info@mediamarket.si
Ocena za LG SL8Y 4 (Št. ocen: 1)
330,00 €
2 leti

LG SL8Y soundbar

LG

MERIDIAN tehnologija za izjemen zvok

LG Sound Bar SL8Y vključuje moderno tehnologijo za digitalno obdelavo signala Meridian. To ustvari široko stopnjo zvoka, dvigne zvok na raven ušesa in pretvori dvokanalni vhod v 3-kanalni brez izkrivljanja zvoka.

Dimenzijski, živahen zvok

LG Sound Bar SL8Y v kombinaciji s tehnologijami Dolby Atmos in DTS: X omogoča resnično uživanje v filmih, ki jih imate radi. SL8Y podpira 440 W, 3.1.2 kan. Dolby Atmos z zvočnikom navzgor.

Zvok visoke ločljivosti

Zvok z visoko ločljivostjo in hitrostjo vzorčenja 96 kHz 24-bitne globine prispevata k večji natančnosti zvoka in prijetnejši izkušnji poslušanja.

4K video z visoko ločljivostjo

S tehnologijo, ki ponuja 4K HDR in Dolby Vision video posnetke brez prekinitev delovanja, LG Sound Bar SL8Y zagotavlja popolno izkušnjo gledanja.

Vgrajen Chromecast

Glasbo, ki vam je všeč, naložite z vgrajenim Chromecastom. Preprosto odprite aplikacijo, ki podpira Chromecast, na primer Spotify, tapnite tipko Cast in LG Sound Bar SL8Y bo takoj predvajal glasbo.

Povežite in nadgradite za prostorski zvok

Preprosto nadgradite svoj obstoječi LG Sound Bar SL8Y z dodatnim SPK8-S. Brezžični zadnji zvočnik doda dva zvočna kanala, da povečate moč vašega sistema za 140 W. Uživajte v vzvišenem, zmogljivem prostorskem zvoku.

Vsestranska povezljivost

LG Sound Bar SL8Y ima različne vhode in priročne možnosti povezovanja, kot so HDMI, optična povezava in Bluetooth.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podrobnosti na uradni spletni strani proizvajalca. > Uradna stran


Vse cene vsebujejo 22% DDV
MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU PODATKOV
CENE VELJAJO ZA GOTOVINSKO PLAČILO
SERVIS ZAGOTOVLJEN!