info@mediamarket.si
Ocena za Philips 49PUS6401/12 (Št. ocen: še ni ocene)
590,00 €
2 leti

PHILIPS 49PUS6401/12 4K UHD TV

Philips

Izjemno tanek LED-televizor 4K s sistemom Android TV

z 2-stransko funkcijo Ambilight
139 cm (55 palcev)
LED-televizor 4K Ultra HD
Štirijedrni procesor, 8 GB in razšir.
DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2
 
 
Ambilight bo za vedno spremenil način gledanja televizije
Ustvarili ste prijeten dom po svojem okusu, zato morate izbrati tudi prijeten in privlačen televizor. Philipsova edinstvena tehnologija Ambilight znatno razširi zaslon za pristnejše užitke ob gledanju, saj s strani televizorja oddaja zelo širok svetlobni sij na steno okoli televizorja. Barve, živahna slika in napeto dogajanje se z zaslona razširijo na ves dnevni prostor, zato je doživetje vedno razburljivejše, zanimivejše in pristnejše. 
 
4K Ultra HD presega vse ločljivosti, ki ste jih videli doslej
Televizor Ultra HD predvaja sliko štirikrat višje ločljivosti kot običajni televizor Full HD. Več kot 8 milijonov slikovnih pik in naša edinstvena tehnologija za višanje kakovosti na izjemno visoko ločljivost zagotavljajo najboljšo možno kakovost slike. Boljša je kakovost izvirne vsebine, boljšo sliko in ločljivost lahko televizor predvaja. Uživajte v izboljšani ostrini, izrazitejšem občutku globine, vrhunskem kontrastu, tekočem in naravnem gibanju ter brezhibnih podrobnostih.
 
Izkoristite zmogljivost štirijedrnega procesorja in vgrajenega OS Android
Philipsov štirijedrni procesor in zmogljivi OS Android™ omogočata razburljivo igranje iger. OS Android™ televizorja vam omogoča izredno hitro, intuitivno in zabavno pomikanje po zaslonu, uporabo aplikacij in predvajanje videoposnetkov. 
 
 
Igranje v oblaku: visokokakovostne igre za vse starosti
Igranje v oblaku prinaša spletni nabor visokokakovostnih iger za vsako starost, okus in stopnjo zahtevnosti. Enostavno izberite igro in jo igrajte na televizorju! 
 
Micro Dimming Pro za neverjeten kontrast
Micro Dimming Pro optimira kontrast televizorja glede na osvetlitev prostora. V kombinaciji s posebno programsko opremo, ki analizira sliko na 6400 različnih delih, podnevi ali ponoči uživate v vrhunski sliki neverjetnega kontrasta za pristno doživetje
 
Tanka aluminijasta stojala za vrhunsko in lahko zasnovo 
 
Vsaka prava umetnina potrebuje podstavek. Tudi novi televizor Philips je umetnina, zato ga je treba pravilno predstaviti. Tanka aluminijasta stojala, ki so jih naši oblikovalci razvili posebej za ta model, idealno odražajo lahko in tanko zasnovo zmogljivih televizorjev te serije.
 
 
Odkrijte vrhunsko sliko Ultra HD s tehnologijo Pixel Plus Ultra HD
Privoščite si Philipsovo ostro sliko 4K Ultra HD. Philipsova tehnologija Pixel Plus Ultra HD sliko optimira tako, da je vedno tekoča, jasna, neverjetno podrobna in globoka – vedno uživajte v ostrejši sliki 4K s svetlejšimi belimi in temnejšimi črnimi odtenki.
 
 
Google Play™: vaše okno v svet zabave
Google Play™ nudi bogato izbiro visokokakovostnih iger za vse starosti. Ker so optimirane za televizor, je igranje vedno prijetno in zabavno. Ni vam treba uporabljati ločene igralne konzole; univerzalni igralni upravljalnik USB omogoča enostavno igranje
 
HDR Plus zagotavlja boljše barve, kontrast in ostrino
High Dynamic Range Plus je nov video standard. Z izboljšanimi barvami in kontrastom omogoča povsem novo domače razvedrilo. Privoščite si užitke z izvirno bogatimi in pristnimi slikami, ki natančno odražajo namen avtorjevih vsebin. In rezultat? Svetlejši poudarki, boljši kontrast, več barvnih odtenkov in podrobnejša slika kot doslej.
 
 
Podpora novega standarda HEVC za spremljanje visokokakovostnih vsebin 4K UHD
Novi vdelani standard HEVC (H.265) omogoča spremljanje vsebin 4K s sliko visoke kakovosti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • LED TV
  • 124,5 cm (49")
  • A
  • 87

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!