info@mediamarket.si
Ocena za Samsung qe65Q950tatxxh (Št. ocen: še ni ocene)
3.100,00 €
2 leti

SAMSUNG QE65Q950T QLED 8K TV

Samsung

Izkusite moč prihodnosti onkraj vseh meja

Izkusite moč prihodnosti onkraj vseh meja

* Zaslon je na stojalu in pod rahlim kotom nagnjen nazaj. Tega kota ni mogoče spreminjati.

Gledanje od roba do roba

Brezkončni zaslon

Skoraj neviden rob omogoča neverjetno izkušnjo gledanja. Televizor je skoraj brez črnih robov, izjemno tanek okvir pa odstrani vse motnje za še bolj realistično izkušnjo gledanja. 

Gledanje od roba do roba

 

 Nova dimenzija resničnosti

Prava 8K ločljivost

Stopite v nov svet ločljivosti, ki z velikimi zasloni prinaša novo dimenzijo resničnosti v vašo dnevno sobo. Občutite moč vsakega prizora s 33 milijoni slikovnih pik za neverjetno razločno sliko z ločljivostjo, ki je štirikrat višja od 4K ločljivosti.

Nova dimenzija resničnosti 

* Prava 8K ločljivost je opredeljena s 7680 x 4320 slikovnih pik. Prvotna 8K vsebina na osnovi veljavnih standardov 8K pretakanja, povezljivosti in dekodiranja. Bodoči in določeni standardi tretjih oseb niso zagotovljeni ali pa lahko zahtevajo nakup dodatne naprave/adapterja

Zmogljiva inteligenca za popolno resničnost

Quantum Procesor 8K

Zmogljiv in inteligentni Samsung procesor z neverjetno 8K AI Upscaling tehnologijo in prilagodljivo sliko zagotavlja najboljšo izkušnjo gledanja. Vedno zagotavlja popolno moč 8K. 

Nadgradite na 8K

 

Nadgradite na 8K

 

8K AI Upscaling

 

Zmogljiva inteligenca Quantum procesorja 8K s pomočjo strojnega učenja nadgradi različne vrste virov in ločljivosti na 8K ločljivost. AI Upscaling tehnologija ustvari brezhibne teksture in realistične robove ter zmanjša hrup za neverjetno realistično sliko.

Popolna slika v vsakem okolju

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Popolna slika v vsakem okolju

 

Prilagodljiva slika 

Samodejno nastavi svetlost in se aktivno prilagodi okolju gledanja. Izkusite popolno sliko ne glede na čas ali vsebino gledanja.

* Izkušnja gledanja se lahko razlikuje glede na vrsto in format vsebine. »8K AI Upscaling« nadgrajena slika z umetno inteligenco ni na voljo pri povezavi z računalnikom in v igralnem načinu.

 

Lepota minimalizma

Lepota minimalizma

 Ena skoraj nevidna povezana in stenski nosilec brez odmika

 

 Z eno skoraj nevidno povezavo lahko televizor namestite na steno in nemoteno povežete vse svoje zunanje naprave ter tako še poudarite čudovito obliko televizorja.

 

 Vaša nova domača pisarna

Oddaljeni dostop

Opravite delo na svojem televizorju doma. Oddaljeni dostop vam omogoča brezžično zrcaljenje računalniškega zaslona na televizorju. Z uporabo Microsoft Office 365 storitve lahko celo dostopate do svojega službenega računalnika in datotek – vse to iz udobja vašega kavča.

Vaša nova domača pisarna

* Razpoložljivost funkcije je odvisna od modela in regije. * Televizor in računalnik morata biti povezana z omrežjem. * Deljenje (zrcaljenje) zaslona je podprto samo za Windows 10. * Oddaljena povezava z računalnikom z operacijskim sistemom Windows je podprta samo za Windows 7 ali novejši. Operacijski sistem mora biti Professional ali višja različica. * Oddaljena povezava z računalnikom s sistemom Mac je podprta samo za Mac OS X 10.5 ali novejši. * Dodatna računalniška oprema, kot sta miška in tipkovnica, je naprodaj posebej. * Ta storitev zahteva namestitev, ki računalniku omogoča oddaljene povezave.

 

Natančen kontrast za neverjetno globino in podrobnosti

Direct Full Array 32X

Gosto koncentrirana območja natančne osvetlitve ozadja samodejno prilagodijo posamezne prizore za popolno izkušnjo gledanja tako temnih odtenkov kot tudi svetlih. Naj vaše oči uživajo v realističnih podrobnostih in neverjetnem kontrastu.

Natančen kontrast za neverjetno globino in podrobnosti

100 odstotni obseg barv s kvantnimi pikami

 Milijarda odtenkov natančnih barv

100 odstotni obseg barv s kvantnimi pikami

Tehnologija kvantnih pik zagotavlja našo najboljšo sliko do zdaj. Tehnologija kvantnih pik s 100-odstotnim obsegom barv svetlobo spremeni v čudovito barvo, ki ostane realistična pri vsaki svetlosti.

Ne pustite se motiti, ujemite vsako besedo.

Ne pustite se motiti, ujemite vsako besedo.

Active Voice Amplifier (AVA)

Nepričakovani hrup doma lahko zmoti vašo izkušnjo gledanja. AVA ojača zvoke vsakega prizora, da boste vse pogovore slišali razločno. Glejte televizor in ne zamudite nobene besede.

Televizor in soundbar v popolni harmoniji

Televizor in soundbar v popolni harmoniji

Q-Symphony

Soundbar zvočniki, pri katerih se zvok sprošča naprej/na stran in navzgor, skupaj z dvema zgornjima zvočnikoma televizorja QLED ustvarijo vrhunsko izkušnjo prostorskega zvoka. Tako se lahko popolnoma prepustite vsebini kot še nikoli prej.

Do različnih vsebin dostopajte z enim daljinskim upravljalnikom.

Smart Hub in en daljinski upravljalnik

To je vse, kar potrebujete, da na enem mestu odkrijete ogromno različnih vsebin za veliko zabave. Preprosta elegantna oblika enega daljinskega upravljalnika vam omogoča hitro iskanje vseh priljubljenih vsebin iz televizijskega sprejemnika, igralne konzole, aplikacij in celo televizije v živo.

Do različnih vsebin dostopajte z enim daljinskim upravljalnikom.

* Service may not be launched at the same time as QLED, and the availability may vary by region.

 

Manj iskanja in več gledanja

Univerzalni vodnik (Razpoložljivost funkcije je odvisna od regije. Pred uporabo preverite.)

Izbran seznam vsebin kanalov oddajanja in pretakanja vsebin, prilagojen vašemu okusu. Zdaj lahko preprosto dostopate do priljubljenih vsebin – brez odpiranja aplikacije.

Manj iskanja in več gledanja (VB/FR/DE/IT/ES)

Enostavno zrcaljenje na dotik

Pogled, ki se realizira z enim samim dotikom

Filme in glasbo lahko z dotikom zrcalite s pametnega telefona na televizor. Ko se na pametnem telefonu dotaknete televizorja, televizor zazna dotik in samodejno začne z zrcaljenjem. Tako lahko hitro in enostavno preklopite na televizor ter nadaljujete z uživanjem v

 Enostavno zrcaljenje na dotik

Istočasno gledanje različnih vsebin

Multi View

Multi View razdeli vaš televizor na dva dela, tako da je vsebina, ki jo gledate, na eni strani, zrcalna slika zaslona vašega mobilnega telefona pa na drugi. Tako lahko hkrati nadaljujete z gledanjem televizorja in pokukate na telefon.

 Istočasno gledanje različnih vsebin

 

Z glasom do želene vsebine

Multi Voice

Z glasovnim nadzorom je vse veliko lažje. Zdaj lahko preprosto pridete do najljubše vsebine, dobite odgovore in celo upravljate televizor ter druge povezane naprave v svojem domu. Samo povejte, kaj želite.

Z glasom do želene vsebine

Ustvarite si pametni dom s QLED

SmartThings plošča

QLED deluje s SmartThing aplikacijo za popoln nadzor vašega pametnega doma. QLED se poveže z napravami in senzorji IoT, da lahko udobno ležite na kavču in vklopite luči, preverite, kaj je v hladilniku, in celo upravljate robotski sesalnik. Popolnoma nov svet. 

Ustvarite si pametni dom s QLED

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Q LED TV
  • 165,1 cm (65")
  • D
  • 344W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!