info@mediamarket.si
Ocena za Samsung hw-s800b (Št. ocen: še ni ocene)
389,00 €
2 leti

SAMSUNG HW-S800B SoundBar

Samsung

 

Odličen zvok v kompaktnem paketu

Ta elegantna zvočna vrstica podjetja Samsung zagotavlja resni 3.1.2-kanalni zvok, ki vas popolnoma obkroži. Poleg tega bo njegova vrhunska kovinska oblika in ultraten dizajn s profilom 39,9 mm dodala eleganten videz vaši notranjosti.
jasni dialogi

Brezžični prostorski zvok Dolby Atmos in DTS Virtual:X

Da bi kar najbolje izkoristili zmogljivosti tega elegantnega zvočnega stolpca, sta na voljo vrhunski tehnologiji Dolby Atmos in DTS Virtual:X. Poleg tega je prvi prvič brezžično integriran neposredno v zvočno vrstico*. Rezultat je prostorski zvok, ki je tako realističen, da se boste počutili, kot da ste sredi prizora.

*Brezžični Dolby Atmos prek Wi-Fi deluje z izbranimi Samsungovimi televizorji 2022. Potrebna je izvorna vsebina Dolby Atmos in DTS Virtual:X.
jasni dialogi

Soundbar in TV – neločljiv par

Samsungov televizor in zvočna vrstica sta neločljiva partnerja, kot sta Sherlock Holmes in Dr. Watson. Dokaz njihovega odličnega timskega dela je SpaceFit Sound – televizor ustvari analizo vaše sobe, prenese ozadje na soundbar, slednji pa optimizira zvok, da zveni čim bolj čisto in naravno v vašem okolju.
Brezžični nizkotonski zvočnik

Predvajajte zvočno vrstico z enim dotikom

Ali na mobilnem telefonu poslušate svojo najljubšo pesem in jo resnično želite uživati ​​v polni meri? Nič ni lažjega kot izkoristiti izjemno funkcijo Tap Sound – samo rahlo se dotaknite telefona na zvočni plošči, napravi se samodejno povežeta in v trenutku boste slišali vse v vrhunski kakovosti zvoka.

jasni dialogi

Ne boste zamudili niti besede

Funkcija Active Voice Amplification ali AVA (Active Voice Amplifier) zagotavlja odličen dialog v vsakem trenutku. Ta poseben ojačevalnik izolira in izenači dialoge, tako da zvenijo čisto in razločno tudi v hrupnem okolju.
jasni dialogi

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!