info@mediamarket.si
Ocena za Samsung ls27h850qfuxen 4 (Št. ocen: 1)
330,00 €
3 leta

SAMSUNG LS27R750QEUXEN monitor

Samsung

Oblikovan za prihranek prostora

Ko ni v uporabi, lahko Samsung Space monitor prislonite na steno, da pred njim sprostite celoten delovni prostor. Ko je ponovno v uporabi, ga enostavno povlečete naprej in ga prilagodite na želeno višino.


 Oblikovan za prihranek prostora

 

 

Za kar največ namiznega prostora

Samsung Space monitor vam omogoča, da izkoristite kar največ delovnega prostora. Pri vzporedni primerjavi na pisalni mizi velikosti 120 x 50 cm (47,2 x 19,7 palcev) Space monitor omogoča kar 40 % več uporabne delovne površine kot običajni monitor primerljive velikosti (Samsung SD850).

Za kar največ namiznega prostora

 

WQHD Resolucija

S skoraj 1,7-kratno gostoto slikovnih pik v polni visoki ločljivosti ločljivost WQHD (2560 x 1440) v 68,58 centimeterskem prostorskem monitorju ne zagotavlja le izjemno podrobnih in ostrih slik - ustvarja tudi širši delovni prostor, ki omogoča ogled več dokumentov in spletnih strani na zaslonu z manj pomikanja in povečevanja.

144 Hz hitrost osveževanja

Hitrost osveževanja zaslona na prostoru Space Monitorja (144 Hz) zagotavlja brezhibno gladke akcijske prizore tudi v igrah z visokim številom sličic. Hitrost osveževanja lahko po potrebi nastavite na 60 Hz / 120 Hz.

Preprosta namestitev

Samsung Space monitor vključuje integrirano držalo za hitro in preprosto nameščanje. Držalo, ki ga lahko prilagodite do 90 mm (3,54 palca), omogoča varno nameščanje Space monitorja na vse vrste miz, ne glede na njihovo debelino 

 

  • LED
  • 27 inch/67,5 cm
  • C
  • 48 W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!