info@mediamarket.si
Ocena za Samsung QE65Q950R (Št. ocen: še ni ocene)
2.680,00 €
2 leti

SAMSUNG 8 K QLED TV QE65Q950R

Samsung

QLED 8K: osupljiva resničnost

Prava 8K ločljivost

Samsung QLED 8K Q950R vam odkrije novo, skorajda brezmejno resničnost. Počutili se boste, kakor da bi se sprehajali skozi prizore in opazovali tako natančne podrobnosti, da se jih lahko skoraj dotaknete. Pred vami je popolnoma nova razsežnost kakovosti slike s super visoko ločljivostjo.

Potopite se v pravo 8K ločljivost

Samsung QLED 8K Q950R vas popelje v skoraj neskončno globino realizma, kakor bi se sprehajali skozi prizore in opazovali tako natančne podrobnosti, da se jih lahko skoraj dotaknete. Pred vami je popolnoma nova razsežnost kakovosti slike s super visoko ločljivostjo.

Osupljiva ločljivost s 33 milijoni slikovnih pik

Kaj točno je 8K ločljivost? Gre za super visoko ločljivost, ki je štirikrat višja od 4K UHD in šestnajstkrat višja od FHD. Z več kot 33 milijoni slikovnimi pik vam Samsung QLED 8K Q950R TV omogoča neverjetno izkušnjo ogleda, ne da bi videli posamezne pike. To je prava 8K ločljivost.

Občutite globlje globine

Razdalje občutite na popolnoma nov način. Visoka ločljivost Samsung QLED 8K Q950R TV-ja omogoča ogled tudi najmanjših podrobnosti vsakega prizora, s čimer se lahko poglobite in potopite dlje v novo 8K resničnost.

Vse videti bolj resnično

Samsung QLED 8K Q950R TV vam zagotavlja čistost, ki jo pričakujete od velikega zaslona – brez vidnih slikovnih pik, tudi če sedite tik pred TV-jem. Zgolj radost čiste poglobljene resničnosti.

 

Procesor Quantum 8K

Lastni Samsung procesor

Samsung QLED 8K Q950R TV, ki je opremljen z ekskluzivno Samsung tehnologijo, z izjemno napredno inteligenco spreminja vsebine z nizko ločljivostjo v sliko s kakovostjo, ki dosega skoraj 8K. Njegov optimizirani zvok ustreza ravni svetlobe v prostoru ter vam z glasovnimi ukazi celo predlaga priljubljene vsebine in podatke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Q LED TV
  • 165,1 cm (65")
  • D
  • 356W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!