info@mediamarket.si
Ocena za SAMSUNG SoundBar HW-R450 (Št. ocen: še ni ocene)
150,00 €
2 leti

SAMSUNG HW-R450 SoundBar

Samsung

 
   

2.1-kanalni Soundbar zvočnik

Izboljšajte zvok vašega TV-ja z močnimi basi.

Močan bas, ko ga potrebujete.

Naj kabli ne ovirajo basa. V vašem prostoru kjer koli namestite Soundbar zvočnik z brezžičnim nizkotonskim zvočnikom in se obdajte z močnimi, globokimi basi.

Optimizirani igralni zvok. Zdaj dosegljiv na dotik

Vklopite konzolo in se takoj obdajte z neverjetnimi zvočnimi učinki. Samodejne nastavitve optimizirajo vaš zvok glede na igro, ki jo igrate, posebna tehnologija za odstranitev navzkrižnega govorjenja pa odstrani moteče zvoke, da lahko dobite jasen zvok iz prave smeri in s tem pridobite prednost pri igri.

Brezžična povezava s TV-jem

Soundbar zvočnik lahko zlahka in brez kopice kablov povežete s svojim Samsung TV-jem prek Bluetooth ali Wi-Fi povezave. Tako boste v trenutku uživali v svojih vsebinah z bolj jasnim in udarnim zvokom.

Nadzor z enim daljinskim upravljalnikom

Ne potrebujete več daljincev. Ključne funkcije Soundbar zvočnika, kot so vklop in izklop, glasnost in celo zvočni učinki, lahko upravljate kar z daljincem vašega Samsung TV-ja prek njegovega uporabniškega vmesnika.

Brezžično pretakanje glasbe

Samsung Soundbar zvočnik uporablja Bluetooth tehnologijo za lažjo brezžično povezavo z drugimi napravami. Uživajte v glasbi iz vaše mobilne naprave in vrhunski kakovosti zvoka kjer koli ste, brez kablov.

Optimizirani zvok za različne vsebine.

Soundbar zvočnik samodejno analizira vir zvoka in ga optimizira glede na vsebino. Ne glede na to, ali gre za glasen prenos športne tekme ali film s tihimi pogovori, se lahko zanesete na najboljši zvočnik za najbolj jasen zvok in optimizirano izkušnjo gledanja TV-ja.

Pripravljen na brezžičen prostorski zvok

Wireless Surround Kit komplet vam pomaga razširiti Soundbar zvočnik na sistem brezžičnega prostorskega zvoka brez prepletanja kablov.Skupaj s Soundbar zvočnikom lahko ustvarite sistem za resnično izkušnjo prostorskega zvoka.

Samsung Audio Remote aplikacija

Nadzor nad Soundbar zvočnikom vam omogoča Samsung Audio Remote aplikacija za daljinsko upravljanje na vašem telefonu ali tabličnem računalniku z Android podporo. Povežite se prek Bluetooth povezave, upravljajte vse funkcije Soundbar zvočnika ter predvajajte vse vaše najljubše pesmi z vaše mobilne naprave prek ene same aplikacije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!