info@mediamarket.si
Ocena za Onkyo TX NR474 2.61 (Št. ocen: 23)
370,00 €
2 leti

ONKYO TX-NR474 5.1 AV omrežni sprejemnik

Onkyo

              
 
 
AV sprejemnik Onkyo TX-NR474 je 5.1 kanalni omrežni AV sprejemnik za hišni kino pripravljen na prihodnost. Zagotavlja ogromno moč, ne glede na to ali boste poslušali glasbo, gledali filme ali nedeljsko nogometno tekmo. Predstavlja se z najnovejšimi tehnologijami kot so Dolby Atmos in DTS-X, ter seveda podpora HDR-10 in Dolby Vision. Vgrajen je Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, DTS Play-FI in Bluetooth za brezžično pretakanje visoko kvalitetnega zvoka. Možna večsobna razširitev s sistemom FireConnect.
Štiri HDMI 4K Ultra HD z HDCP 2.2 vhodi s HDR-10 in Dolby Vision podporo. Visoko kvalitetni 384kHz/32-bit AKM DAC pretvornik prinese svežino in neizmerno kvaliteto tako video kot avdio posnetkom. Podpira tehnologijo Dolby Atmos in DTS-X 3.1.2.
Je izjemno preprost za uporabo. Preko brezžičnega omrežja ga lahko upravljate s pomočjo brezplačne aplikacije za mobilne telefone in tablične računalnike. Zagotavlja izjemen in popolnoma čist zvok za Vaš TV sprejemnik, ogled filmov, poslušanje glasbe ali igranje iger.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!