info@mediamarket.si
Ocena za Samsung ls27h850qfuxen (Št. ocen: še ni ocene)
290,00 €
3 leta

SAMSUNG LS27H850 FUXEN Poslovni monitor

Samsung

Neverjetne barve iz vseh zornih kotov

SH85 je dovršena rešitev za vsako delovno okolje. Zaslon z vrhunsko tristransko zasnovo brez roba ima 1,7-krat večjo gostoto slikovnih pik, v primerjavi z različico s Full HD kakovostjo slike, omogoča dobro vidljivost besedila in kristalno čiste barve brez spreminjajočih se barvnih odtenkov ne glede na zorni kot. .

Več podrobnosti, več prostora

WQHD-ločljivost

WQHD z 1,7-krat večjo gostoto slikovnih pik od polne visoke ločljivosti ne prinaša le izjemno podrobne in povsem ostre slike, temveč tudi večji delovni prostor zaslona, na katerem lahko prikažete več dokumentov in spletnih strani z manj listanja in povečevanja slike.

USB tip C – priročna povezava

Monitor ima nov priključek USB tip C, ki omogoča napajanje, prenos podatkov in signala DisplayPort med napravami z le enim kablom.

Opravite več opravil hkrati

PBP (funkcija slika v sliki)

Zahvaljujoč funkciji PBP lahko razdelite zaslon ali nastavite več zaslonov različnih velikosti v različne položaje. Funkcija slika v sliki omogoča prikaz vsebine iz dveh naprav. Tako lažje premagujete vsakodnevne izzive, ko morate opravljati več opravil hkrati.

Razširitev in podvajanje s funkcijo Daisy Chain

Funkcija Daisy Chain monitorja SH85 omogoča razširitev in podvajanje slike pri sistemih z več monitorji, povezanimi z le enim DP-kablom. Na zaslonu prikazano vsebino lahko predvajate na drugem monitorju v enaki QHD-ločljivosti. SH85 bistveno olajša komunikacijo pri video konferencah s posebnimi konferenčnimi nastavitvami.

Dolgotrajno udobje gledanja

Način za varovanje oči

Način za ohranjanje vida zmanjša oddajanje modre svetlobe, ki dokazano povzroča poškodbe mrežnice, in posledično pomaga zmanjšati obremenitev oči ob dolgotrajnem delu ter ohranjati učinkovitost dela. Poleg tega naša tehnologija Flicker Free (brez tresenja slike) ponuja nadvse udobno izkušnjo gledanja v monitor.

Povečajte svojo ergonomsko učinkovitost

Ker ga je mogoče nagibati vodoravno in navpično, ga obrniti v pokončni položaj in prilagoditi višino, ga je mogoče uporabljati ob vseh poslovnih priložnostih. Z uporabo VESA nosilca ga zlahka namestite na steno ali ločeno stojalo. Vitko, a vzdržljivo ohišje, ki je na hrbtni strani povsem gladko, se povsem zlije z vsako pisarno ali zasebnim prostorom.

Izdelan iz ekološko nespornih materialov

SH85 je izdelan iz okolju prijaznih materialov, ki ne vsebujejo PVC in so izdelani iz reciklirane plastike, medtem ko je dodatna oprema delno izdelana iz materialov na osnovi sladkornega trsa.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • LED
  • 27 inch/67,5 cm
  • B
  • 40 W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!