Duplicate entry '0' for key 'id' PHILIPS 32PHS6808/12 LCD TV | Mediamarket Duplicate entry '0' for key 'id'Duplicate entry '0' for key 'id'
info@mediamarket.si
Ocena za Philips 32PHS6808/12 (Št. ocen: še ni ocene)
218,00 €
2 leti

PHILIPS 32PHS6808/12 LCD TV

Philips

 

Ostra slika. Živahen prikaz.

Tehnologija obdelave v tem LED-televizorju Philips optimizira kakovost slike za ostre slike, bogate barve in gladko gibanje. Vsakič najboljša možna izkušnja gledanja.

 

Odličen televizor. Enostavna uporaba. Philips Smart TV.

Naš novi pametni televizor je izredno hiter. Imate radi serije? Oglejte si jih direktno na zaslonu domačega okolja. Če iščete nekaj novega, prebrskajte kategorije, kot npr. šport ali glasba, ali pa si oglejte priporočila najbolj priljubljenih storitev pretakanja – vse na enem mestu.

 

Glasovno upravljanje. Podpira Pomočnika Google* in Alexo.

Na voljo je več glasovnih pomočnikov. Prek pametnih zvočnikov Google lahko upravljate televizor in Pomočnika Google prosite, naj poišče nadaljevanke in filme. V napravah, kjer je omogočena Alexa, lahko prosite tudi njo.

 

Embalaža prihodnosti. Trajnostna embalaža in materiali.

Ta televizor ne predstavlja le naložbe v odlično kakovost slike in zvoka, temveč je tudi naložba v prihodnost. Naša embalaža je izdelana iz recikliranega kartona s potrdilom FSC in tudi vse tiskano gradivo je natisnjeno na recikliranem papirju. Televizor celo odpošljemo v kompostirnem zaščitnem ovoju, ki ga lahko uporabite kot nakupovalno vrečko.

 

Tanka, privlačna zasnova.

Iščete televizor, ki se povsem sklada z vašim prostorom? Ta pametni televizor, z zaslonom, ki je praktično brez robov, je videti odlično v skoraj vsakem prostoru. Tanke svetlo sive nožice ustvarjajo občutek, da zaslon lebdi.

 

Primeren za igranje videoiger. Hitra odzivnost na vseh konzolah.

Uživate v videoigrah? Nastavitev kratke zakasnitve vhodnega signala se samodejno vklopi ob vklopu konzole in zagotavlja tekoče igranje, tudi ko akcija postane napeta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • LED TV
  • 81,3 cm (32")
  • E
  • 26

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!