info@mediamarket.si
Ocena za Onkyo TX RZ800 3.25 (Št. ocen: 4)
980,00 €
2 leti

ONKYO TX-RZ800 7.2 AV omrežni sprejemnik

Onkyo

Onkyo TX-RZ800  7.2 kanalni omrežni AV Receiver. Popolnoma novi TX-RZ800 je ustvarjen za audiofile današnjega časa. Ločeni ojačvelaec in procesna enota, poseben visoko tokovni transformator, zmogljivi kondenzatorji, Asahi Kasei 384 kHz / 32-bit DAC pretvorba, diskretno nizko impedančno vezje in 32 bitni digitalni procesor iztisnejo najboljšo zmogljivost in predstavo medijev tehnologije DTS:X™ in Dolby Atmos®. Zvok je bujen, dinamičen in mogočen zaradi diskretnih visoko tokovnih ojačevalnikov, katerih razsežnost seže vse tja do 5Hz.

Z uporabo tehnologije za znižanje motenj in hrupa, Vector Linear Shaping Circuitry™ (VLSC), reciever proizvaja izjemno močan zvok brez popačenja. Ima vse, kar potrebujete od AV sprejemnika. Je zmagovalna kombinacija za glasbene in filmske navdušence. Robustne in mogočne konstrukcije. Omogoča izjemen zvok ter neprimerljive sposobnosti. Je tudi zelo enostaven za uporabo. Je eden prvih AV sprejemnikov na tržišču z vgrajenim Wi-Fi® in Bluetooth za brezžično pretakanje visoko kvalitetnega zvoka. Zmožnost pretakanja glasbe z internetnih radijskih programov ter tudi preko brezžične povezave z Vašega pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega/osebnega računalnika preko tehnologije Bluetooth 2.1 + EDR z DSP optimizacijo brezžičnega pretakanja zvoka ter Wi-Fi povezave, USB vhodi na zadnji strani sprejemnika za prenos zvoka v digitalni obliki popolnoma brez izgub.

Vključeni so tudi HDMI ® 4K/60Hz vhodi za vaše medijske predvajalnike in igralne konzole, omogočen 4K video passthrough, in podpira najnovejše visoke ločljivostine avdio in 3D video kodeke.

Podpira tehnologijo Dolby Atmos®, ki pričara dih jemajoče avdio vzdušje. Napredna tehnologija Qdeo™ 4K je zmožna pretvarjati posnetke nizke kvalitete v ostre in visoko kvalitetne Full HD ali Ultra HD kvaliteto. THX Select2™-certifikat zagotavlja povsem enako kvaliteto zvoka v Vaši dnevni sobi, kot bi jo diživeli v pravi kino dvorani. AV sprejemnik je testiran za vse obstoječe glasbene ter video formate.

Je izjemno preprost za uporabo. Preko brezžičnega omrežja ga lahko upravljate tudi s pomočjo naše aplikacije za mobilne telefone in tablične računalnike. Za to ceno preprosto ni boljšega HI-FI sistema, ki bo v Vaš vsakdan pričaral spektakularen zvok ob ogledu filmov, igranju iger ter poslušanju glasbe. Za varčevanje z energijo poskrbi posebno hibridno stanje pripravljenosti.

Z najnovejšimi tehnologijami je sprejemnik dobro pripravljen na prihodnost. Omogoča popolno igralno izkušnjo z kar 60 sličicami na sekundo pri prenosu slike na Ultra HDTV ter pričara izjemno realistično okolje s pomočjo 7.2 kanalnega zvočnega sistema. Je izjemno močan, vsestranski, popolnoma preprost za uporabo. Je idealno središče za vse Vaše večpredstavnostne naprave za delo, zabavo in prosti čas.

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!