info@mediamarket.si
Ocena za lg xboom 360 rP4BE.DEUSLLK 1 (Št. ocen: 1)
250,00 €
1 leto

LG XBOOM 360 RP4BE Prenosni bluetooth zvočnik

LG

 
 
Zvočnik LG XBOOM 360 RP4BE je že na pogled nekaj nenavadnega. Je stožčaste oblike, na vrhu pa ima kovinski ročaj, spominja pa na kombinacijo prenosne svetilke, servirnega stojala luči proti komarjem.

A takšna nenavadna oblika ima seveda svoj namen. In ta je, da se z njeno pomočjo (in pomočjo zvočnih odbojnikov znotraj naprave) omogoči oddajanje zvoka v vse smeri. V praksi to pomeni, da se iz zvočnika enako dobro sliši ne glede na to, kje stojimo. Kaj pa lučka? Ta je namenjena izboljšanju vzdušja ob poslušanju glasbe.
 
 Zvok povsod
 
Zvočnik ima premer 25 cm,visok je 51 cm, v njem pa se skriva 120 W moči (če je priključen na napajanje), ki jih zvočnik oddaja preko 25-milimetrskega visokotonskega zvočnika s titanovo opno in linearnim frekvenčnim odzivom ter srednjetonskega zvočnika iz  steklenih vlaken, ki skrbi za dinamične nizke tone. Zvočnik je z virom glasbe mogoče povezati preko vmesnika Bluetooth, na voljo je tudi aplikacija za Android in iOS z več in bolj podrobnimi možnostmi, zvočnik pa ima tudi 3.5-milimetrski vhod in priključek USB 2.0. Vgrajena baterija nudi do 10 ur predvajanja na »zmerni jakosti«, naprava pa je na voljo v dveh različnih barvah.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!