info@mediamarket.si
Ocena za Marshall acton multi-room (Št. ocen: še ni ocene)
300,00 €
1 leto

MARSHALL ACTON MULTI-ROOM Prenosni zvočnik

Marshall

PET POVEZANOSTI, NESKONČNE MOŽNOSTI
Ta zvočnik vam omogoča dostop do zakulisja do vsake pesmi na zemlji. Nikoli ni bilo tako enostavno dostopati do vse glasbe na svetu. Brezžično se povežite z vgrajeno Chromecast, Spotify Connect ali AirPlay in pridobite dostop do najbolj priljubljenih storitev pretakanja na svetu. Lahko pa uporabite 3,5 mm vhod ali povezavo Bluetooth.
 

VELIKOSTOJNA GLASBA GLASBE

V vsaki sobi lahko brezžično predvajate drugačno skladbo ali isto pesem. Začnite z zvočnikom in sčasoma razširite sistem. Za vsako sobo obstaja pravi Marshall zvočnik, ki lahko sliši.
 

SEDEM PREDSTAVITEV ZA SVOJE PREDMETE

Sedem prednastavitev vam omogoča takojšen dostop do vaših priljubljenih seznamov predvajanja na Spotifyju, internetnih radijskih postajah ali podcastu. S pritiskom gumba izberite gumbe, da izberete svoje prednastavitve v zgornji vrstici in slišite, kaj vam je najbolj všeč.
 

NAJBOLJŠI MULTIROOM SISTEM

Marshall-ov brezžični več-sobni sistem temelji na več kot 50-letnih izkušnjah in vam tako daje občutek v živo. Celoten dom spremenite v svojo osebno glasbeno lokacijo z zvokom, ki nudi moč glasbe v živo. Kot da bi bili v prvi vrsti. 
 

ENOSTAVNA NASTAVITEV Z APARTMOM MARSHALL MULTI-ROOM

Preprosta aplikacija Marshall Multi-Room, ki je enostavna za uporabo, vam omogoča, da v najkrajšem času poslušate svojo najljubšo glasbo. Z njimi nastavite svoj eno- ali več-sobni brezžični sistem, prilagodite prednastavitve z enim dotikom, prilagodite intenzivnost LED, optimizirajte izenačevalnik ali preklopite med zvočnike v nekaj sekundah. 
 

VAŠ DOM, ZVOK

Nastavite zvok natančno za svojo glasbo. Preprosto uporabite aplikacijo Marshall Multiroom ali analogne kontrole vašega zvočnika in zagotovite popolno zvočno izkušnjo v vsaki sobi. 
 

INTELIGENTNI ZVOČNIK

Z nakupom brezžičnega več-sobnega sistema od Marshall-a kupujete inteligentni zvočnik, ki samodejno posodablja nove funkcije in glasbene storitve, ne da bi vam bilo treba storiti ničesar. 
 

PREDNOSTI WLAN-A

Več zvočnikov, več sob. Brez prekinitev. Medtem ko se glasba nadaljuje, lahko sprejemate klice in sporočila ali brskate po video posnetkih *. Neprekinjeno predvajanje brez izpraznjene baterije. Kakovost zvoka brez izgube. Povezljivost za več naprav. Poslušanje z WiFi vam ponuja večji domet in več svobode gibanja.

* AirPlay ne podpira pretakanja glasbe, medtem ko sprejema klice v isti napravi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!