info@mediamarket.si
Ocena za Panasonic sc-tmax10 (Št. ocen: še ni ocene)
230,00 €
1 leto

PANASONIC SC-TMAX10 prenosni zvočnik

Panasonic

 

Sistem brezžičnih zvočnikov SC-TMAX10

TMAX10 nudi izjemno močan nizkotonski zvok, ki bo vedno z vami, kamor koli vas bo glasba popeljala.

Mogočen zvok

Začutite ritem, ki vas bo prevzel – AIRQUAKE BASS. Edinstveni bas-refleksni sistem omogoča še boljšo robustno resonanco nizkih tonov, ki daje poudarek vsakemu trenutku. Ta potiska zvok naprej, hkrati pa obdrži resonanco, ki jo ustvari nizkotonski zvočnik. Rezultat: vsako druženje postane posebno doživetje.

Premišljena zasnova

Prepustite se mogočnim nizkim tonom, ki jih boste fizično začutili. Za to se lahko zahvalite tehnologiji AIRQUAKE BASS. To je edinstvena zasnova, ki enoti TMAX10 omogoča potiskanje tračnega tlaka naprej brez izgube. S tem so ustvarjeni mogočni nizki toni, ki vas bodo presunili.

Poglobljeno doživetje

Z izredno zmogljivim zvokom, ki ga TMAX10 predvaja prek 20-centimetrskega nizkotonca z dvema ojačevalnikom, se boste preselili v nek drug trenutek v času. Premišljena zasnova z visokokakovostno glasbo vsako priložnost spremeni v poseben dogodek.

Kamor koli želite iti

Naprava TMAX10 je z robustnim in gladkim ohišjem Exo Frame dovolj trpežna za predvajanje zvoka TMAX tudi na poti. Z modro osvetlitvijo okoli zvočnikov, ki utripa sinhrono z glasbo, boste še dodatno popestrili vzdušje. Kompaktno ohišje z vgrajenimi ročaji je združljivo z napajalno enoto*, kar omogoča uporabo kjer koli.

* Uporabite napajalno enoto z izhodom 2A ali več. Zmogljivost zvoka je manjša od 50 % zmogljivosti pri omrežnem napajanju.

Naj se vas sliši

TMAX10 ima dva priključka za mikrofon, v katera lahko priključite dva mikrofona za duete s prijatelji in ljudmi, ki bodo to kmalu postali. Velik nabor tehnologij, ki bodo poskrbele, da bo vaš glas zvenel sijajno, vključno s funkcijo Echo, ki nudi izjemne učinke za karaoke. Zdaj se lahko res prepustite navdihu! TMAX10 ima dva priključka za mikrofon, v katera lahko priključite dva mikrofona za duete s prijatelji in ljudmi, ki bodo to kmalu postali. Velik nabor tehnologij, ki bodo poskrbele, da bo vaš glas zvenel sijajno, vključno s funkcijo Echo, ki nudi izjemne učinke za karaoke. Zdaj se lahko res prepustite navdihu!

Bodite središče zabave

Pokažite svoj talent DJ-ja z aplikacijo Panasonic MAX Juke* in z nekaj tapi vsako prizorišče spremenite v plesišče. Za zabavo potrebujete le svoj pametni telefon in TMAX10.

* Za naprave z različico OS 4.1 ali novejšo in naprave s sistemom Android™. Na voljo v trgovini Google Play™.

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!