info@mediamarket.si
Ocena za Samsung QE55Q70R 4.25 (Št. ocen: 4)
750,00 €
2 leti

SAMSUNG QLED TV QE55Q70R

Samsung

Štiri najboljše funkcije

QLED se začne z resničnostjo

100% obseg barv s kvantnimi pikami

Kar se da realistične barve. Z edinstveno Samsung tehnologijo kvantnih pik QLED okrepi obseg barv na 100 %, s čimer poskrbi za realistične barve tako v temnih kot v svetlih prizorih.

 

Glejte resnično HDR tehnologijo v vsakem trenutku

Quantum HDR 4X

Svet si oglejte tudi v temi in se poglobite v barvne odtenke. Quantum HDR 4X prizor analizira po posameznih sličicah in svetlobo prilagodi tako, da izrazi edinstveno svetlost vsakega trenutka.

 

Poglejte širšo sliko

Na večjem zaslonu vse postane zelo realistično. Doživeli boste vsak gol, občutili vsako eksplozijo ter se znašli v središču dogajanja. Še nikoli niste bili bližje.

 

Zmagajte v več virtualnih igrah, imejte več nadzora

Resnično izboljšanje igre

Manj vhodnega zamika pri igranju

Ne dovolite, da vas zadržuje zamik! Z uporabo FreeSync(VRR) tehnologije QLED zmanjša vhodni zamik, s čimer lahko igrate v realnem času in se uvrstite v sam vrh. Izkoristite QLED hitrost in se pripravite na epske zmage.

* FreeSync tehnologija zmanjša vhodni zamik, z manj prelomov in preskakovanja slike.* VRR (spremenljiva stopnja osveževanja) poskrbi za optimalno igralno izkušnjo s prilagajanjem sličic vsakega prizora.
 

Izboljšanje igre

Da premagate konkurenco, morate imeti popoln nadzor. Dinamično uravnavanje črnine vam omogoča boljšo vidnost v temi in s podrobno analizo prizorov optimizira kakovost slike. Hkrati izboljša tudi zvok, da se lahko popolnoma poglobite v igro.

 

Vse omogoča naš izjemni procesor

Quantum procesor 4K

Doživite QLED Quantum procesor 4K. Procesor za jasnejšo sliko uporablja edinstveni algoritem nadgradnje, obenem pa svetlost zaslona in zvok prilagaja glede na vaš prostor ter prizor, ki se predvaja. Zmogljivi QLED procesor omogoča izboljšano ločljivost in neverjetno izkušnjo.

 

Nadgradnja z umetno inteligenco

Nadgradnja z umetno inteligenco spremeni čisto vse. QLED uporablja strojno učenje s podporo umetne inteligence, s čimer zmanjša šum na slikah, obnovi izgubljene podrobnosti ter celo izostri robove predmetov in besedila. Zdaj lahko uživate v izbrani vsebini pri ločljivosti skoraj 4K.

 

Inteligentni način

Pogoji v vašem prostoru se lahko spremenijo, vaš TV pa se jim mora prilagoditi. QLED inteligentni način ustrezno prilagodi svetlost in glasnost. Zvok prilagodi tudi glede na vsebino, ki se predvaja, npr. poudari dialog v poročilih in izpostavi glas pevca, s čimer ga loči od koncerta v ozadju.

 

Minimalistična oblika, maksimalen vtis

Oblika TV-ja ne sme preusmerjati vaše pozornosti od oddaj. Minimalistična oblika QLED TV-ja ima ozek okvir, zaradi katerega se vaše oči osredotočijo na sliko, vi pa se lahko poglobite v oddajo in opazite zgolj najpomembnejše stvari.

 

Poslovite se od črnega zaslona

Ambientalni način

Tudi ko je QLED izklopljen, ni nikoli povsem statičen. Z ambientalnim načinom se QLED na povsem naraven način zlije z dekorjem vašega doma. Namesto črnega zaslona boste videli podobe, ki ustrezajo vašemu življenjskemu slogu, na voljo pa vam bodo preproste nastavitve in številne možnosti.

 

Dekor

Nastavite zaslon z interaktivnim ozadjem, ki se popolnoma ujema z notranjo opremo v vaši sobi

 

.

 

 

 

 

Informacije

Na čudovitem ozadju lahko prikažete informacije, kot sta čas in datum.

Moj album

Prikažite najljubše fotografije s svoje mobilne naprave. To je vaša osebna galerija.

 

 

 

 

 

 

 

Umetniška dela

Ljubitelji umetnosti lahko uživajo tudi v čudovitih delih znanih fotografov in umetnikov, ki so v skupinah razporejene po temah.

Naj zaslon ustreza vašim potrebam

Nastavitev ozadja

QLED s fotografijo vaše stene poustvari vzorec na zaslonu. Tako se popolnoma zlije z vašim dekorjem.

 

Linearne pike

QLED zazna bližnje barve v sobi in jih uporabi za čudovite oblike na zaslonu.

 

Enojno matiranje

Uporabite različne filtre in naj se vaše fotografije preobrazijo v prava umetniška dela pred vašimi očmi.

 

Svetlobna mreža

Posebna osvetlitev za posebne priložnosti. Izberite med številnimi možnostmi, med katerimi je tudi neon, in se pozabavajte s svojim prostorom.

 

 

S QLED je vse lažje

Smart Hub in en daljinski upravljalnik

QLED je s Smart Hub funkcijo in enim Samsung daljinskim upravljalnikom še pametnejši. Z njuno pomočjo je na dosegu vaših prstov vsa vsebina iz digitalnega TV-sprejemnika, igralne konzole, aplikacij in televizije v živo. En daljinski upravljalnik je vse, kar potrebujete.

 

Vključno z iskanjem vsebine

Univerzalni vodnik: Samo UK, FR, DE, IT, ES

Manj iskanja in več uživanja. Univerzalni vodnik, s katerim je opremljen QLED, vam pomaga hitro in preprosto iskanje priljubljene vsebine. Zapomni si, kaj vam je všeč, in vse vsebine zbere na enem mestu.

 

Najde odgovore na vaša vprašanja

Bixby na TV-ju

S QLED se lahko tudi pogovarjate. Bixby je pomočnik, ki skrbi za vaše potrebe, ki presegajo le upravljanje TV-ja. Vprašajte ga kar koli in vam bo pomagal.

 

S QLED si ustvarite pametni dom

SmartThings

Resnično inteligenten dom, prilagojen vašemu življenju. Ker ima QLED vgrajeno Samsung SmartThings aplikacijo, vas lahko poveže z vašimi IoT napravami in senzorji. Vklopite lahko luči, preverite, kaj je v hladilniku, in celo upravljate robotski sesalnik.

 

Preprosto povezovanje

Deluje z/s

QLED lahko postane središče novega in udobnejšega povezanega življenjskega sloga. Brez težav se poveže s pametnimi zvočniki in mobilnimi napravami, tudi s tistimi drugih blagovnih znamk.

 

Google Assistant

Novi QLED deluje s pomočnikom Google Assistant, s katerim je vaše življenje še preprostejše. Preklapljajte med kanali, prilagajajte glasnost, upravljate predvajanje in še več – zgolj s svojim glasom.

 

Amazon Alexa

Novi QLED deluje s sistemom Alexa, s katerim postane vaše življenje še preprostejše. Povezovanje naprav, ki omogočajo delovanje z Alexo, je enostavno. S QLED združljivostjo Alexi naročite, naj vključi TV, preklopi med kanali, nadzoruje glasnost in še več.

 

AirPlay 2

QLED zdaj prvič deluje tudi z znamko Apple. Z vgrajeno AirPlay 2 funkcijo lahko vsebino naprav Apple pretakate ali delite na velikem zaslonu. Na svojem QLED TV-ju lahko preprosto predvajate videoposnetke, glasbo, fotografije in še veliko več s svojih naprav iPhone, iPad in Mac.

 

 
 
  • Q LED TV
  • 139,7 cm (55")
  • B
  • 128W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!