info@mediamarket.si
Ocena za Philips 65PUS8602/12 5 (Št. ocen: 1)
2.580,00 €
2 leti

PHILIPS 65PUS8602/12 4K UHD TV

Philips

LED-televizor 4K s kvantnimi točkami z Android TV

s 3-stransko funkcijo Ambilight

Popolna slika s tehnologijo Philips P5 Perfect Picture

Nova Philipsova tehnologija P5 za kakovost slike z najsodobnejšim algoritmom digitalno optimira vse, kar gledate. Mehanizem P5 ima izjemno povečano moč obdelave, zato omogoča kar za 50 % boljšo splošno kakovost slike. Tako boste lahko uživali v najglobljih črnih in najsvetlejših belih odtenkih, najživahnejših čudovitih barvah ter naravnih in pristnih kožnih odtenkih. Ogledali si boste izjemno ostre slike z neverjetnimi podrobnostmi in globino pri katerem koli žanru vse od športnih dogodkov do filmov, in sicer vedno ter iz vsakega vira.

Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips: več kot samo televizor

Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips nudita več kot običajen televizor: prinašata vam obsežno spletno zbirko filmov, TV-oddaj, glasbe, aplikacij in iger. V velik, 16 GB razširljiv pomnilnik lahko shranite vso svojo priljubljeno vsebino in namestite še več aplikacij.

Ambilight bo za vedno spremenil način gledanja televizije

Ustvarili ste prijeten dom po svojem okusu, zato morate izbrati tudi prijeten in privlačen televizor. Philipsova edinstvena tehnologija Ambilight znatno razširi zaslon za pristnejše užitke ob gledanju, saj s strani televizorja oddaja zelo širok svetlobni sij na steno okoli televizorja. Barve, živahna slika in napeto dogajanje se z zaslona razširijo na ves dnevni prostor, zato je doživetje vedno razburljivejše, zanimivejše in pristnejše.

zpopolnjene podrobnosti: zmogljiv in čudovit televizor

Vaš dom odraža vaš slog. Zato so naši oblikovalci izbrali nežne in prefinjene barve in kakovostne površine, kot je brušeni krom, da naši televizorji idealno dopolnjujejo opremo vašega doma.

Za popolno certificirano izkušnjo razvedrila v vrhunski izjemni visoki ločljivosti

S popolnoma certificiranim Philipsovim televizorjem Ultra HD Premium lahko uživate v novih televizijskih vsebinah HDR ter občudujete jasno in podrobno ločljivost Philipsovega televizorja, ki omogoča sliko z vrhunsko globokimi kontrasti. Ob vseh teh lastnostih skupaj z izjemno privlačno osvetlitvijo in čudovitim kalejdoskopom barv boste povsem navdušeni.

Izjemen kontrast, barve in ostrina s funkcijo HDR Perfect

High Dynamic Range Perfect je vrhunska tehnologija, ki z izboljšanim kontrastom in intenzivnejšimi barvami na novo postavlja temelje domačega razvedrila. Prepustite se čutnemu doživetju, ki pričara izviren naboj in energijo dela in s tem natančno poustvarja režiserjevo vizijo. In rezultat? Zdaj lahko uživate v svetlih poudarkih, neprekosljivem kontrastu in pristnih barvah. Tako intenzivne podrobnosti lahko

Tehnologija Perfect Color prinaša vse barvne možnosti

Philipsova tehnologija Perfect Color prinaša realistične in pristne barve z neverjetnim številom odtenkov. Uživajte v izjemno širokem barvnem spektru v kombinaciji z našo najbolj prefinjeno obdelavo barv. Tehnologija Perfect Color združuje barvno lestvico s 100-odstotnim širokim barvnim razponom in obdelavo 2250 bilijonov barv, zaradi česar vam ta televizor daje občutek, kot da gledate skozi okno v svet.

Izdelano za boljšo izkušnjo s storitvijo Netflix

Storitev Netflix je v marsičem spremenila vaš pogled na doživljanje razvedrila in hkrati pomaga tudi pri razvijanju novosti na napravah, ki jih uporabljate za gledanje televizijskih oddaj in filmov. Če je pametni televizor opremljen z logotipom "Netflix Recommended TV", to pomeni, da je prestal strog ocenjevalni postopek na osnovi dejavnikov, ki so naročnikom najpomembnejši.

Vidna artikulacija zvoka razkrije vso lepoto zvoka

Vrhunski zvok iz tanke zasnove. Uživajte v neverjetnih visokih in pristnih srednjih tonih iz tankega zvočniškega modula s številnimi mikro pogonskimi enotami. Ko lahko slišite vsak šepet, korak in škripanje tal, si lahko predstavljate tudi, kako mogočno bodo slišati vsi trki, poki in eksplozije. Strateško nameščeni zadnji zvočniki predvajajo globoke in bogate nizke tone. Televizor odlikuje zvok, ki je enako izjemen kot njegova zasnova.

Z zvokom DTS HD Premium Sound slišite vse podrobnosti

Odlični zvočniki televizorja potrebujejo zmogljivo tehnologijo obdelave, ki ohranja čistost izvirne zvočne vsebine. DTS HD Premium Sound uporabnikom zagotavlja izkušnjo, ki jo pričakujejo od vrhunske obdelave zvoka: pristen prostorski zvok z globokimi, bogatimi nizkimi zvoki in kristalno jasnimi dialogi pri najvišjih stopnjah glasnosti, brez nihanja, rezanja in popačenja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • LED TV
  • 165,1 cm (65")
  • B
  • 202W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!