info@mediamarket.si
Ocena za Samsung HG55EJ690 (Št. ocen: še ni ocene)
680,00 €
2 leti

SAMSUNG HG55EJ690 HOTELSKI UHD TV

Samsung

 Ponudite interaktivne storitve za goste višjega razreda s Samsung hotelskimi televizorji HE69X

Gostje želijo pri svojem doživetju bivanja dostop do več možnosti razvedrila, sodobni hoteli pa lahko za ponujanje tako raznolikih storitev izkoristijo najsodobnejše zaslone, obenem pa poskrbijo za izboljšano delovno učinkovitost. Novi Samsung premium hotelski televizorji HE69X spremenijo običajni hotelski televizor v večfunkcijsko središče za vsebine in razvedrilo z vrsto priročnih funkcij. Hotelski televizorji HE69X vključujejo rešitev za upravljanje vsebin LYNK REACH 4.0, kar vodjem namestitvenih obratov omogoča prikazovanje prilagojenih pozdravnih sporočil, promocijskih ponudb in informacije o lokalnih atrakcijah v posameznih sobah. Poleg tega imajo gostje dostop do širšega nabora možnosti razvedrila, kar omogoča storitev IPTV, ki je ugodna in preprosta za uporabo. Te vse vključujoče prednosti zagotavljajo, da bodo zasloni HE69X idealen dodatek v katerem koli gostom namenjenem okolju, ne da bi bilo treba zamenjati celoten obstoječi sistem ali vračunati daljšo prekinitev razpoložljivosti.

Najpomembnejše funkcije in prednosti 1: OPREDELITEV/ARHITEKTURA SISTEMA

Hoteli lahko z najmodernejšo tehnologijo za upravljanje v hotelirstvu svojim gostom zagotovijo edinstveno nastanitveno doživetje. Tehnologija Samsung LYNK REACH 4.0 združuje prednosti hotelirskih tehnologij SINC in REACH ter tako ponuja celovito rešitev za upravljanje z vsebinami. Rešitev LYNK REACH 4.0 še dodatno optimizira tehnologije za boljšo nastanitveno doživetje in zagotavlja več kanalov za prikazovanje informacij, priročne možnosti za komunikacijo in učinkovito upravljanje s sobami. LYNK REACH 4.0 kot poenotena rešitev za upravljanje z vsebinami združuje tehnologije LAN, Wi-Fi in koaksialne napeljave za optimalno upravljanje in nadzor hotela ter funkcij za storitve gostom. Prenos podatkov poteka z lastniškim strežnikom za upravljanje podatkov (PMS) in po meri oblikovanimi predlogami, uporabniki v hotelirstvu pa lahko z oblikovanjem in nudenjem storitev po meri svojim gostom zagotovijo nepozabno doživetje. To vključuje dostop do številnih kanalov, aplikacij in storitev IPTV in RF, ki preprosto zrcalijo tisto, česar so gostje navajeni doma in na svojih mobilnih napravah. Rešitev LYNK REACH 4.0 hkrati omogoča tudi dvosmerno komunikacijo med vodstvom hotela in gosti. Učinkovite funkcije za oddaljeni nadzor prikazanih informacij na televizorjih v sobah zagotavljajo kakovostne storitve v realnem času brez potrebe po dodatnem delu in vzdrževanju v samih sobah. Rešitev Samsung LYNK Reach 4.0 vam z optimizirano omrežno podporo za številne različne kanale lahko pomaga izboljšati notranje postopke komunikacije v hotelu, kar hkrati pomeni tudi, da bodo gostje prejeli željam prilagojeno nastanitveno doživetje.

Izboljšajte prepoznavnost hotela in vidnost ponudb z videokanalom dobrodošlice

LYNK REACH 4.0 omogoča hotelom uporabo videokanalov dobrodošlice, s katerimi lahko gostom posredujejo uporabne informacije na privlačnejši način. Hotelirji lahko s preprostim nalaganjem videoposnetkov prilagodijo kanalski seznam videoposnetkov, ki prikazujejo hotelske objekte ali oglase posebnih ponudb, lokalnih dogodkov ali atrakcij. Hoteli lahko tako uporabljajo do štiri kanale za hkratno prikazovanje ciljno usmerjenih videoposnetkov v posameznih javnih prostorih hotela, na primer na zaslonih v avli in v restavracijah ter v sobah za goste. Možnost prikazovanja teh promocij hotelom zagotavlja dodaten vir prihodka in povečuje prepoznavnost. 

Gostom izboljšajte dostop do razvedrila in informacij

Rešitev Samsung LYNK REACH 4.0 omogoča hotelirjem dostop do spleta kanalov IP (IPTV) in RF, da ustvarijo hibridni zemljevid kanalov in gostom ponudijo več možnosti razvedrila in informacij, kot jih omogočajo običajni hotelski televizorji. Hotelirji lahko s takšnim izboljšanim dostopom zlahka sestavijo in aktivirajo seznam kanalov, ki ustrezajo edinstvenim potrebam njihovih gostov. Obširni nabor kanalov LYNK REACH 4.0 dodatno omogoča, da hoteli ponudijo specializirane plačljive vsebine za posamezne goste in si potencialno zagotovijo vir dobička, hkrati pa gostom ponudijo personalizirane možnosti gledanja. 

Ponujajte storitve po meri gostov od prijave vse do odjave

Rešitev Samsung LYNK REACH 4.0 gostom zagotavlja storitve po meri in udoben dostop do hotelske opreme in storitev skozi celoten čas nastanitve.
• Ob prijavi: Strežnik LYNK REACH 4.0 uporabi lastniški strežnik za upravljanje podatkov hotela (PMS), ovrednoti edinstvene podatke o gostih in jih pozdravi s povsem po meri oblikovanimi sporočili dobrodošlice.
• Med nastanitvijo: Vodje hotelov lahko s podatki, shranjenimi v strežniku LYNK REACH 4.0, gostom pošiljajo po meri oblikovana sporočila glede njihove nastavitve, ki lahko obsegajo vse od rezervacij za restavracijo do časovnih načrtov za ostale hotelske storitve.
• Hitra odjava: Rešitev LYNK REACH 4.0 označi in razvrsti vse zaračunane postavke gosta na enem samem zaslonu, kar omogoča hitrejšo odjavo iz hotela povsem brez potrebe po obisku hotelske avle. 

Ponudite gostom prisrčno dobrodošlico s hotelskim televizorjem po meri

Ponujajte gostom širok izbor vsebin z razširjenim prilagodljivim menijem "Home Menu", za katerega ni potrebno kupiti dodatnih rešitev ali vgraditi nove omrežne infrastrukture. Nove, izboljšane funkcije omogočajo hotelom, da gostom izrečejo prisrčno dobrodošlico s kratko videopredstavitvijo z logotipom hotela, preden nato ponudijo TV v živo. Tako lahko hoteli izboljšajo svojo prepoznavnost, ne da bi morali kupiti dodatno rešitev. Gostje lahko v uporabniškem načinu udobno preverjajo različne informacije, na primer čas, datum in hotelske informacije, ter dostopajo do najpogosteje uporabljenih televizijskih funkcij. Prilagodljivi meni "Home Menu" zmanjšuje stroške za hotele, ki nimajo proračuna za dodatno rešitev, hkrati pa poenostavlja prilagoditev zaslonov za goste z že vgrajenimi rešitvami. 

Zaščitite vsebine z napredno tehnologijo DRM

Tehnologija Samsung LYNK DRM predstavlja varno in cenovno ugodno alternativo tradicionalnim strojnim sistemom za zaščito vsebin. Rešitev omogoča varno posredovanje in predvajanje kodiranih kanalov v živo in videovsebin na zahtevo na hotelskih televizorjih. Tehnologija LYNK DRM kot izključno programska rešitev zmanjša potrebo po dodatni opremi in zagotavlja hitrejše odpravljanje težav s sistemom za pogojni dostop do vsebin (CAS – Conditional Access System). Za večjo zanesljivost sistema obsega kritje tudi razširitev čelne opreme za kabelske operaterje.

Izkoristite učinkovitejšo namestitev z izboljšano funkcionalnostjo Plug and Play

V zelo zaposlenem gostinskem sektorju je čas, ki ste ga zapravili z namestitvijo in vzdrževanjem televizorjev preprosto čas, ki bi ga sicer lahko porabili za bolj pomembne dejavnosti za doseganje rasti. Vodje hotelov z naprednimi nastavitvami Plug and Play zlahka aktivirajo več sto zaslonov v sobah hkrati. Operativne ekipe preprosto le uporabijo eno od treh osnovnih zagonskih nastavitev, da sinhronizirajo več zaslonov in strežnikov ter hkrati določijo povezljivost in zahteve glede jezikov:
•Osnovna namestitev: Uporabniku prijazen vmesnik, s katerim lahko upravitelji določijo jezik, sliko in umerjanje ter nastavitve ure.
•Način kloniranja: Za popolnejši nadzor nad več zasloni lahko upravitelji podvojijo funkcije za komunikacijo in prikazovanje vsebin na vseh vgrajenih zaslonih. Ko je postopek kloniranja zaključen, lahko uporabniki aktivirajo svoje zaslone brez potrebe po dodatnih namestitvah ali potrjevanju združljivosti.
•Tovarniški način: Upravitelji sistemov lahko s preprosto dostopnim portalom za tovarniški način dodatno prilagodijo tudi naprednejše lastnosti zaslonov na primer zvočne parametre in nastavitve povezljivosti. Funkcije Plug and Play hkrati omogočajo, da lahko tudi v določenih okoljih izven panoge izkoristite enake prednosti upravljanja z vsebinami in sistemom. Edinstveni način za uporabo v poslovnem okolju izpolnjuje specializirane zahteve poslovnih uporabnikov, na primer vladnih in izobraževalnih organizacij, hkrati pa zagotavlja nezmanjšano učinkovitost delovanja. 

Ohranjajte visokozmogljivo povezljivost z ethernetnim mostom

Med nastanitvijo lahko gostje preko hotelskega televizorja HE69X zaprosijo za dostop do številnih spletnih storitev, kar nudi tako hotelom kot gostom hkrati bolj poglobljeno in tudi manj zapleteno stopnjo povezljivosti. Zasnova televizorja HE69X temelji na povezavi z ethernetnim mostom, ki je združljiv z napravami IP. Gostje lahko tako ustvarijo dostopno točko za telefonijo VoIP ali povežejo svoj računalnik z ethernetnim kablom za neprekinjen dostop kot del večnamenske poslovne delovne postaje. Prav tako lahko dostopajo tudi do spletnih storitev za pretočno predvajanje televizije, ki so jih vajeni od doma, in tako tudi med potovanjem nikoli ne zamudijo priljubljenih oddaj. Zmogljiva integrirana ethernetna povezava hkrati tudi pomeni, da hotelom ni treba vgrajevati ločenih usmerjevalnikov in kablov LAN, da bi gostom zagotovili nemoten omrežni dostop. Ker je funkcija ethernetnega mostu tako prilagodljiva in vsestranska, v hotelih tudi ni več potrebe po pogosto šibkih geslih za brezžična omrežja, zato imajo hotelski gostje lažji dostop do jasnih, hitro dosegljivih vsebin. 

Izkoristite vse prednosti brskalnika H.Browser z zmogljivo Samsung podporo za interaktivne rešitve po meri

Brskalnik H.Browser v sobah poleg interaktivnih spletnih storitev zagotavlja tudi edinstveno razvedrilo in storitve za upravljanje vsebin po meri, ki jih gostje pričakujejo. Hotelom z brskalnikom H.Browser ni potrebno kupiti, vgraditi in vzdrževati dodatne strojne opreme, na primer digitalnih sprejemnikov STB za predvajanje videa na zahtevo. H.Browser je odprta platforma, ki temelji na IP-jih in sistemskim integratorjem (SI-jem) daje povsem prosto pot pri oblikovanju brskalniških rešitev po meri, ki zagotavljajo vrhunske interaktivne storitve in funkcije tako za brezplačne kot tudi plačljive videovsebine. Ker H.Browser temelji na internetnih programskih jezikih, kot sta HTML5 in Java Script®, lahko sistemski integratorji brez težav in hitro razvijejo in postavijo zanesljive hotelske rešitve po meri. Tehnična podpora, napredna strojna oprema in sodelovanje družbe Samsung s sistemskimi integratorji omogočajo hiter razvoj primernih rešitev. 

Razširite funkcionalnost osebnega pretočnega predvajanja glasbe s povezljivostjo Bluetooth

Nekateri hoteli svojim gostom za zabavo v sobah ponujajo zvočne sisteme, združljive z mobilnimi napravami, vendar so takšne rešitve pogosto drage in nadležne, če se pokvarijo ali ukradejo. Samsung hotelski televizor HE69X z vgrajeno povezljivostjo Bluetooth preraste v središče za razvedrilo, ki prinaša enako raven udobja, vendar zahteva mnogo manj pogosto vzdrževanje. Ko je hotelski televizor HE69X povezan z mobilnimi napravami gostov, se ta prelevi v glasbeni predvajalnik z intuitivnim zaslonskim uporabniškim vmesnikom in zmogljivimi zvočniki. Gostje s funkcijo Bluetooth lahko hitro dostopajo do svojih najljubših pesmi in zvokov, kar pomembno prispeva k edinstvenemu vtisu vaše hotelske sobe in poskrbi, da se gostje počutijo kot doma.

Razširite območja za prikaz vsebin z brezžično povezljivostjo naprav s televizorjem

Samsung hotelski televizorji izboljšajo nastanitveno doživetje, saj delujejo kot sobno središče za razvedrilo z več napravami, ki je opremljeno s številnimi funkcijami za gledanje po meri. Vgrajena programska dostopna točka v zaslonu omogoča varno zasebno brezžično povezavo med televizorjem in do 4 mobilnimi napravami v sobi. Ko so povezani, lahko gostje s tehnologijo DLNA™ prikazujejo osebne vsebine z mobilnih naprav, vključno z glasbo, filmi in fotografijami, na večjem zaslonu televizorja. Prav tako lahko z zrcaljenjem zaslona prenašajo zaslon mobilne naprave na televizor ne glede na vrsto prikazane vsebine. Gostje lahko z aplikacijo Samsung Smart View še enostavneje prenašajo večpredstavnostne vsebine s svoje mobilne naprave na televizor. Tehnologija DLNA in funkciji zrcaljenja zaslona ter Smart View zagotavljajo gladek prenos mobilnih vsebin na zaslon brez popačenja ali omejitev. 

Združljivost s sistemskimi integratorji (SI)

Prihranite čas in denar pri vzpostavljanju različnih protokolov med televizorji in sprejemniki STB, ki so jih dobavili sistemski integratorji. Samsung pametni hotelski televizorji so že ob nakupu združljivi z različnimi protokoli sistemskih integratorjev.

Podpora ID za slušalke

Ponudite svojim gostom razkošje, da lahko poslušajo zvok s televizorja ob ležanju v postelji, ne da bi morali uporabljati okorne kable slušalk. Vključena funkcija Headphone ID prepozna slušalke, ki so priklopljene v razširitveni priključek ob postelji, kamor lahko gostje preprosto priklopijo slušalke in tako poslušajo televizor, ne da bi motili ostale goste v sobi. Združljivost funkcije Headphone ID se lahko razlikuje glede na izbrano regijo/državo.

Varnostni način

Izkoristite edinstveno in zmogljivo upravljanje vsebin z varnostnim načinom na hotelskih televizorjih serije HE69X. S to rešitvijo lahko onemogočite kritične funkcije zaslonov, da preprečite spreminjanje njihovih nastavitev. Prav tako lahko s signalom blokirate neustrezne vsebine ali prenašanje neželenega teleteksta (TTX), da ohranite popoln nadzor nad vsebinami na zaslonih vključno z vhodnimi vsebinami na priključkih HDMI® in USB. Ta funkcija je tudi izjemno koristna pri nadzorovanju zaslonov v okolju, kjer je visoka varnost bistvenega pomena, na primer v zaporih. 

Prilagodljivo stojalo

Zagotovite svojim gostom popoln pogled na televizor s katere koli točke v sobi s hotelskim stojalom. Stojalo omogoča prilagodljivo stopnjo zasuka 20º, 60º in 90º ter zagotavlja, da bo televizor ostal v prav takšnem položaju, kot ga je izbral gost.

Izbira izhodnega zvočnika

Poskrbite za udobnejšo in prijetnejšo nastanitev gostov v sobi ter priklopite zvok televizorja v druge dele sobe s priključkom za zunanje zvočnike. Gostje lahko prisluhnejo programom od koderkoli v sobi ali kopalnici z zvočniki, nameščenimi na oddaljenih mestih.

Združljivost s Soundbarom

Združite Samsung hotelski televizor s Soundbarom in omogočite gostom popoln užitek pri poslušanju najljubših programov. Priklop s kablom HDMI® poskrbi za samodejno uveljavitev nastavitev, zato je namestitev otročje lahka. Gostje lahko z enim samim daljinskim upravljalnikom v celoti nadzorujejo tako televizor kot soundbar.

Večkodni daljinski upravljalnik

Zagotovite gostom udobno doživetje gledanja vsebin in preprečite moteče interference zaradi signalov drugih daljinskih upravljalnikov, na primer tistih v hotelskih fitnes centrih, kjer je več televizorjev zgnetenih na majhnem prostoru. Večkodni daljinski upravljalnik lahko namreč individualno upravlja do 10 televizorjev v istem prostoru.

Moj kanal

Omogočite gostom, da brez težav najdejo in uživajo programske vsebine po lastni izbiri, ne da bi morali pred tem ročno brskati med stotinami različnih kanalov. Hitra funkcija iskanja »Moj kanal« gostom omogoča, da hitro najdejo želene kanale, razvrščene po državah in zvrsteh.

Dodatna zunanja ura

Povečajte udobje gostov z dodatno zunanjo uro, ki omogoča, da ti hitro in zlahka preverijo trenutni čas. Dodatna zunanja ura ima nastavitve s 7-stopenjsko zatemnitvijo (5 stopenj za običajni zaslonski način in 2 stopnji za način pripravljenosti) z 12-urnim in 24-urnim zapisom časa in preprosti priključek RJ12 na zadnji strani televizorja, kar pripomore k večjemu udobju gostov. Ura je na voljo v škatlah po 20 enot. Razpoložljivost zunanje ure se lahko razlikuje glede na izbrano regijo/državo. 

Programska ura

Omogočite gostom, da kadarkoli preverijo točen čas na televizorju. Programska ura je rešitev za prikaz točnega časa na sobnih televizorjih z daljinskim upravljalnikom. Gostje lahko preprosto preverijo točen čas s pritiskom tipke »Info« na daljinskem upravljalniku, tudi če je televizor izklopljen.

Connect Share

Večpredstavnostne zabavne vsebine vključno s filmi, glasbo in slikami takoj ob priklopu pogona USB neposredno na televizor zaživijo na zaslonu.

Športni način

Ljubiteljem športa se med nastanitvijo v vašem hotelu ni potrebno odpovedati ogledu najljubših tekem. V udobju svoje sobe si lahko ogledajo prav vsak zadetek in vsako točko v vrhunski kakovosti slike in zvoka. Gostje lahko pri športnem načinu s preprosto bližnjico vklopijo izboljšano kakovost slike in zvoka, slednji ustvari pristno stadionsko vzdušje, obogatena kakovost slike pa prikaže igrišče v navdušujoče živih barvah. Gostje se bodo s to funkcijo lahko zares zatopili v športno doživetje kar v svoji sobi, vključno z vsemi vrhunci tekme in navdušujočim navijanjem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • HOTELSKI UHD TV
  • 139,7 cm (55")
  • A
  • 105W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!