info@mediamarket.si
Ocena za Onkyo TX NR676 2 (Št. ocen: 1)
2 leti

ONKYO TX-NR676 7.2 AV omrežni sprejemnik

Onkyo

                                                    
 

TX-NR676E 7.2-Ch omrežni A/V Receiver

Onkyo TX-NR676E je 7.2 kanalni omrežni AV Receiver. Tu se srečajo neverjetno kakovostne komponente z izjemno močnim in čistim zvokom. Ima vse, kar potrebujete od AV sprejemnika. Je zmagovalna kombinacija za glasbene in filmske navdušence. Omogoča izredno dober zvok brez, da bi Vas pri tem preveč udaril po denarnici. Je tudi zelo enostaven za uporabo. Ima vgrajen Google Cast, Wi-Fi, Dts Play-Fi, AirPlay in Bluetooth za brezžično pretakanje visoko kvalitetnega zvoka in video vsebin. Zmožnost pretakanja glasbe z internetnih radijskih programov ter tudi preko brezžične povezave z Vašega pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega/osebnega računalnika preko tehnologije Bluetooth + EDR z DSP optimizacijo brezžičnega pretakanja zvoka ter Wi-Fi povezave, USB vhodi na zadnji strani sprejemnika za prenos zvoka v digitalni obliki popolnoma brez izgub. Vključene so tudi popularne storitve Spotify Connect, Tidal, TuneIn in Deezer. Z AccuReflex fazno kalibracijo pričarate najboljšo možno zvočno predstavo v izbranem prostoru. Tehnologija FireConnect pa omogoča tudi multi-room pretakanje glasbe brezžično na zvočnike v drugem prostoru.

Vključenih je tudi kar osem HDMI 4K Ultra HD / HDR / HDCP 2.2 priključkov za vaše medijske predvajalnike in igralne konzoleomogočen 4K video passthrough, ki podpira najnovejše avdio in 3D video kodeke visoke ločljivosti. Izjemno kvalitetni 384kHz/32-bit Hi-Grade DAC pretvornik prinese svežino in neizmerno kvaliteto tako video kot avdio posnetkom. Podpira tudi tehnologijo DOLBY ATMOS, ki pričara dih jemajoče avdio vzdušje in revolucionarno tehnologijo DTS:X.

Je izjemno preprost za uporabo. Preko brezžičnega omrežja ga lahko upravljate tudi s pomočjo naše aplikacije za mobilne telefone in tablične računalnike. Za to ceno preprosto ni boljšega HI-FI sistema, ki bo v Vaš vsakdan pričaral spektakularen zvok ob ogledu filmov, igranju iger ter poslušanju glasbe. Za varčevanje z energijo poskrbi posebno hibridno stanje pripravljenosti. Za vse prave avdiofile pa je ima naprava tudi predpripravo za poslušanje vinilnih plošč.

Z najnovejšimi tehnologijami je sprejemnik dobro pripravljen na prihodnost. Omogoča popolno igralno izkušnjo z kar 60 sličicami na sekundo pri prenosu slike na Ultra HDTV ter pričara izjemno realistično okolje s pomočjo 7.2 kanalnega zvočnega sistema. Je izjemno močan, vsestranski, popolnoma preprost za uporabo. Je idealno središče za vse Vaše večpredstavnostne naprave za delo, zabavo in prosti čas.

 
 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!