info@mediamarket.si
Ocena za Philips 43pfs6808/12 (Št. ocen: še ni ocene)
339,00 €
2 leti

PHILIPS 43PFS6808/12 FHD TV

Philips

 
Ostra slika. Živahen prikaz.

Ostra slika. Živahen prikaz.

Uživajte v vsem, kar gledate, z LED-televizorjem Full HD. Njegova tehnologija obdelave optimizira kakovost slike za večjo ostrino, bogate barve in tekoče gibanje. To je vedno znova najboljša izkušnja gledanja.

 

Odličen televizor. Enostavna uporaba. Philips Smart TV.

Naš novi pametni televizor je izredno hiter. Imate radi serije? Oglejte si jih direktno na zaslonu domačega okolja. Če iščete nekaj novega, prebrskajte kategorije, kot npr. šport ali glasba, ali pa si oglejte priporočila najbolj priljubljenih storitev pretakanja – vse na enem mestu.

 

Glasovno upravljanje. Podpira Pomočnika Google* in Alexo.

Na voljo je več glasovnih pomočnikov. Prek pametnih zvočnikov Google lahko upravljate televizor in Pomočnika Google prosite, naj poišče nadaljevanke in filme. V napravah, kjer je omogočena Alexa, lahko prosite tudi njo.

 

Embalaža prihodnosti. Trajnostna embalaža in materiali.

Ta televizor ne predstavlja le naložbe v odlično kakovost slike in zvoka, temveč je tudi naložba v prihodnost. Naša embalaža je izdelana iz recikliranega kartona s potrdilom FSC in tudi vsa gradiva so natisnjena na recikliranem papirju.

 

Tanka, privlačna zasnova.

Iščete televizor, ki se povsem sklada z vašim prostorom? Ta pametni televizor, z zaslonom, ki je praktično brez robov, je videti odlično v skoraj vsakem prostoru. Tanke svetlo sive nožice ustvarjajo občutek, da zaslon lebdi.

 

Primeren za igranje videoiger. Hitra odzivnost na vseh konzolah.

Uživate v videoigrah? Nastavitev kratke zakasnitve vhodnega signala se samodejno vklopi ob vklopu konzole in zagotavlja tekoče igranje, tudi ko akcija postane napeta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • LED TV
  • 109,2 cm (43")
  • D
  • 33
  • 63

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!