info@mediamarket.si
Ocena za SAMSUNG HW-Q80R (Št. ocen: še ni ocene)
570,00 €
2 leti

SAMSUNG HW-Q80R SoundBar

Samsung

Privlačen zvok s Samsung tehnologijo zvočnega snopa.

Štiri najboljše funkcije

Znanost zvoka

Zvočnike smo testirali in uglasili v prostorih podjetja California Audio Labs, kjer naši zvočni inženirji uporabljajo najsodobnejše akustične tehnologije in vrhunsko računalniško modeliranje, da bi vam zagotovili popolnoma uravnotežen zvok, ki zapolni celoten prostor.

Stopite v akcijo s panoramskim zvokom

Naj vaše domače razvedrilo resnično zaživi. Samsung Soundbar zvočnik vsak kot vaših prostorov napolni z dinamičnim in bogatim zvokom, ki resnično spremeni vaš dom.

Zvok, ki se premika. Samsung zvočni snop

Naj zvok ne obstoji. Samsung tehnologija zvočnega snopa meša in predvaja zvok tako, da se zdi, kot da resnično izvira neposredno iz dogajanja na zaslonu. Idealen zvok za filme in igre, ki se vas dotakne.

Slišite bolje. Igrajte bolje.

Pripravite se na intenzivno in poglobljeno igralno izkušnjo z nizkotonskimi (subwoofer) zvočniki, ki izboljšajo vsak prizor, ter satelitskimi zvočniki, ki zagotavljajo neverjeten prostorski zvok. Ko je priključen na vaš Samsung TV, Soundbar zvočnik samodejno preide v igralni način, da se lahko osredotočite le na igranje in ne na nastavljanje ustreznega zvoka.

S prilagodljivim zvokom lahko slišite več

Samsung Soundbar zvočnik analizira zvočni signal in za vsak prizor posebej samodejno predvaja optimiziran zvok. Zaradi prilagodljivega zvoka lahko jasno slišite glasove tudi pri nizki glasnosti, tako da lahko slišite tudi tišje pogovore.

Brezhibna izkušnja HDR 10 tehnologije

Z vgrajenim 4K prehodom lahko zlahka priključite 4K video vire, kot je UBD ali igralna konzola. Deluje tudi s HDR 10 viri, kar vam omogoča, da uživate v pristni kakovosti zvoka in slike. Ena HDMI povezava za vse.

Osrednji kanal za jasne dialoge

Doživite jasne dialoge s pomočjo namenskega osrednjega kanala zvočnikov. Osrednji kanal zagotavlja uravnotežen prehod zvoka iz ene strani na drugo in poskrbi za popolno doživetje domačega kina.

Močan bas, ko ga potrebujete.

Naj kabli ne ovirajo basa. V vašem prostoru kjer koli namestite Soundbar zvočnik z brezžičnim nizkotonskim zvočnikom in se obdajte z močnimi, globokimi basi.

Zvok najboljših zvočnih tehnikov

Kombinacija inovativnega mojstrstva Samsung rešitev za hišni kino in 65-letnih izkušenj Harmon Kardon na področju avdio tehnike prestavlja nove mejnike pri predvajanju vrhunskega zvoka za domače razvedrilo.

Brezžična povezava s TV-jem

Soundbar zvočnik lahko zlahka in brez kopice kablov povežete s svojim Samsung TV-jem prek Bluetooth ali Wi-Fi povezave. Tako boste lahko v trenutku uživali v svojih vsebinah z bolj jasnim in udarnim zvokom.

Nadzor z enim daljinskim upravljalnikom

Ne potrebujete več daljincev. Ključne funkcije Soundbar zvočnika, kot so vklop in izklop, glasnost in celo zvočni učinki, lahko upravljate kar z daljincem vašega Samsung TV-ja prek njegovega uporabniškega vmesnika.

Brezžično pretakanje glasbe

Samsung Soundbar zvočnik uporablja Bluetooth tehnologijo za lažjo brezžično povezavo z drugimi napravami. Uživajte v glasbi iz vaše mobilne naprave in vrhunski kakovosti zvoka kjer koli ste, brez kablov.

Samsung Audio Remote aplikacija

Nadzor nad Soundbar zvočnikom vam omogoča Samsung Audio Remote aplikacija za daljinsko upravljanje na vašem telefonu ali tabličnem računalniku z Android podporo. Povežite se prek Bluetooth povezave, upravljajte vse funkcije Soundbar zvočnika ter predvajajte vse vaše najljubše pesmi z vaše mobilne naprave prek ene same aplikacije.

Pripravljen na brezžičen prostorski zvok

Wireless Surround Kit komplet vam pomaga razširiti Soundbar zvočnik na sistem brezžičnega prostorskega zvoka brez prepletanja kablov. Skupaj s Soundbar zvočnikom lahko ustvarite sistem za resnično izkušnjo prostorskega zvoka. 

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!