info@mediamarket.si
Ocena za Panasonic tx-55mx700e 4 (Št. ocen: 1)
580,00 €
2 leti

PANASONIC TX-55MX700E 4K LED Google TV

Panasonic

 

Glejte, kar imate radi.
Upravljajte z glasom.

Televizor bo bolj prijazen kot kdaj koli prej. Z glasom lahko poiščete filme, pretočne aplikacije, predvajate glasbo in upravljate televizor. V Googlu lahko poiščete določen naslov, iščete po žanru ali dobite priporočila po meri. Pridobite tudi odgovore, kot so športni rezultati, nadzorujte naprave pametnega doma in še več. Za začetek delovanja pritisnite gumb pomočnika Google na daljinskem upravljalniku.*
*Pomočnik Google je odvisen od nastavljene države in jezika.
Glejte, kar imate radi. Upravljajte z glasom.

Iz naprave z majhnim zaslonom predvajajte vsebino na večjem zaslonu

Iz telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika v trenutku preklopite na televizor. S funkcijo Chromecast built-in™ lahko vse najljubše filme, oddaje, aplikacije, igre in drugo predvajate neposredno na televizor.
*Oddajanje je optimizirano samo za izbrane storitve.
Iz naprave z majhnim zaslonom predvajajte vsebino na večjem zaslonu

Vrhunska kakovost slike in zvoka

Dolby Vision® z izjemno živimi barvami, močnejšimi kontrasti in bogatejšimi podrobnostmi zagotavlja vrhunsko kakovost slike. Način režiserja nastavi barvno paleto filma, kontrast, razmerje stranic in hitrost predvajanja, kot si jih je zamislil režiser. Odlična slika je eno, toda toliko bolje je, če dodate odličen zvok. Naša obdelava zvoka z dodano imerzivno tehnologijo Dolby Atmos® vas bo obkrožila z vzdušjem.
Vrhunska kakovost slike in zvoka

Pripravljen za igre

Želite preklopiti z gledanja televizije na igranje iger? Brez težav, z daljinskim upravljalnikom televizorja izberite način za igre, da zmanjšate vhodni zamik in se dogajanje na zaslonu takoj odzove na vaše ukaze, kar omogočata načina ALLM (Auto Low Latency Mode) in VRR (Variable Refresh Rate), ki sta vključena v protokol HDMI 2.1. Kot igralec iger boste cenili tudi naš medijski predvajalnik in dostop do storitve TWITCH.
Pripravljen za igre

Priročna povezljivost Bluetooth™

Naša serija MX700 je opremljena s tehnologijo Bluetooth®, zato lahko televizor brezžično povežete s katero koli zvočno napravo s tehnologijo Bluetooth™, kot so zvočniki, slušalke ali zvočniki, in tako še izboljšate svojo zvočno izkušnjo.
Priročna povezljivost Bluetooth™

Čudovita zasnova brez obrobe

Ta televizor ne združuje le pametnih funkcij z visokimi standardi kakovosti slike in zvoka, temveč je s svojo čudovito zasnovo brez obrobe tudi paša za oči: Popoln poudarek za vsako dnevno sobo.
Čudovita zasnova brez obrobe
  • LED TV ultra hd
  • 139,7 cm (55")
  • E
  • 64
  • 123

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!