info@mediamarket.si
Ocena za SAMSUNG HW-Q600A (Št. ocen: še ni ocene)
319,00 €
2 leti

SAMSUNG HW-Q600A SoundBar

Samsung

Samsung HW-Q600A z namenskim osrednjim zvočnikom in 3D-objektnim zvokom prinaša novo raven natančnosti zvoka vašega televizorja.

Resnični 3.1.2-kanalni zvok
Q600A zagotavlja resnično poglobljen prostorski zvok z vljudnostjo vodilne tržne tehnologije z več vgrajenimi zvočniki, oblikovanimi po meri. Ta skupaj z nizkotoncem za povečanje nizkih tonov, ki je priložen v škatli, pomeni, da ste obdani s čistim in natančnim usmerjenim zvokom.

3D predmetni zvok (Dolby Atmos in DTS: X)
Slišite natančno lokacijo pristajanja helikopterja ali začutite zvok dežja, ki pada od zgoraj in vas obdaja. Q600A združuje resnični Dolby Atmos in DTS: X z našo visoko nagrajeno tržno vodilno tehnologijo, s katero bo vaša avdiovizualna izkušnja prišla na osupljivo novo raven realizma. Zvoki športa, glasbe in vsega drugega oživijo v 3D prostoru, ki vas obdaja, in vas postavijo v središče celotnega dogajanja.

Samsung Q-Symphony *
Privoščite ušesom najboljšo izkušnjo prostorskega zvoka za vaš televizor Samsung, tako da dodate zvočno vrstico Samsung Q-serije in odklenete zvok Samsung Q-Symphony. Sistem, ki lahko deluje v popolni harmoniji s sinhronizacijo za predvajanje zvoka hkrati iz obeh naprav. Izboljšajte svojo gledalno izkušnjo z izjemno kakovostjo zvoka, ki jo oddajajo zvočniki televizorja in zvočna vrstica brez zapletenih nastavitev. Zagotovite si zvočno izkušnjo, ki si jo zasluži Samsung TV, izključno Samsungu.

* Q-Symphony je združljiv s televizorjem Samsung 2021 (TV AU7000 in novejšim). Za celoten seznam združljivih modelov obiščite samsung.com za več informacij.

Vgrajeni sredinski zvočnik in AVA
Kristalno jasen dialog, tako da nikoli ne zamudite niti besede. Z namenskim vgrajenim osrednjim zvočnikom boste zagotovo slišali vsako besedo najnovejšega poročila ali akcijskega trilerja. Manj časa previjte nazaj in več časa uživajte v filmih in oddajah, ki jih imate radi.

Prilagodljiv zvok
Prilagodljivi zvok zagotavlja, da bo vsebina, ki jo gledate, vedno zvenela najbolje z vsako sceno, ki jo optimizira AI Sound. Med gledanjem športa se boste počutili, kot da ste na stadionu ali med filmom zaslišite akcijo, ki se zapira iz vseh smeri. Ne glede na to, ali je namen režiserja, da se počutite kot del množice, ali če se morate počutiti kot v središču pozornosti, bo Q600A zagotovo izpolnil.

Povišajte zvok na naslednjo raven s Samsungom HW-Q600A. 

 

Glasen zvok iz vseh smeri

Raziščite globine zvoka z Dolby Atmos in DTS: X. Ti dve tehnologiji omogočata, da slišite vsak ton, ko gre mimo vas in nad vami, tako kot v resničnem življenju.

Resnični 3.1.2-kanalni zvok

 

Q Soundbar in TV, popolnost harmonije

Q-Symphony tehnologija

Zvočnik zvočnika se sinhronizira s televizorjem Samsung in vam tako omogoči izjemno zvočno izkušnjo. Naprava združuje in izboljšuje zvok s sistemom sprednjih, stranskih in zvočnikov za usmerjanje zvoka navzgor, pa tudi prek zvočnikov televizorja, kar vam prinaša novo raven izkušenj.

Zvok

* Možnosti naprave morda niso združljive z vsemi modeli televizorjev Samsung. * Funkcije se lahko razlikujejo glede na model televizorja. * Funkcija zahteva samo žično povezavo s televizorjem in ne vključuje možnosti brezžične povezave s televizorjem. * Tehnologija Q-Symphony je združljiva z modeli Samsung TV za leto 2021 (AU7000 ↑ TV in novejši).

Poslušaj bolje. Igraj bolje.

Game Mode Pro

Pripravite se na zmogljivo igralno izkušnjo z nizkotonci, ki izboljšajo izkušnjo prizora, in zvočniki, ki usmerjajo zvok navzgor in vam dajejo neverjeten prostorski zvok. Ko ga povežete s televizorjem Samsung, zvočnik zvočne vrstice samodejno preklopi v način igre, tako da se lahko bolj osredotočite na igranje kot na nastavitev.

Poslušaj bolje. Igraj bolje.

 

Svet zvoka z enim daljinskim upravljalnikom

En daljinski upravljalnik

Ne potrebujete več daljinskih upravljalnikov. Ključne funkcije zvočnikov, kot so vklop in izklop, glasnost in celo zvočni učinki, lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom neposredno s televizorja Samsung.

* Funkcije in zasnova daljinskega upravljalnika se lahko razlikujejo glede na model televizorja in regijo. * Združljiv z nekaterimi modeli televizorjev Samsung. Preverite specifikacije televizorja Samsung.

Svet zvoka z enim daljinskim upravljalnikom

 

Več zvoka brez žic

Združljiv z brezžičnim prostorskim zvokom

Brezžični prostorski komplet * vam omogoča enostavno in nemoteno razširitev zmogljivosti zvočnika zvočne vrstice na sistem prostorskega zvočnika **. V kombinaciji z zvočnikom na zvočniku lahko ustvarite večkanalni zvočni sistem za resnično izkušnjo prostorskega zvoka.

Več zvoka brez žic


* Komplet brezžičnega zadnjega zvočnika Samsung se prodaja ločeno. (SWA-9100S) ** Za delovanje brezžičnega modula potrebujete napajalni kabel in kable zvočnikov za priključitev na zadnje zvočnike.


Začutite globino zvoka, ki spremlja dogajanje na zaslonu

Samsung zvočni žarek

Naj vaš zvok ne miruje. Tehnologija Samsung Acoustic Beam združuje in reproducira zvok, tako da se zdi, da prihaja natanko z zaslona, ​​kjer se dogaja dogajanje. Kot nalašč za filme in igre je pravi 3.1.2-kanalni zvok, ki vas žene.

Začutite globino zvoka, ki spremlja dogajanje na zaslonu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!