajte glasnost, upravljajte predvajanje in še več – zgolj s svojim glasom.

 

Airplay 2

Samsung UHD TV zdaj prvič deluje tudi z Apple napravami. Z vgrajeno AirPlay 2 funkcijo lahko vsebino Apple naprav pretakate ali delite na velikem zaslonu. Na svojem Samsung UHD TV-ju z naprav iPhone, iPad in Mac preprosto predvajajte videoposnetke, glasbo, fotografije in še veliko več.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
  • PREMIUM UHD TV TV
  • 109,2 cm (43")
  • A
  • 70W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!