info@mediamarket.si
Ocena za Panasonic tx-65mz800e 5 (Št. ocen: 1)
1.670,00 €
2 leti

PANASONIC TX-65MZ800E 4K OLED Google TV

Panasonic

 

Vrhunska slika zaslona OLED za neverjetno kinematografsko izkušnjo

Televizorji 4K OLED imajo celice, ki so osvetljene vsaka posebej, kar zagotavlja naravne barve, visok kontrast in resnično črnino. Procesor 4K Color Engine Pro zagotavlja izredno barvno natančnost, kontrast in razločnost za odlično sliko. Izpopolnjena kinematografska kakovost slike nove generacije.
Vrhunska slika zaslona OLED za neverjetno kinematografsko izkušnjo

Glejte, kar imate radi.
Upravljajte z glasom.

Televizor bo bolj prijazen kot kdaj koli prej. Z glasom lahko poiščete filme, pretočne aplikacije, predvajate glasbo in upravljate televizor. V Googlu lahko poiščete določen naslov, iščete po žanru ali dobite priporočila po meri. Pridobite tudi odgovore, kot so športni rezultati, nadzorujte naprave pametnega doma in še več. Za začetek delovanja pritisnite gumb pomočnika Google na daljinskem upravljalniku.*
*Google Assistant ni na voljo v nekaterih jezikih in državah.
*Nekatere aplikacije, vsebine in/ali funkcije morda ne bodo na voljo v vseh državah. Odvisno od razpoložljivosti.
Glejte, kar imate radi. Upravljajte z glasom.

Najnaprednejša tehnologija za kakovostno sliko in zvoka

Dolby Vision® in HDR10+ z izjemno živimi barvami, natančnejšimi kontrasti in bogatejšimi podrobnostmi zagotavlja osupljivo kakovost slike. Način režiserja nastavi barvno paleto filma, kontrast, razmerje stranic in hitrost predvajanja, kot si jih je zamislil režiser. Odlična slika je eno, toda toliko bolje je, če dodate odličen zvok. Naša obdelava zvoka z dodano tehnologijo Dolby Atmos® zagotavlja popolno vzdušje, sprednji zvočniki, vključno z vgrajenim nizkotonskim zvočnikom, pa bodo poskrbeli za zvok, ki vas prevzame in zabavo dvigne na novo raven.
Najnaprednejša tehnologija za kakovostno sliko in zvoka

Pripravljen za igranje iger

Želite preklopiti z gledanja televizije na igranje iger? Ni problema, z daljinskim upravljalnikom televizorja izberite način za igre, da zmanjšate vhodni zamik in omogočite hitro odzivanje zaslonskega prikaza na vaše ukaze, zahvaljujoč načinu samodejnemu načinu z nizko latenco (ALLM), ki ga vključuje vmesnik HDMI 2.1. Kot igralec iger boste cenili tudi naš medijski predvajalnik in dostop do storitve TWITCH.
Pripravljen za igranje iger

Priročna povezava Bluetooth

Serija MZ800 je opremljena s tehnologijo Bluetooth®, zato lahko televizor brezžično povežete s katero koli zvočno napravo s tehnologijo Bluetooth, kot so zvočne letve, slušalke ali zvočniki, in tako še bolj uživate v zvoku.
Priročna povezava Bluetooth

Čudovita oblika brez okvirja

Ta televizor ne združuje le pametnih funkcij z visokimi standardi kakovosti slike in zvoka, temveč je s svojo čudovito zasnovo brez obrobe tudi paša za oči: Popoln poudarek za vsako dnevno sobo.
Čudovita oblika brez okvirja
  • 4K OLED TV
  • 165,1 cm (65")
  • F
  • 102
  • 172

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!