info@mediamarket.si
Ocena za Samsung gq55q72a (Št. ocen: še ni ocene)
830,00 €
2 leti

SAMSUNG QLED TV GQ55Q72A

Samsung

 

QLED 4K Smart TV (2021) Q72A

Najboljša slika v vseh svetlobnih pogojih.

Prilagodljiva slika (75 "- 55")

Vgrajen svetlobni senzor lahko zazna zunanjo svetlobo in nato samodejno optimizira nastavitve svetlosti in kontrasta televizorja - ne glede na to, kako se svetloba spreminja v prostoru. Namesto da sami zavese zaprete, se lahko sprostite in se zanesete na televizijo QLED.

Kakovost televizije v temnem prostoru in kakovost televizije v svetlem prostoru se primerjata v istem prostoru. Zaslon se samodejno prilagodi, da je temnejši v temnem prostoru in svetlejši v svetlem prostoru.

Briljantne barve iz skoraj vseh zornih kotov.

Širok vidni kot (75 "- 55")

Zahvaljujoč širokemu kotu gledanja lahko doživite impresivne, skoraj resnične barve iz skoraj vseh zornih kotov. Tako lahko uživate v odlični sliki, tudi če jo gledate s strani.

Štirje televizijski zasloni so razporejeni pod različnimi koti, tako da je enega mogoče videti s strani, nekaj tekačih pa na štirih televizijskih zaslonih videti kot en sam zaslon.

Doživite kinematografske podobe, polne globokih kontrastov.

Kvantni HDR

Quantum HDR prinaša podrobnosti in kontraste ter vam omogoča, da začutite moč slike. Dinamičen barvni zaslon HDR10 + navdihuje in prepriča z globljimi črnimi toni, živahnejšimi slikami in impresivnim bogastvom podrobnosti.

V primerjavi s tehnologijo SDR desna slika prerija v sončnem zahodu z logotipom HDR10 + prikazuje širši razpon kontrasta, ustvarjenega s tehnologijo Quantum HDR.

Do 100% barvne prostornine za bogate barve v različnih svetlobnih območjih.

Tehnologija kvantnih pik

Tehnologija Quantum Dot zagotavlja žive barve z do 100% barvnega volumna, ki ostanejo močne v različnih svetlobnih pogojih - skoraj brez izgube barve.

QLED TV prikazuje zapleteno obarvano podobo flamingov, ki dokazujejo sijaj barve tehnologije Quantum Dot.Upravljajte vse združljive naprave samo z enim daljinskim upravljalnikom za polnjenje solarnih celic.

Vrhunski solarni pametni daljinski upravljalnik

Upravljajte združljive naprave in vsebino z enim samim daljinskim upravljalnikom. Minimalistična oblika je usklajena z zasnovo televizorjev. Ko so povezane, lahko združljive naprave samodejno prepoznajo. Minimalistični daljinski upravljalnik navdušuje s svojim materialom, ki je izdelan iz približno 24% reciklirane plastike.

 

Vrhunski solarni pametni daljinski upravljalnik


  • Q LED TV
  • 139,7 cm (55")
  • F
  • 77
  • 150

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!