info@mediamarket.si
Ocena za Philips 50PUS7504/12 4 (Št. ocen: 1)
400,00 €
2 leti

PHILIPS 50PUS7504/12 4K UHD TV

Philips

Ambilight. Do┼żivite ─Źustva tudi za zaslonom.

Ambilight. Do┼żivite ─Źustva tudi za zaslonom.

Z osvetlitvijo Philips Ambilight filmi in igrice postanejo pristnej┼íi. Glasba dobi svetlobno predstavo. Va┼í zaslon se vam bo poleg tega zdel ve─Źji kot v resnici. Inteligentne sijalke LED okrog robov televizorja projicirajo barve zaslona na stene in v prostor v realnem ─Źasu. Ambientalna osvetlitev je vedno popolno prilagojena. ┼áe en razlog, da vas va┼í televizor navdu┼íuje.

Procesor slike Philips P5. Vedno popolna slika, ne glede na vir.

 

Procesor slike Philips P5. Vedno popolna slika, ne glede na vir.

Philipsova tehnologija P5 Perfect Picture zagotavlja sliko, ki je tako briljantna kot va┼ía priljubljena vsebina. Podrobnosti so opazno poglobljene. Barve so ┼żivahne, ko┼żni odtenki imajo naravni videz. Kontrast je tako oster, da boste ─Źutili vsako podrobnost. Gibanje pa je tako teko─Źe, da nikoli ne boste izgubili pogleda z ┼żoge, ne glede na hitrost igre.

Dolby Vision in Dolby Atmos. Kinematografska slika in zvok.

 

Dolby Vision in Dolby Atmos. Kinematografska slika in zvok.

Podpora za vrhunski zvok in video format Dolby pomeni, da vsebina HDR, ki jo gledate, videti in sli┼íati veli─Źastno resni─Źno. Naj gre za pretakanje najnovej┼íe serije ali komplet predvajalnika Blu-Ray, dele┼żni boste kontrasta, svetlobe in barve, ki odra┼żajo re┼żiserjeve originalne namene. Zvok pa je prostoren, jasen, natan─Źen in globok.

Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips. ┼áe ve─Ź navdu┼íenosti.

 

Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips. ┼áe ve─Ź navdu┼íenosti.

Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips nudita ve─Ź kot obi─Źajen televizor. V spletu vam je na voljo brezkon─Źen nabor filmov, televizijskih vsebin, glasbe, aplikacij in iger. ┼áe ve─Ź navdu┼íenosti.

Android TV. Preprosto pameten.

 

Android TV. Preprosto pameten.

Naj bo televizor Philips Android po va┼íi meri. ─îe ta teden gledate samo Amazon in YouTube, naslednji teden pa Rakuten TV in Netflix, ni problema. Jasen, intuitiven vmesnik vam omogo─Źa, da priljubljeno vsebino postavite v ospredje in sredi┼í─Źe. Preprosto nadaljujte s predvajanjem najnovej┼íe serije, kjer se ostali, ali pobrskajte po novih filmskih izdajah.

 

4K UHD. ─îudovita ostrina.

Oglejte si ve─Ź in ─Źudovito ostro. Philipsov televizor 4K UHD TV o┼żivi vsebino z bogatimi barvami in ostrim kontrastom. Slike imajo globino in gibanje je gladko. Filmi, oddaje in igre so videti ─Źudovito, ne glede na vir.

 

Podprtost HDR10+. Oglejte si vse podrobnosti, ki si jih je zamislil re┼żiser.

Televizor Philips je zasnovan tako, da kar najbolje izkoristi obliko videozapisa HDR10+. Ravni kontrasta, barve in svetlosti so prilagojeni od okvirja do okvirja. Naj gre za serije, ki jih ne smete zamuditi, ali najnovej┼ío filmsko uspe┼ínico, sence so globlje. Svetle povr┼íine blestijo. Barve so resni─Źnej┼íe.

 

Glasovno upravljanje AI.Vgrajen Pomo─Źnik Google.Deluje s storitvijo Alexa.

Philips Android TV upravljajte glasovno. ┼Żelite igrati igre, gledati Netflix ali poiskati vsebino in aplikacije v Trgovini Google Play? Povejte to svojemu televizorju. Z ukazi lahko upravljate vse pametne doma─Źe naprave, ki so zdru┼żljive s Pomo─Źnikom Google, kot je zatemnitev lu─Źi ali nastavitev termostata za filmski ve─Źer. Ne da bi vstali s kav─Źa. Nikoli ve─Ź vam ne bo treba iskati daljinskega upravljalnika. Zdaj lahko svoj televizor Philips upravljate glasovno prek naprav s podporo za pomo─Źnico Alexa, kot je Amazon Echo. Z Alexo lahko vklopite televizor, spreminjate programe, preklopite na igralno konzolo in ┼íe ve─Ź. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • LED TV ultra hd
  • 127 cm (50")
  • A
  • 73 W

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MO┼ŻNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLA─îILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!