info@mediamarket.si
Ocena za SAMSUNG SoundBar HW-N 650 5 (Št. ocen: 1)
380,00 €
2 leti

SAMSUNG SoundBar HW-N 650

Samsung

Znanost zvoka

Zvočniki so preizkušeni in umerjeni v California Audio Lab, v njih pa so naši zvočni inženirji uporabili najnaprednejše akustične tehnologije in napredno računalniško modeliranje, s katerim so dosegli popolnoma uravnotežen zvok, ki napolni prostor.

Vstopite v dogajanje s panoramskim zvokom

Naj vaše razvedrilne vsebine oživijo. Soundbar vse kotičke sobe napolni z dinamičnim in bogatim zvokom, ki resnično spremeni vaš dom.

 

Zvok, ki se premika. Samsung Acoustic Beam

Naj zvok, ki ga poslušate, ne bo nepremičen. Samsung Acoustic Beam tehnologija meša in predvaja zvok tako, da imamo občutek, kot bi prihajal naravnost iz dogajanja na zaslonu. Idealno za ogled filmov in igranje iger, kjer se vas bo zvok zares dotaknil.

Popolno 4K doživetje

UHD vsebine, UHD Blu-ray predvajalnik in Soundbar so popolna kombinacija za izjemno razvedrilo. S funkcijo za prehod signala 4K Pass-Through se 4K vsebine predvajajo povsem usklajeno z dodatnim dinamičnim prostorskim zvokom. Ne spreglejte izjemne kakovosti vsebin.

 

Optimiziran zvok iger. Odslej na dotik

Priključite svojo konzolo in brez odlašanja uživajte v zvoku, kot ga pričakujete. Samodejne Soundbar nastavitve optimizirajo zvok glede na igro, ki jo igrate. Mar ni lahko? Igrajte!

 

Sredinski kanal za povsem razločne dialoge

Z namenskim sredinskim zvočnikom so dialogi kristalno jasni. Zvočnik predvaja uravnotežen zvok od roba do roba zvočnega polja in enkratno zaokroža domače razvedrilo.

Močan bas

Naj kabli ne bodo ovira popolnemu basu. Postavite brezžični nizkotonski zvočnik kjerkoli v sobi in se obdajte z močnejšim in globljim basom.

Razširitev prostorskega zvoka

Z razširitvijo prostorskega zvoka se območje poslušanja med predvajanjem razširi na obe strani in navzgor. Odslej lahko uživate v odličnem zvoku, povsem obdani z zvočnimi učinki.

 

Brezžična povezava s TV-jem

Soundbar je povsem enostavno povezati s Samsung televizorji* brez kablov prek Bluetooth povezave. Vse vsebine si boste lahko takoj ogledali ob čistejšem in izrazitejšem zvoku.

 

Pretakanje glasbe prek Bluetootha

Soundbar za enostavno brezžično povezovanje z drugimi napravami uporablja Bluetooth. Od koderkoli v prostoru lahko predvajate glasbo s svojega mobilnega telefona v vrhunski kakovosti – brez kablov.

 

 

Upravljanje z enim daljincem

Ne potrebujete več kot le en daljinski upravljalnik. Vklop in izklop, glasnost, zvočne učinke in funkcije Soundbara lahko upravljate z enim Samsung daljinskim upravljalnikom.

 

 

Pripravljen na brezžični prostorski zvok

Z brezžičnim prostorskim kompletom* lahko razširite svoj Soundbar na prostorski zvočni sistem enostavno in brez številnih prepletenih kablov**. Skupaj s Soundbar zvočnikom lahko vzpostavite sistem kanalov za resnično doživetje prostorskega zvoka.

 

Samsung Audio Remote aplikacija

Soundbar je mogoče upravljati s Samsung Audio Remote aplikacijo na telefonu ali tablici z nameščenim operacijskim sistemom Android™. Z eno samo enostavno aplikacijo se lahko povežete prek Bluetooth™ in upravljate vse pomembne funkcije Soundbara ter predvajate priljubljene sezname skladb s svoje mobilne naprave.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!