info@mediamarket.si
Ocena za SAMSUNG HW-S61T (Št. ocen: še ni ocene)
240,00 €
2 leti

SAMSUNG HW-S61T SoundBar

Samsung

 

Obdani z zvokom

Stranski zvočnik z zvočnim snopom

Uživajte v vse niansah zvoka, bodisi ob poslušanju glasbe ali gledanju filmov. Dva stranska zvočnika in Samsung Acoustic Beam tehnologija S60T Soundbar vam zagotavljajo izkušnjo zvoka, ki napolni prostor.

Obdani z zvokom

Zvok, ki napolni prostor

Vse-v-enem

Zvok, ki napolni prostor

 Vse, kar potrebujete za celovit zvok v enem zvočniku. Sistem vse-v-enem vključuje dva nizkotonska in visokotonska zvočnika, ki sta vgrajena v tanki okvir, tako da ga lahko postavite kamor koli in uživate v izkušnji čistega zvoka.

Čudovita zasnova

Blago blagovne znamke Kvadrat

Zvočni sistem, ki je zasnovan, da se zlije z vašim domom. Brezčasna oblika Soundbar zvočnika, ki jo je izpopolnila blagovna znamka Kvadrat, združuje naravni videz z eleganco in vzdržljivostjo. S črno tkanino, zaobljeno obliko in vrhunsko tehnologijo se ujema z neverjetnim občutkom zvoka, ki napolni prostor.

Čudovita zasnova 

 

Pripravljen na vaš ukaz

Vgrajeni glasovni pomočnik (Razpoložljivost funkcije je odvisna od regije. Pred uporabo preverite.)

Prostoročno upravljajte z glasbo, prejmite informacije in si organizirajte dan. Se ne spomnite naslova pesmi? Digitalni pomočnici Alexi lahko naročite, naj predvaja želeno pesem tako, da poveste nekaj vrstic iz besedila te pesmi. Ne glede na to, katero zvrst glasbe in vsebino želite poslušati, je S61T pripravljen.

Pripravljen na vaš ukaz

Glasba, kakor je bila zamišljena

Način glasbe

Poslušajte glasbo, kot si jo je ustvarjalec zamislil. Način glasbe ohranja ravnovesje med inovacijo zvoka ter kreativnostjo producentov in umetnikov ter vam tako omogoča, da povežete svojo mobilno napravo s Soundbar zvočnikom, ki prepozna in optimizira glasbo, ki jo predvajate, in pri tem ohrani kakovost zvoka.

 Glasba, kakor je bila zamišljena

Optimiziran zvok za vsak prizor

Prilagodljiv zvok

Samsung Soundbar zvočnik analizira zvočni signal in za vsak prizor posebej samodejno predvaja optimiziran zvok. Zaradi prilagodljivega zvoka lahko jasno slišite glasove tudi pri nizki glasnosti, tako da lahko slišite tudi tišje pogovore.

Optimiziran zvok za vsak prizor

Močan bas, ko ga potrebujete

Pripravljen na brezžičen globlji bas

Naj žice ne ovirajo basa. Postavite brezžični nizkotonec kamorkoli v prostor in se obdajte z močnimi, globokimi basi.

 Močan bas, ko ga potrebujete

 * Samsung brezžični nizkotonski zvočnik je mogoče kupiti ločeno. (Model: SWA-W500). * Brezžični modul zahteva napajalni kabel.

Brezžičen zvok

Pripravljen na brezžičen prostorski zvok

Wireless Surround Kit* komplet vam pomaga razširiti Soundbar zvočnik na sistem brezžičnega prostorskega zvoka brez prepletanja kablov**. Skupaj s Soundbar zvočnikom lahko ustvarite sistem za resnično izkušnjo prostorskega zvoka.

Pripravljen na brezžičen prostorski zvok

* Samsung komplet brezžičnih zadnjih zvočnikov je mogoče kupiti ločeno. (Model: SWA-8500S). ** Brezžični modul zahteva napajalni kabel. Zadnji zvočniki so z modulom povezani s kablom.

 

Osnovna oprema

z

 

 

 

 

 

 

 

 

 Prosto predvajanje glasbe

Brezžično predvajanje glasbe

Soundbar zvočnik se zlahka brezžično poveže z drugimi napravami prek Wi-Fi povezave. Uživajte v glasbi na svojem mobilniku z najbolj kakovostnim vokom kjerkoli in brez omejitev.

Prosto pretakanje glasbe

Pametno poslušanje z eno aplikacijo

 

SmartThings aplikacija

Ponesite povezljivost na naslednjo stopnjo. S SmartThings lahko zvočnike dodate svojemu omrežju in pridobite večji nadzor nad svojim hišnim sistemom ozvočenja.

* Vsaka naprava mora biti povezana z omrežjem Wi-Fi ali drugim brezžičnim omrežjem. * Prenesti in namestiti morate SmartThings aplikacijo. * Za interoperabilnost prek SmartThings aplikacije je treba vse naprave registrirati z enim Samsung računom. * Razpoložljivost funkcij je odvisna od regije, ponudnika storitev, omrežnega okolja ali mobilnih naprav ter se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.

Pametno poslušanje z eno aplikacijo

 

Enostavno se dotaknite in predvajate

Zvok na dotik

Za trenutke, ko želite v svoji glasbi uživati ​. Kadar na vašem telefonu poslušate svoje priljubljene hite, se preprosto dotaknite zvočnievrstice. Zvočna vrstica vibrira, ko prepozna napravo in se poveže ter predvaja skladbo, ki ste jo poslušali - vendar z neverjetnim zvokom zvočne vrstice.

Zvok na dotik

 

 

 * Zvok deluje prek Bluetooth in je združljiv s Samsung mobilnimi napravami s sistemom Android 8.1 ali novejšimi. Ta razpoložljivost storitev ob nakupu tega izdelka morda še ni na voljo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 * Dejanski izdelek se lahko razlikuje od prikazane slike. Oglejte si našo galerijo izdelkov

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!