info@mediamarket.si
Ocena za SAMSUNG HW-Q70T (Št. ocen: še ni ocene)
440,00 €
2 leti

SAMSUNG HW-Q70T SoundBar

Samsung

 

Idealni spremljevalec QLED televizij

Samsung Soundbar HW-Q70T (Preverite lokalno kodo modela pri lokalnem PM-u.)

Idealni spremljevalec QLED televizij 

Strokovnjaki na področju inovacije zvoka

Samsung Audio Lab zvočni laboratorij

Zvočniki so preizkušeni in umerjeni v California Audio Lab, v njih pa so naši zvočni inženirji uporabili najnaprednejše akustične tehnologije in napredno računalniško modeliranje, s katerim so dosegli popolnoma uravnotežen zvok, ki napolni prostor.

Strokovnjaki na področju inovacije zvoka

»Najprej se osredotočimo na uho poslušalcev, potem pa nadaljujemo z okoljem poslušanja – pretvorniki (nizkotonske in visokotonske zvočnike), ojačevalniki in procesorji digitalnih signalov (DSP).«

 ㅤ
 

Boljši zvok iz vseh smeri

Raziščite globine zvoka z Dolby Atmos in DTS:X. Ti dve tehnologiji vam omogočata, da slišite vsak zvok, medtem ko se pretaka vse okoli vas, prav tako kot v resničnem življenju.

Boljši zvok iz vseh smeri

Q Soundbar in televizor – popolna harmonija

Q-Symphony

Soundbar Q70T se sinhronizira s Samsung televizorjem in skupaj ustvarjajo realističen zvok. Združuje in izboljšuje zvok skozi soundbar zvočnike in zvočnike televizorja, kar vam daje novo raven akustične potopitve, da lahko uživate v vsebinah kot še nikoli prej.

     

 ㅤ 
Neverjetna izkušnja zvoka

S 3 kanali, 1 kanalom nizkotonskega zvočnika in 2 kanaloma zvočnika, ki zvok usmerja navzgor, dobite zvok, ki vas resnično prevzame. Idealni spremljevalec vaše QLED TV. Občutite zgodbo v popolnem zvočnem okolju s pravim 3.1.2-kanalnim zvokom preko Samsung Acustic Beam tehnologije.

 ㅤ

Oživite glasbo s svojim glasom

Deluje s/z

Se ne spomnite naslova pesmi? Svoj Soundbar zvočnik lahko uporabljajte prostoročno, s pomočjo glasovnega upravljanja prek digitalne pomočnice Alexe. Digitalni pomočnici Alexi lahko naročite, naj predvaja želeno pesem tako, da poveste naslov ali nekaj vrstic iz besedila te pesmi. Ne glede na to, katero zvrst glasbe želite poslušati, jo bo Alexa zagotovo našla.

Oživite glasbo s svojim glasom 

Optimiziran zvok za vsak prizor

Prilagodljiv zvok

Samsung Soundbar zvočnik analizira zvočni signal in za vsak prizor posebej samodejno predvaja optimiziran zvok. Zaradi prilagodljivega zvoka lahko jasno slišite glasove tudi pri nizki glasnosti, tako da lahko slišite tudi tišje pogovore.

Optimiziran zvok za vsak prizor 

Slišite bolje. Igrajte bolje.

Profesionalni igralni način

Pripravite se na intenzivno in poglobljeno igralno izkušnjo z nizkotonskimi zvočniki, ki izboljšajo vsak prizor, ter satelitskimi zvočniki, ki zagotavljajo neverjeten prostorski zvok. Ko je priključen na vaš Samsung televizor, Soundbar zvočnik samodejno preide v igralni način, da se lahko osredotočite le na igranje in ne na nastavljanje ustreznega zvoka.

Profesionalni igralni način 

Boljša povezljivost

HDMI eARC

S HDMI eARC lahko slišite kakovosten zvok brez izgub, tudi ko ste s televizorjem povezani na druge naprave, kot so DVD-predvajalniki ali igralne konzole.

 
 Boljša povezljivost
 

Brezžičen zvok

Pripravljen na brezžičen prostorski zvok

Wireless Surround Kit* komplet vam pomaga razširiti Soundbar zvočnik na sistem brezžičnega prostorskega zvoka brez prepletanja kablov**. Skupaj s Soundbar zvočnikom lahko ustvarite sistem za resnično izkušnjo prostorskega zvoka.

Brezžičen zvok 
 

Zvok, ki je tako dober kot slika

Brezhibna izkušnja HDR 10+ tehnologije

Doživite neverjetni občutek zvoka HDR 10+ vsebin. Povezava HDR 10+ vsebine s Soundbar zvočniki preko drugih naprav zagotavlja raznolik zvok, ki se ujema s podrobno sliko.

Zvok, ki je tako dober kot slika
 
 

 daljinskim upravljalnikom

En daljinski upravljalnik

Ne potrebujete več daljincev. Ključne funkcije Soundbar zvočnika, kot so vklop in izklop, glasnost in celo zvočni učinki, lahko upravljate kar z daljincem svojega Samsung televizorja prek njegovega uporabniškega vmesnika.

* Funkcija in oblika daljinskega upravljalnika sta odvisni od modela televizorja in regije. * Združljiv z izbranimi Samsung televizorji. Preverite specifikacije Samsung televizorja.
Svet zvoka z enim daljinskim upravljalnikom

Pametno poslušanje z eno aplikacijo

SmartThings aplikacija

Ponesite povezljivost na naslednjo stopnjo. S SmartThings lahko zvočnike dodate svojemu omrežju in pridobite večji nadzor nad svojim hišnim sistemom ozvočenja.

* Vsaka naprava mora biti povezana z omrežjem Wi-Fi ali drugim brezžičnim omrežjem. * Prenesti in namestiti morate SmartThings aplikacijo. * Za interoperabilnost prek SmartThings aplikacije je treba vse naprave registrirati z enim Samsung računom. * Razpoložljivost funkcij je odvisna od regije, ponudnika storitev, omrežnega okolja ali mobilnih naprav ter se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.

 
Pametno poslušanje z eno aplikacijo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!