info@mediamarket.si
Ocena za Samsung qe55s90daexxh (Št. ocen: še ni ocene)
2 leti

SAMSUNG QE55S90D OLED TV

Samsung

 

SAMSUNG QE55S90D

To je 55-palčni - 139 cm OLED 4K Ultra HD TV, opremljen s pametnim daljinskim upravljalnikom na sončne celice in stojalom. Televizor ima 40 vatov zvočne moči, 144 hercev digitalnega in inteligentni procesor Neural Quantum 4K. Samsungov inovativni zaslon OLED ponuja globoke črne, svetle bele in obsežno barvno paleto zahvaljujoč ultra-modernim in samosvetlečim slikovnim pikam, ki temeljijo na Quantum Dot. 

Smart Hub Tizen in Samsung TV Plus

Stopite v svet brezmejne zabave. Vsi televizorji Samsung Smart so opremljeni s sistemom Tizen. Navigacijska funkcija je bila optimizirana v novem Samsung Smart Hubu: zdaj lahko še hitreje najdete svojo najljubšo vsebino, tako da lahko dlje uživate v brezplačnem pretakanju vsebine v živo na vašem televizorju s Samsung TV Plus. Izbirajte med različnimi kanali z aktualno vsebino: za vsakogar se najde nekaj

Neural Quantum procesor 4K

Napreden multi-inteligentni procesor Neo QLED zagotavlja najboljšo izkušnjo gledanja 4K. Namesto uporabe ene nevronske mreže za analizo vizualnih podatkov Neural Quantum Processor 4K uporablja podatke iz 20 nevronskih mrež za izboljšanje vsake vizualne podrobnosti iz katerega koli vira. Zmogljiv procesor za popolno sliko. Procesor ima večjo računalniško moč in ima med drugim način AI, ki prilagodi sliko svetlobi okolice. Isti način AI tudi bolje prilagodi zvok, ki prihaja iz televizorja, mestu, kjer je televizor


Quantum HDR OLED

Oglejte si slike, ki jih drugi ne vidijo. Pustite se prenesti prizorom, kot si jih je zamislil režiser. Uživajte v soncu v njegovem polnem sijaju in po zaslugi Quantum HDR poiščite najmanjše podrobnosti v najtemnejših sencah. Vsak odtenek in detajl oživi z bogatimi, realističnimi barvami in globljim kontrastom. Dinamično preslikavo tonov HDR10+ spreminja barvo in kontrast na prizor. Tako boste opazili tudi najmanjše podrobnosti.


Q Barva 100 %

Quantum Dot zagotavlja popolne barve zahvaljujoč zlitini inovativnega materiala. To morje barv se spreminja za vedno. Skoraj absurdno široka barvna paleta se ne more primerjati z ničemer. Svetloba, ki se pretvori v barvo. Zdi se kot preprost postopek, a z revolucionarno tehnologijo Quantum Dot je dobil povsem novo dimenzijo. Z dodajanjem svetlobe je vidnih več kot milijarda barv in ta televizor doseže barvni volumen 100 %.


Daljinec

S tem televizorjem dobite daljinski upravljalnik Solar Cell Smart Remote Control z vgrajenim mikrofonom. Vrhunska enostavnost uporabe v vaši dlani. Zdaj upravljajte vse povezane naprave z enim daljinskim upravljalnikom. Z njim je mogoče upravljati različne druge naprave. Ker televizor sam zazna, katera znamka in vrsta naprave je priključena, te funkcije pred uporabo ni treba konfigurirati. To je enostavno.


Aplikacija SmartThings

Z aplikacijo SmartThings so možnosti skoraj neskončne. Nadzorovati različne naprave? Brez težav. Preprosto prenesite aplikacijo SmartThings na svoj mobilni telefon za nadzor in spremljanje vašega novega televizorja in vseh drugih povezanih naprav, vse z enega zaslona! Ena aplikacija za vse. Brezhibno upravljajte domače naprave s televizorja. Na nadzorni plošči lahko nastavite vsako povezano napravo posebej. Med počitkom na kavču lahko poskrbite za celotno gospodinjstvo.


Način udobja za oči

Samsungov način Eye Comfort Mode vnaprej naloži čas sončnega zahoda in vzhoda ter samodejno prilagodi svetlost in barve glede na jakost svetlobe. To pomeni, da se morajo vaše oči manj naprezati, ko gledate televizijo, da se lahko sprostite in lažje spočijete.


Zvok sledenja predmetom in Dolby Atmos

Z OTS se zvok iz televizorja Samsung premika bolj dinamično kot kdaj koli prej, ko sledi premikajočim se predmetom na zaslonu. Vgrajeni zvočniki na zgornji, spodnji in stranski strani dajejo zvoku svobodo gibanja za resnično tridimenzionalno izkušnjo zvoka. Zvok Dolby Atmos prihaja iz večkanalnih zvočnikov, ki so nameščeni po celem televizorju. To zagotavlja, da zvok prihaja v prostor iz vseh kotov.


Real Depth Enhancer

Človeško oko zazna globino s povečanjem kontrasta med ospredjem in ozadjem. Real Depth Enhancer deluje popolnoma enako. Na primer, ko gledate dokumentarec o naravi, se gube slona ostro izostrijo, ozadje pa ostane enako. Tako kot če bi stali iz oči v oči s slonom.


Igranje

Motion Xcelerator Turbo Pro s 4K 144Hz zagotavlja najboljšo zmogljivost z izjemno ostrimi slikami in visokimi hitrostmi. S certificirano jedrno tehnologijo AMD FreeSync Premium Pro boste imeli manj udarcev in trganja zaslona. Poleg tega vam kombinacija gladkega igranja z najboljšo zmogljivostjo, vizualnimi elementi z izjemno visokim dinamičnim razponom in nizko zakasnitvijo daje optimalne možnosti za zmago.


Q kontrast

Ta televizor Samsung zagotavlja fenomenalne slike z večjo globino in močnejšimi kontrasti. Naj vas očarajo intenzivni prizori kadar koli v dnevu in v katerem koli okolju. Bodite dotaknjeni, kontrastna tehnologija Q izboljša kontrast zahvaljujoč optimalni proizvodnji svetlobe in naredi vse še lepše in spektakularnejše. Ta tehnologija zagotavlja, da so črni odtenki še bolj črni. Tehnologija prepozna ospredje in ozadje ter samodejno uporabi različne ravni kontrasta.


  • OLED TV
  • 139,7 cm (55")
  • G
  • 81
  • 123

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!