info@mediamarket.si
Ocena za SAMSUNG SoundBar HW-A450 (Št. ocen: še ni ocene)
140,00 €
2 leti

SAMSUNG HW-A450 SoundBar

Samsung

 
 

Izboljšajte izkušnjo zvoka z močnim basom.

Samsung Global No.1

* Slike so simulirane in namenjene le za ponazoritev. Videz ter specifikacije oblike in grafičnega uporabniškega vmesnika (GUI), ki ne vplivajo na delovanje izdelka, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. * Televizor je naprodaj posebej.

Odkrijte globok in bogat zvok, kot ga še niste slišali

Nizkotonski zvočnik je vključen

Povzdignite svojo izkušnjo poslušanja na naslednjo raven z nizkotonskim zvočnikom, ki je priložen vašemu Soundbar zvočniku. Nizkotonski zvočnik bo poudaril bas za neverjeten zvok z globljimi in bolj enakomernimi toni, skupaj s Soundbar zvočnikom pa bo ustvaril kakovosten zvok kot v kinu.

Samsung A series soundbar is being shown on top of a contemporary TV cabinet along with its matching subwoofer which is being displayed to the side of the TV cabinet.

Večji bas, večji občutki

Ojačevalec basa

Ko hočete ojačati bas za maksimalno potopitev, aktivirajte način Ojačevalec basa na vašem Soundbar zvočniku. Vključeni nizkotonski zvočnik povzdigne močan, globok bas na naslednjo raven in vas obda s polnejšim obsegom zvoka.
 

Optimizirani zvok za različne vsebine

Lahek prilagodljiv zvok
Soundbar zvočnik samodejno analizira vir zvoka in ga optimizira glede na vsebino. Ne glede na to, ali gre za glasen prenos športne tekme ali film s tihimi pogovori, se lahko zanesete na najboljši zvočnik za najjasnejši zvok in optimizirano izkušnjo gledanja televizije.
 
Optimizirani zvok za različne vsebine
 

Brezžični zvok

Združljivo z brezžičnim prostorskim zvokom

Wireless Surround Kit* komplet vam pomaga razširiti Soundbar zvočnik na sistem brezžičnega prostorskega zvoka brez prepletanja kablov.** Skupaj s Soundbar zvočnikom lahko ustvarite sistem za resnično izkušnjo prostorskega zvoka.

A man enjoys racing content on his TV. Soundwave graphics are playing from Samsung Wireless Rear Speaker Kit and Soundbar, demonstrating Wireless Surround Sound Compatible feature of Samsung soundbar.

* Samsung komplet brezžičnih zadnjih zvočnikov je mogoče kupiti ločeno. ** Brezžični modul kompleta zadnjih zvočnikov zahteva napajalni kabel. Zadnji zvočniki so z modulom povezani s kablom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!