info@mediamarket.si
Ocena za SAMSUNG SoundBar HW-T550 (Št. ocen: še ni ocene)
220,00 €
2 leti

SAMSUNG HW-T550 SoundBar

Samsung

 

Izboljšajte izkušnjo zvoka.

Samsung Soundbar T550 (Preverite lokalno kodo modela pri lokalnem PM.)

Izboljšajte izkušnjo zvoka.

* Slike so simulirane in namenjene le za ponazoritev. Videz ter specifikacije oblike in grafičnega uporabniškega vmesnika (GUI), ki ne vplivajo na delovanje izdelka, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. * Uporabljena leta (2014–2019) ⓒ2020 Futuresource Consulting

 

Zvok, ki vas objame

3D prostorski zvok

Zvok, ki vas objame

Moč, s katero prostorski zvok oživi. Samsung Soundbar podpira DTS Virtual:X, ki dodatno izboljša zvok in vam zagotavlja 3D izkušnjo poslušanja.

 ㅤ

Bogatejši zvok

Močan bas

Občutite neverjetno intenzivnost zvoka z 2.1-kanalnim soundbar zvočnikom in 16,5-cm (6,5-inčnim) nizkotonskim zvočnikom ter se obdajte z močnimi, globokimi basi.

 

Svet zvoka z enim daljinskim upravljalnikom

En daljinski upravljalnik

Ne potrebujete več daljincev. Ključne funkcije Soundbar zvočnika, kot so vklop in izklop, glasnost in celo zvočni učinki, lahko upravljate kar z daljincem svojega Samsung televizorja prek njegovega uporabniškega vmesnika.

* Funkcija in oblika daljinskega upravljalnika sta odvisni od modela televizorja in regije. * Združljiv z izbranimi Samsung televizorji. Preverite specifikacije Samsung televizorja.
Svet zvoka z enim daljinskim upravljalnikom
 
 

Optimizirani zvok za različne vsebine

Pametni zvok

Soundbar zvočnik samodejno analizira vir zvoka in ga optimizira glede na vsebino. Ne glede na to, ali gre za glasen prenos športne tekme ali film s tihimi pogovori, se lahko zanesete na najboljši zvočnik za najbolj jasen zvok in optimizirano izkušnjo gledanja televizorja.

Optimized gaming sound. Now on tap

Game Mode

Plug in your console and get the amazing sound effects you expect, right away. The auto settings optimize your sound to the game you’re playing while cross-talk cancellation technology removes distracting sounds so you hear clear audio from the right direction to help you gain the advantage.

Optimized gaming sound. Now on tap

Brezžičen zvok

Pripravljen na brezžičen prostorski zvok

Wireless Surround Kit* komplet vam pomaga razširiti Soundbar zvočnik na sistem brezžičnega prostorskega zvoka brez prepletanja kablov**. Skupaj s Soundbar zvočnikom lahko ustvarite sistem za resnično izkušnjo prostorskega zvoka.


 Brezžičen zvok
* Samsung komplet brezžičnih zadnjih zvočnikov je mogoče kupiti ločeno. (Model: SWA-8500S). ** Brezžični modul zahteva napajalni kabel. Zadnji zvočniki so z modulom povezani s kablom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!