info@mediamarket.si
Ocena za lg sn8y.deusllk (Št. ocen: še ni ocene)
540,00 €
2 leti

LG SN8Y soundbar

LG

Zvočna vrstica LG SN8Y

Resnično dih jemajoča zvočna izkušnja

 
 
 • Pogled od blizu na levo stran LG Soundbar z logotipom Meridian v spodnjem levem kotu. Večji zaslon z logotipom Meridian je nad izdelkom.

  S tehnologijo MERIDIAN

  Dvigne zvok in ustvari oder podoben zvok z napredno tehnologijo obdelave zvoka

   
 • Zvok televizorja in zvočnika skupaj v polnem pogledu. Televizija prikazuje par, ki se v mraku vozi v kabrioletu.

  Dolby Vision in Dolby Atmos

  Zabava z močnejšim in bolj realističnim zvokom

   
 • Zvok za televizor in zvočnik v beli dnevni sobi z belim kavčem v središču sobe. Zvočniki so nameščeni na obeh straneh kavča.

  3.1.2-kanalni prostorski zvok

  Za vrhunsko izkušnjo domačega kina

   
 • Pogled od blizu na desno stran zvočne vrstice LG z logotipom LG, prikazanim v spodnjem desnem kotu. Logotip Hi-Res je prikazan nad izdelkom.

  Zvok visoke ločljivosti

  Za natančen zvok najvišje kakovosti

   

Najboljši zvok za vaše kinematografsko doživetje

S tehnologijo MERIDIAN

Tehnologija MERIDIAN za izjemen zvok

 
LG Sound Bar SN8Y je zdaj opremljen z napredno tehnologijo digitalne obdelave zvoka Meridian. Izkusite kakovost zvoka na ravni ušesa in resničen odrski zvok.
 
Pogled od blizu na levo stran LG Soundbar z logotipom Meridian v spodnjem levem kotu.
Dolby Vision in Dolby Atmos

Občutite razliko z vseobsegajočim 3D zvokom

 
Zvočnik LG Sound Bar SN8Y v kombinaciji s tehnologijami Dolby Vision, Dolby Atmos in DTS: X spremeni vaš dom v kino in vam omogoči popolno izkušnjo gledanja vseh vaših najljubših filmov.
 
Televizor je na steni, zvočnik LG Soundbar je pod njim na polici iz belega marmorja, desno od njega pa je nizkofrekvenčni zvočnik. Televizija prikazuje par v avtu.
Pogled od blizu na desno stran zvočne vrstice LG z logotipom LG, prikazanim v spodnjem desnem kotu. Logotip Hi-Res je prikazan pod izdelkom.
Zvok visoke ločljivosti

Poslušajte neprimerljiv zvok

 
Zvok visoke ločljivosti zagotavlja hitrost vzorčenja 96 kHz in globino 24 bitov za natančnejši zvok in prijetnejšo izkušnjo poslušanja.
 
Televizor je na steni. Zvočnik LG Sound Bar se nahaja pod televizorjem. Logotip LG ThinQ in ikone naprav so prikazani med televizorjem in zvočniki LG Sound Bar.
LG ThinQ

Televizor in zvočno ploščo spremenite v svoj nadzorni center

 
Vaša zvočna vrstica lahko zdaj služi kot upravitelj gospodinjstva. Spremljajte in upravljajte povezane domače naprave s tehnologijo LG ThinQ na priročen način neposredno iz vaše dnevne sobe. Preverite stanje hladilnika, pralnega stroja, čistilca zraka in celo vklopite in izklopite sesalnik.
 
Zadnji del zvočnikov LG Soundbar v dnevni sobi s sivim kavčem na sredini. Prikazan je graf valovne dolžine, s katero se meri prostor.
AI Umerjanje prostora

Zvok, prilagojen vašemu prostoru

 
Določite najboljšo konfiguracijo zvočne vrstice za vaš prostor. Namestite ga, saj veste, da v 15 sekundah tudi natančno popravi izkrivljanje zvoka s predmetov v vaši sobi.
 
* Kalibracija prostora AI je tehnologija samodejne nastavitve zvoka, ki kompenzira okolje, v katerem se nahaja Sound Bar, z uporabo algoritmov, ki izboljšujejo zvočno zmogljivost Sound Bar.
Na sivi steni je televizor, pod njim na sivi polici pa je zvočnik LG Sound Bar. Televizija prikazuje dirigenta, ki dirigira orkestru.
AI Sound Pro

Zvok, ki se prilagodi vsemu, kar gledate

Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!