info@mediamarket.si
Ocena za SAMSUNG SoundBar HW-NW 700 1 (Št. ocen: 1)
480,00 €
2 leti

SAMSUNG SoundBar HW-NW 700

Samsung

Znanost zvoka

Zvočnike smo testirali in uglasili v prostorih podjetja California Audio Lab, kjer naši zvočni inženirji uporabljajo najsodobnejše akustične tehnologije in vrhunsko računalniško modeliranje, da bi vam zagotovili popolnoma uravnotežen zvok, ki zapolni celoten prostor.

Kakor bi moral zveneti zvok

Oživite svoj prostor z izjemnim, natančnim in polnim zvokom domačega kina tudi brez ločenega nizkotonskega zvočnika. Soundbar zvočnik zapolni vaš prostor z globokimi nizkimi toni in jasnim zvokom, prav kakor bi moral zveneti.

 

Tanek. Preprost. In odličen zvok.

Soundbar zvočnik se popolnoma ujema z vašim televizorjem, nameščenim na steno. S svojim tankim ohišjem in eno skoraj nevidno povezavo se odlično zlije s televizorjem in zagotavlja zmogljivo delovanje. Preprosto čudovit izgled z izjemno kakovostnim zvokom.

 

 

Namestite svoj Soundbar v le nekaj hitrih korakih

Soundbar je s kompletom za namestitev na steno, s sistemom pripenjanja, zasnovan za priročno in preprosto namestitev. Pri priključevanju ali izključevanju kablov lahko tako Soundbar preprosto odpnete stenske montaže, brez odvijanja ali privijanja vijakov.

Natančno upravljanje več zvočnikov

Doživite popolno zvočno izkušnjo. Zvočnik poganja izključno Samsung tehnologija. Niz zvočnikov deluje hkrati za proizvodnjo močnejših nizkih tonov.

 

Začutite globoke nizke tone

Naša Distortion Canceling tehnologija za korekcijo popačenja zvoka predvidi in izniči popačenje še preden pride do njega, pri čemer ostanejo globlji in natančnejši nizki toni, in to brez ločenega nizkotonskega zvočnika.

 

 

Najboljša točka poslušanja, kjer koli že sedite

Vsaka točka poslušanja je najboljša točka. Vrhunski visokotonski zvočnik širokega razpona bo poskrbel za izjemen zvok v katerem koli kotičku sobe.

 

 

Osrednji kanal za jasne dialoge

Doživite jasne dialoge s pomočjo namenskega osrednjega kanala. Osrednji kanal zagotavlja uravnotežen prehod zvoka iz ene strani na drugo in poskrbi za popolno doživetje domačega kina.

 

Brezžična povezava s televizorjem

Soundbar zvočnik lahko zlahka in brez kopice kablov povežete s svojim Samsung TV-jem* prek Bluetooth ali Wi-Fi povezave. Tako boste v trenutku uživali v svojih vsebinah z bolj jasnim in udarnim zvokom.

 

Brezžično pretakanje glasbe

Soundbar zvočnik se zlahka brezžično poveže z drugimi napravami prek Wi-Fi ali Bluetooth povezave. Uživajte v glasbi na vašem mobilnem telefonu s kar se da kakovostnim zvokom kjerkoli in brez omejitev.

 

Nadzor z enim daljinskim upravljalnikom

Ne potrebujete več daljincev. Ključne funkcije Soundbar zvočnika, kot so vklop in izklop, glasnost in celo zvočni učinki, lahko upravljate kar z daljincem vašega Samsung TV-ja prek njegovega uporabniškega vmesnika.

 

 

Poslušajte pametneje s SmartThings

S SmartThings lahko zvočnike dodate vašemu omrežju in pridobite večji nadzor nad svojim hišnim sistemom ozvočenja. Ponesite povezljivost na naslednjo stopnjo.

 

Pripravljen na brezžičen prostorski zvok

Samsung Sound+ vas bo razvajal z resnično kinematografskim zvokom. Dodajte komplet brezžičnih zadnjih zvočnikov* za resnično poglobljeno doživetje prostorskega zvoka in večjo globino z nizkotonskim zvočnikom SWA-W700, ki lahko proizvede nizke tone tudi do frekvence 27 Hz

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!