info@mediamarket.si
Ocena za Samsung qe50ls03aauxxh 4 (Št. ocen: 1)
660,00 €
2 leti

SAMSUNG QE50LS03A QLED TV The Frame Art Mode

Samsung

The Frame Art Mode 4K Smart TV (2021) LS03A

QE50LS03AAUXXH

Naredite svoj televizor


Naredite svoj televizor 

Že 15 let zapored smo najboljši med ponudbo televizorjev

 

Vse, kar okvir za slike naredi za vas, The Frame naredi še lepše.

Oblika modernega okvirja

The Frame oblika po minimalističnem navdihu se brezhibno zlije z vašim interierjem. Je tanjša, bolj tonirana, z enobarvnim zaključkom na zadnji strani, ki ustvarja prefinjen videz z vsakega zornega kota. Priključite eno skoraj nevidno povezavo in odkrijte, zakaj je The Frame moderna umetnina – ko je prižgan ali ugasnjen.

Vse, kar okvir za slike naredi za vas, The Frame naredi še lepše.

 

Več barv. Več stilov. Več vas.

Prilagodljivi okvir

Uživajte v dveh razpoložljivih slogih okvirja. Moderni slog okvirja je na voljo v beli barvi, barvi tika in rjavi barvi, novi pod kotom rezani slog okvirja pa je na voljo v beli in opečnato rdeči barvi. Z magnetno pritrditvijo, ki je enostavna za uporabo, preprosto menjajte barve in sloge ter poiščite pravi videz za trenutno počutje.

* Vsak prilagodljiv okvir je na voljo ločeno. Razpoložljivost barv in slogov je odvisna od regije ali velikosti televizorja. * Združljivost s prilagodljivim okvirjem je odvisna od vrste okvirja. Moderni tip je združljiv z naborom The Frame televizorjev v velikosti od 109,2 cm do 190,5 cm (43”~75”), medtem ko je pod kotom rezani tip združljiv z modeli v velikosti 165,1 cm in 139,7 cm (65” in 55”).

Več barv. Več stilov. Več vas.

 

 

V paketu je stenski nosilec, ki ga enostavno namestite in omogoča, da je The Frame televizor nameščen čisto ob steno.

Slim Fit stenski nosilec s tesnim prileganjem

S Slim Fit stenskim nosilcem s tesnim prileganjem je The Frame nameščen čisto ob steno, tako kot pravi okvir. Vrtljivi nosilec omogoča poljubno nastavitev kota vašega televizorja. The Frame pa lahko obesite tudi pokonci v pokončnem načinu.

* Merjeno od zadnjega roba televizorja je odmik odvisen od načina namestitve in vrste stene. * Če stena ni 100-odstotno ploska ali pod pravim kotom glede na tla ali če je televizor nepravilno nameščen, se lahko med steno in televizorjem pojavi manjši odmik. * Dejanski kot pri nagibu se lahko razlikuje glede na velikost izdelka.* Pokončni način je združljiv samo s 43" The Frame televizorjem 32" ali 43" . Slim Fit stenskim nosilcem s tesnim prileganjem.

V paketu je stenski nosilec, ki ga enostavno namestite in omogoča, da je The Frame televizor nameščen čisto ob steno.
Ena skoraj nevidna povezava je ob nakupu priložena televizorju.

Ena skoraj nevidna povezava je ob nakupu

 

Ena skoraj nevidna povezava

 

Znebite se neurejenih kablov enkrat za vselej. Prosojen kabel Ene skoraj nevidne povezave brezhibno poveže naprave z vašim televizorjem. S 15 metri svobode lahko zdaj končno diskretno skrijete zunanje naprave vašega televizorja. Kar nas pripelje do One Connect Box postaje.

 
* »Ena skoraj nevidna povezava« se nanaša na en prozorni optični kabel, povezan na One Connect Box postajo, ki vključuje kable zunanjih naprav, ne nanaša pa se na kable, povezane z drugimi napravami, kot so Soundbar zvočniki. * Naprave morate priklopiti v One Connect Box postajo.
One Connect Box postaja

Tudi One Connect Box postaja

 

One Connect Box postaja

 

Zdaj zunanje naprave ne rabijo več stati tik ob televizorju. Lahko jih diskretno pospravite na skrito mesto, da vaš prostor ostane lepo urejen.

 


 

* Oblika vhoda je odvisna od regije. 

 

 

 

Eno stojalo se premika gor in dol, drugo se premika v vse smeri

Po višini nastavljivo stojalo vam omogoča, da The Frame dvignete od površine in imate tako dovolj prostora za Soundbar zvočnik.

Navpična vsestranskost

 

Po višini nastavljivo stojalo

 

Po višini nastavljivo stojalo vam omogoča, da The Frame dvignete od površine in imate tako dovolj prostora za Soundbar zvočnik.

 
* Ni združljivo z vsemi velikostmi Soundbar zvočnikov. Preverite specifikacije velikosti Soundbar zvočnika. * Soundbar zvočnik je naprodaj posebej. * Razdalja navpičnega premikanja je ocenjena na podlagi internih meritev, zato se dejanska razdalja lahko razlikuje.
Studijsko stojalo

Odkrijte nova mesta, kamor lahko na ogle

 

Studijsko stojalo

 

S studijskim stojalom lahko televizor odmaknete od stene in eksperimentirate z različnimi ustvarjalnimi postavitvami. Prav tako pa vam omogoča, da neurejene kable televizorja skrijete v notranjost noge studijskega stojala in na ogled postavite samo televizor.

 
* Studio Stand sold separately.* Availability of Studio Stand may vary by region and TV size.* The Frame is only available with Studio Stand model number VG-SEST11K.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

   • Q LED TV
  • 127 cm (50")
  • G
  • 87
  • 123

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!